Hur man bär lädershorts

Det finns två typer av shorts som jag tycker är mest mångsidiga och som ser bra ut med nästan vilken outfit som helst. Den första är definitivt jeansshortsen. Jag ger andra till läderbyxor. Jag tror att du förmodligen inte behöver mycket hjälp med att utforma jeansshorts. I det här blogginlägget ska jag prata om hur man bär lädershortsen. Även om de är ganska lätta att utforma, har jag fortfarande sammanställt en lista över de bästa idéerna i läder shorts som du kan använda som referens. Låt oss nu titta på listan.

Vit prickig t-shirt med lädershorts


källa

För en söt och damliknande look kan du bära en vit och svart prickig t-shirt med svarta lädershorts. Komplettera denna minimala sommardräkt med svarta ballerinor. Tänk dig att om alla andra bär en tryckt t-shirt och jeansshorts på sommaren, kommer denna uppfriskande outfit att få dig att sticka ut från mängden.

Lädershorts med svart kavaj

Läder shorts svart blazer outfit
källa

Prova denna helt svarta outfit för en mer elegant outfit som du kan bära på jobbet. Bär en svart tröja med hög hals och en svart kavaj för toppen. Kombinera dessa bitar med svarta lädershorts, silverklackar och en svart handväska. Den lilla silverdetalj i outfit kan göra outfit mer intressant.

Använd den med en svart skinnjacka

svart skinnjacka med motojacka
källa

Bär lädershortsen med en vit t-shirt och svart skinnjacka för ett tufft och snyggt utseende. För skorna rekommenderar jag svarta ballerinor. Bär ett kantigt halsband för en extra touch av seghet.

Bär med Svart Crop Top

svart läder shorts crop topp
källa

För en snygg och återhållsam sexig look kan du bära en svart beskuren t-shirt med en svart kavaj för toppen. Använd svarta lädershorts och rosa balettlägenheter för skinkorna. Om du bara lägger till lite rött i skorna kommer outfit att se mycket mer feminint ut. Som ett alternativ passar även svarta remmar eller sandaler med klackar kläderna.

Kortärmad denimskjorta med shorts i läder

Kortärmad denimskjorta läder shorts shorts
källa

För en glamorös look intill kan du bära en kortärmad denimskjorta med lädershorts. De dubbade tofflorna ger en hel del söthet i det övergripande utseendet. Du kommer att se något ännu mer intressant om du tittar noga. Du skulle se att plånboken faktiskt matchar skorna perfekt. För att lära dig mer om liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om Rivet Shoe Outfit Ideas.

Bär med en brun skinnjacka

brun läderjacka shorts
källa

Denna outfit ser väldigt sofistikerad och konstnärlig ut. Bär en knuten t-shirt med ett vitt tryck och en brun skinnjacka med nitar för toppen. Bär läderbyxor, strumpor och svarta mocka plattform klackar för skinkorna. Glöm inte den svarta filthatten som gav den konstnärliga känslan.

Bär med svart v-ringad blus

svarta skinnshorts med V-ringning och blus
källa

Här är en annan helt svart outfit som ser ganska fantastisk ut. Bär en svart v-ringad blus och en svart kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinnshorts och svarta sandaler med klack. Cheetah plånboken ger denna outfit en subtil touch av elegans. Jag tror att jag nämnde i ett annat blogginlägg att geparder är väldigt svåra att utforma. Ett knep härledd från denna outfit som kan hjälpa dig är att du kan lägga till bara lite cheetah-element till en helt svart outfit. Till exempel kan en gepardplånbok eller ett par cheetahlägenheter passa ganska bra med en helt svart outfit.

Bär med en marinblå och röd rutig skjorta

mörkblå och röd rutig skjortashorts i läder
källa

Denna outfit är uppfriskande och perfekt för hösten eller våren. Använd lädershortsen med en marinblå och röd rutig skjorta. Bär sandaler för att slutföra denna enkla men vackra kausala outfit.

Bär med en svart tröja & diskett hatt

Floppy hatt svarta lädershorts
källa

Som en annan helt svart outfit är detta en bra demonstration av hur man utformar en diskett hatt. Bär bara en svart stickad tröja med skinnshorts, strumpor och svarta mockaskor. Disketten är skillnaden som tar denna outfit till en annan nivå.

Bär den med en vit blus och en krämchiffongblazer

krämfärgad chiffongblazer svart lädershorts
källa

Denna outfit är perfekt att arbeta som en casual casual outfit. Bär en vit blus med en benvit chiffongblazer på toppen. Kombinera dessa bitar med svarta lädershorts och svarta ballerinor.

Bär med Cheetah Top & White Blazer

vit blazer läder shorts med gepard topp
källa

Som nämnts tidigare ser läder och gepard ganska bra ut tillsammans. Som exempel kan du bära en gepardtopp med en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta skinnshorts och klackar med öppen tå.

Använd den med en grå t-shirt och ljusrosa sandaler

grå t-shirt svarta lädershorts
källa

Du vill bära denna outfit som en minimalistisk. Bär en gråmelerad T-shirt med svarta skinnshorts. Bare sandaler skulle vara det perfekta valet för skorna.

Grå t-shirt och kofta med V-ringning

grå läder t-shirt kofta med V-ringning
källa

För att kompensera för kylan i lädershortsen kan du bära en kofta med din outfit. Använd till exempel en grå T-shirt med halsringning och svarta lädershorts. Bär sedan en lång körsbärsröd kofta över delarna. Använd svarta mockasko stövlar med skorna för att lägga till extra sofistikering i det övergripande utseendet.

Bär den med en vit blus och en svart diskett hatt

vit blus svart floppy hatt läder shorts
källa

Detta är en annan snygg outfit för att sporta en svart diskett hatt. För toppen, använd bara en vit chiffongblus med en knapp. Kombinera den med lädershorts och svarta plattformsklackar. Lägg till sista handen genom att bära disketten.

Här är några av mina favorit sätt att utforma shorts i läder. Du kan verkligen lägga till mycket variation i dina kläder när du börjar bära skinnshortsen. Så bra som jeansshorts kan se ut, behöver du inte ha dem varje dag. Var mer kreativ och öppen. Du kan definitivt göra dig själv vackrare så länge du provar olika saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*