Hur man bär läderstövletter

Hur man bär läderstövletter

Du kan ha på dig stövletter året runt. I det här blogginlägget kommer jag specifikt att prata om de populära ankelstövlarna i läder. Styling kan vara både lätt och svårt. Det är bara för att de nästan alltid ser bra ut med smala jeans. Det är svårt eftersom det kan bli lite svårt om du inte bär jeans. Jag ska visa dig en lista över de bästa idéerna i läderankelkängor jag har sammanställt. Låt oss titta på dem.

Ankelkängor i svart läder med ärmlös, beskuren T-shirt

svart läder ankel stövlar ärmlös kort t-shirt
källa

Som nämnts i början kan du bära stövletter i läder året runt. Jag håller med om att de passar bättre för det kalla vädret, men de ser också bra ut på sommaren om du gillar att se mer unik ut. Som en liten överraskning börjar jag listan med en sommardräkt för att bevisa poängen. För denna outfit kan du bära en svart t-shirt med ärmlös kort tryck för toppen och kombinera den med svarta korta jeans och läderstövlar.

Använd den med en ärmlös topp med hög hals och svarta skinny jeans


källa

Här är ytterligare en sommardräkt innan jag pratar om idéerna om höst och vinterdräkt. Bär bara en figurkramande, ärmlös topp med hög hals, svarta skinny jeans och matt läderstövlar.

Använd den med en svart skinnjacka och smala jeans

svarta ankelstövlar läderjacka outfit
källa

Läderjacka och läderstövlar går perfekt ihop. Inte bara för att de har samma konsistens och färg, utan också kombinationen av det vanligt formade snittet av läderjackor och det sätt att fotkängorna bara ligger upp till några centimeter ovanför fotleden gör hela klädseln tätt och passande och låter få dig att se lång och smal ut. Som en perfekt demonstration består denna outfit av en vit topp, svart skinnjacka, svarta skinny jeans och läderstövlar. Det här är en så cool och snygg outfit att du kan bära den på jobbet såväl som avslappnad.

Använd den med lederhosen och en lång ullrock

Lederhose svarta ankelstövlar ullrock
källa

Här är en outfitidé som utforskar möjligheten att sätta ihop leggings och läderstövlar. Bär de nämnda bitarna med en grå kabeltröja och en ljusgrå lång ullrock för att komplettera utseendet. Resultatet är en outfit som ser både elegant och cool ut.

Ankelkängor i brunt läder med en bekväm tröja och jeans

brunt läder ankel boot tröja pojkvän jeans
källa

Ett av de bästa sätten att forma bruna läderstövlar är att bära dem med tvättade jeans. Du kan hålla det enkelt genom att bära en svart bekväm stickad tröja till toppen. Detta är en minimal outfit som ser så bekväm ut. Det är en perfekt fritidsdräkt för höst och vår.

Bruna fotkängor med svart klänning och ulljacka

brun ankel stövlar svart t-shirt klänning leggings
källa

Ankelkängor i brunt läder är lika vackra som de svarta. Låt oss ha en annan outfitidé som involverar de bruna stövlarna. Till toppen kan du bära en svart t-shirtklänning eller en slida klänning. Bär en grå kofta över klänningen. Svarta leggings och bruna ankelstövlar sammanför denna feminina outfit.

Bär med en överdimensionerad stickad tröja och ullrock

svarta fotkängor bekväm tröja ullrock
källa

Denna outfit är ett perfekt exempel på hur man klär sig vackert med en överdimensionerad tröja. När det gäller att bära överdimensionerade kläder är förhållandet avgörande eftersom det kan få dig att se kort eller tjock ut om du förstör det. För en balans, ha på dig en överdimensionerad, höghalsad stickad tröja för toppen och lägg en annan överdimensionerad artikel i en brun ullrock över den. För att kompensera för den lösa toppen behöver du något som inte bara är passform utan också visuellt förlänger längden på dina ben för botten. Du kan också ha korta svarta avloppsbyxor med svarta läderstövlar. Underskatta inte de två tum hud som visas mellan de beskurna byxorna och stövlarna. De är där för att få dina ben att se långa ut.

Bär med en krämfärgad klänning och grön ullrock

gräddklänning armégrön kappa svarta stövlar
källa

Jag lade den här outfitidén på listan här för att visa upp en intressant och snygg färgkombination. Dräkten består av en krämfärgad klänning, en skogsgrön ullrock, svarta leggings och fotkängor. För dig som gillar färgen på skogsgrön kan vårt blogginlägg om att bära skogsgrönt vara av intresse.

Grå huvtröja & svart skinnjacka

svarta ankelstövlar grå huvtröja svart läderjacka
källa

Som ett fan av huvtröjor försöker jag alltid utforska olika sätt att integrera mig i kläder i olika stilar. Mycket intressant, när du kombinerar en hoodie med en mörk och cool outfit, ser outfit mycket mer kausalt ut och skapar en mjukare ton. Denna outfit är ett bra exempel. För en avslappnad men ändå cool look, skapa en grå grå hoodie med en svart skinnjacka, svarta skinny jeans och fotkängor.

Svart och vit vertikal randig skjorta och brun läderjacka

svarta och vita vertikala randiga skjorta läder ankel stövlar
källa

För kläder med skinnjacka och fotkängor kan du kombinera dem med en skjorta med knappar. Använd till exempel en svartvit vertikal randig skjorta med en brun skinnjacka, svarta skinny jeans och fotkängor.

Svart och vit randig skiftklänning & svart skinnjacka

svartvita randiga skiftklänningar i läder
källa

Efter att ha nämnt massor av outfitidéer som använder smala jeans för att para ihop med svarta läderjackor, låt oss prata om en som använder en klänning. Du kan bara bära en svartvit randig skiftklänning under din skinnjacka. Använd svarta läderstövlar utan leggings. För just den här jackan har hon en liten twist, nämligen fuskpälskragen, som ger hela outfit en touch av elegans.

Det finns några av mina favoritmetoder att utforma läderstövlarna. Jag är säker på att det finns många stövelfans där ute som fortsätter att undersöka hur man utformar olika stövlar, som mockaskor, knähöga stövlar och lårhöga stövlar. Om du är en av dessa fans, vänligen navigera på vår webbplats. Vi har sammanställt hundratals outfitidéer för stövlar som vi vill dela med dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*