Hur man bär lång denim kjol

Ett mycket enkelt och effektivt sätt att göra dig särskilt ungdomlig och uppfriskande är att bära en lång denim kjol. Medan en mini-denim kjol definitivt ser bra ut, ser en lång kjol lite luftigare ut. Båda dessa är saker som jag rekommenderar starkt medan jag ska fokusera på den långa kjolen för detta blogginlägg. Det jag ska prata om är hur man stylar midi och maxi denim kjolen. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för lång denim kjol outfit som jag kunde sätta ihop. Nu ska vi hoppa in.

Grå tröja med tröja och lång denim kjol


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista över kläder som i allmänhet är mycket lätta att ta av. För att starta listan vill jag visa dig en riktigt mysig och enkel outfit. För att forma denna affärsavslappnade outfit kan du helt enkelt ha på dig en grå turtleneck med en turtleneck och en lång denim kjol med en blå denim-knapp på framsidan. Koppla ihop dem med vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svart kortärmad t-shirt med lång denimkjol och lång sandalkjol

svart kortärmad t-shirt med lång denim kjol och långa sandaler
källa

För att se smal och lång ut, är det bäst att bära en topp med en midjekjol. I det här fallet kombineras en kortärmad svart, figur-kramande T-shirt med en blå lång denim kjol. Du kan para ihop dem med svarta sandaler för att se både uppfriskande och eleganta ut.

Vit chiffongblus med V-ringning och blå, lång denim kjol

vit chiffongblus med V-ringning och blå, lång denim kjol
källa

För att uppnå detta superstiliga och unika utseende, låt dig blanda och matcha på ett coolt sätt. Bär en vit långärmad V-ringad blus för toppen. Koppla ihop den med en blå maxikläderkjol som har en hög slits i mitten. Kombinera dessa bitar med svarta läderhögklackade stövlar för att se ännu mer attraktiva ut.

Svart, något förkortad topp med klockärmar och en blå kjol med lång denimknapp på framsidan

svart, något förkortad topp med klockärmar och blå kjol med lång denimknapp fram
källa

Här är ett annat mycket bra exempel på hur du ser superslank ut med en denim kjol. Du kan också ha en svart, beskuren tröja eller en blus med klockärmar till toppen. Bär den med en blå denim kjol med hög midja och en maxiknapp på framsidan. Koppla ihop dem med vita besättningsstrumpor och korta stövlar i kamelmocka för att göra utseendet komplett.

Vit skjorta med ficka fram och denim kjol med knapp fram

vit skjorta med ficka fram och midikjol med jeansknapp fram
källa

För att lyfta fram det här superminimala och uppfriskande affärsavslappnade utseendet, använd en vit skjorta med smal passform och en ljusblå midikjol med knappar. För att få skorna att se eleganta och uppfriskande ut samtidigt finns det inget bättre val än de vita tåklackarna med vita ankelband.

Ljusblå långärmad skjorta med lång denimslits

Ljusblå långärmad skjorta med lång kjol i denimslits
källa

För att uppnå denna rena och återhållna attraktiva outfit kan du bära den som både en street outfit och en business casual outfit. Du kan bära en ljusblå långärmad skjorta med en lång denimkjol som har en enda slits. Bär vita sneakers och en avslappnad svart läderväska för att komplettera outfit på ett enkelt och rent sätt.

Randig tröja i svart, grå och vit med en blå kjol med midiknapp fram

svartgrå och vit randig tröja med blå midiknapp på kjolens framsida
källa

Låt oss nu bli lite mer kreativa genom att lägga lite mer färg till din outfit. Till exempel kan du bära grå, vit och svart horisontell bred randig stickad tröja för toppen. Bär den med en blå midjeknappsknapp och ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att göra utseendet komplett.

Grå tweed krage utan krage med lång denim kjol

grå kragefri tweed-kavaj med lång denim kjol
källa

Här är en ganska konstnärlig outfit som du kanske vill ha på dig för en semi-formell händelse om du föredrar att se mogen och annorlunda ut. Bär en vit blus med en grå kragefri tweed-kavaj för toppen. Kombinera dem med en blå tryckt maxikläderkjol. Lägg till ett par svarta mockaskor och en svart filthatt för att ge en konstnärlig touch till utseendet.

Svart överdimensionerad bomberjacka med maxikjol i denim med hög midja

svart oversized bomberjacka med maximönstrad kjol i denim
källa

Denna outfit är uppenbarligen en som får dig att se väldigt energisk och ungdomlig ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en svart oversized bomberjacka över. Kombinera dem med en blå lång midjekjol med hög midja och en slits. Använd vita besättningsstrumpor och vita sneakers för att se sportigare ut.

Svart axelbandslös, långärmad crop top med utsvängd blå midikjolskjorta

Off-the-shoulder, långärmad crop top med off-the-shoulder midi denim kjol
källa

Här är en sexig klädsel med låg vikt som du faktiskt kan ha på dig för cocktailpartier, även om det låter lite kontraintuitivt att ha en denimkjol på en halvformell händelse, men det fungerar. För att forma det här utseendet, använd helt enkelt en långärmad beskuren topp från axeln med en midjekläderkjol i denim. Använd svarta klackar för att komplettera det attraktiva utseendet.

Vit knuten t-shirt med en svart skinnjacka och en lång utsvängd kjol

vit knuten t-shirt med svart skinnjacka och lång utsvängd kjol
källa

För att forma denna superchika outfit som också kan bäras som en semi-formell event-outfit kan du bära en vit knuten t-shirt med en svart läderjacka för att visa bara lite hud i midjan. Koppla ihop den med en ljusblå, utsvängd lång denim kjol. Bär ett par mörka mockaskor för att göra din outfit elegant.

Svart överdimensionerad läderjacka med blå midikjol i kjol med hög slits

svart överdimensionerad läderjacka med blå midi-denim kjol med hög slits
källa

Av någon anledning passar den svarta läderjackan och denimkjolen väldigt bra tillsammans, även om en är en super cool och mörk artikel och en annan är en uppfriskande och mysig artikel. För att forma det här utseendet, använd bara en vit t-shirt med en svart skinnjacka och en blå denimkjol med lång sidoventil. Bär remmar sandaler för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med en himmelblå lång denim kjol

vit t-shirt med himmelblå lång denim kjol
källa

För att uppnå detta enkla och uppfriskande affärsavslappnade utseende kan du bära en vit t-shirt med avslappnad passform och en himmelblå lång midjekjol med hög midja för att se lång och smal ut. För resten av utseendet kan du bära mörkblå höga klackar och en snygg plånbok i svart och guldläder för att komplettera outfit med en elegant touch.

Här är outfitidéerna för långa denimkjolar som kan hjälpa dig att se väldigt attraktiv ut på ett naturligt och uppfriskande sätt. De är också väldigt lätta att dra ifall du undrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*