Hur man bär läderskor

Hur man bär läderskor

Idag ska jag prata om läderskorna som ser väldigt subtila men eleganta ut. Läderskorna kan faktiskt ses som en försvagad version av läderstövlarna. Det finns tillfällen när du känner att även ett par fotkängor är lite för prickiga och coola att bära för ditt speciella humör. Du kan helt enkelt byta ut stövlarna med läderskorna för att se lika snygga och ändå mycket mer iögonfallande ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa läderskorna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart motojacka med rippade jeans och läderskor

svart motojacka med rippade jeans och läderskor
källa

Vanligtvis skulle du bygga en outfit som är både elegant och snygg runt läderskorna. Men för att starta den här listan med en liten överraskning kommer jag att visa dig en supercool och tuff look. Bär bara en svart t-shirt med scoop-hals och en svart moto-läderjacka. Bär dem med grå jeans med raka ben och svarta läderskor för att slutföra detta utseende.

Ljusrosa longline-kofta med vit skjorta med knappar och svarta läderskor


källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en damliknande casual casual outfit. För att slutföra denna outfit, använd helt enkelt en ljusrosa långdragen kofta med en vit chiffongknappad skjorta för toppen. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läderskor för att komplettera detta mysiga utseende.

Svart bikerjacka med vit skjorta och läderskor

svart bikerjacka med vit skjorta och läderskor
källa

Låt oss nu gå tillbaka till en lätt unisex casual casual outfit som kan få dig att se väldigt snygg och elegant ut. Bär en vit smal skjorta och en grå jacka i läder över den. Bär dem med skinniga jeans i kol och läderskor för ett rent och snyggt utseende.

Grå t-shirt med en halsringning och en lång mörkblå ullrock och svarta läderskor

grå t-shirt med halsringning, mörkblå lång ullrock och svarta läderskor
källa

Här är en enkel och luftig outfit som är ganska lätt att ta av. Bär en avslappnad grå t-shirt med rund hals och en mörkblå ullrock med långa linjer. Använd svarta manschetter med smal passform för att se långa och smala ut. Lägg till ett par svarta läderskor till mixen för att se ännu smartare ut.

Svart motojacka med grå, kraftigt rippade jeans och läderskor

svart motojacka med grå, kraftigt sönderrivna jeans och läderskor
källa

För de av er som inte behöver följa en strikt klädkod på jobbet, här är en super elegant business casual outfit som lutar kraftigt mot casual som du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med knappar och en svart skinnjacka på toppen. Bär dem med grå, slitna skinny jeans och svarta läderskor för att få ett snyggt utseende.

Grå stickad halsduk med ljusrosa skinnjacka och svarta tofflor

grå stickad halsduk med ljusrosa skinnjacka och svarta tofflor
källa

För att skapa detta mysiga och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en grå t-shirt med en grå halsduk och ljusrosa lädermotojacka för att skapa några snygga lager. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läderskor för en cool look.

Ljusblå knappskjorta med mörka höghusar och läderskor

Ljusblå skjorta med knappar, mörka höghusar och läderskor
källa

Detta är ett superminimalt affärsavslappnat utseende som kan användas för att se enkelt och rent ut. För toppen, använd bara en ljusblå knappad skjorta. Kombinera den med svarta slim fit-jeans med muddar. Bär ett par svarta läderskor för skorna för att komplettera den rena outfit med lite mer stil.

Grå casual blazer med vit chiffong topp och ankel jeans

grå casual blazer med vit chiffong topp och ankel jeans
källa

Låt oss nu titta på en affärsavslappnad outfit som får dig att se väldigt elegant ut och som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå det här utseendet ska du kombinera en grå casual blazer med en vit t-shirt med rund hals i chiffong. Bär dem med svarta smala jeans och svarta läderskor för att se fantastiska ut.

Svart V-ringad topp och vita raka jeans och tofflor med raka ben

svart västtopp med V-ringning med vita jeans och tofflor med raka ben och ärmslut
källa

Detta är en sexig street outfit med låg vikt som är ett mycket naturligt sätt att sticka ut från mängden. Bär bara en svart västtopp med en djup V-ringning och vita jeans med raka ben och ärmslut. Bär ett par svarta läderskor för att avsluta din outfit med en snygg twist.

Svart bikerjacka med läder kjol och plattform tofflor

svart bikerjacka med läder kjol och tofflor
källa

Detta är en nästan helt svart outfit som ser väldigt snygg ut. Det kan få dig att se väldigt elegant och skarp ut när du bär den avslappnad på fredagar. Bär en svartvit randig blus med en svart skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med en mörkgrå minikjol i läder och svarta strumpor. Använd svarta läderskor för att göra utseendet stilfullt.

Grå och vit randig kortärmad tröja över en krage skjorta

grå och vit randig kortärmad tröja över skjorta med krage
källa

Låt oss nu titta på en affärsavslappnad look som lutar mot den avslappnade sidan. För toppen, bär en ljusgrå och vit randig kortärmad tröja över en vit knappad skjorta. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och svarta läderskor för en snygg och konstnärlig touch.

Vit spetsblus med svart midikjol med hög midja

vit spetsblus med svart minikjol med hög midja
källa

På tal om att se konstnärlig ut, här är en mycket konstnärlig och lekfull en som du kanske vill prova. Du kan bara bära en vit spetsblus med en svart bodycon midikjol med hög midja. Använd svarta läderskor och en svart filthatt för att göra denna outfit ännu mer snygg och attraktiv.

Vit turtleneck med turtleneck och svarta läderskor

vit turtleneck med turtleneck och svarta läderskor
källa

Detta är en mycket minimalistisk outfit som kan få dig att se mysig och snygg ut samtidigt. Du kan bära en ljusgrå överdimensionerad stickad tröja med en coltruja och svarta skinny jeans med beskurna ben. Kombinera dessa bitar med svarta läderskor för att se skarpa och rena ut.

Hoppas att du gillar de läder loafer outfit idéer jag just delade med dig. De är väldigt lätta att ta av och kan verkligen ge ditt utseende värde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*