Hur man bär läderkantpåse

Hur man bär läderkantpåse

För dig som älskar mode bör du redan vara medveten om hur väskan du bär kan förvandla ditt övergripande utseende. Det kan göra en snygg outfit till en snygg och den kan göra motsatsen om du gör fel val, naturligtvis. Idag ska jag prata om hur man utformar läderplånboken, något som ska få dig att se super chic och attraktiv ut så länge du parar ihop den med rätt bitar. För att visa dig vad som är rätt bitar har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i läderklädsel till dig. Låt oss dyka in.

Vit och svart motojacka med svart plånbok i läderkant


källa

För att starta den här listan över snygga och unika outfitidéer, låt mig först visa dig en cool och lite konstnärlig outfit. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en svart och vit bikerjacka i läder med en grå linne. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar. En svart kantad läderhandväska lägger lite stil till din outfit.

Svart bikerjacka med jeans och läderklädsel med fransar

svart bikerjacka med jeans och läderklädsel med nitar
källa

Här är en snygg street outfit att bära som en casual affärsgräns. Bär en grå t-shirt med svart läderjacka på toppen. Kombinera dem med gråblå skinny jeans och svarta läderstövlar. Använd en svart plånbok med läderkant för att komplettera utseendet på ett mörkt och coolt sätt.

Off The Shoulder tribal print mini shift-klänning med ljusgrå läderplånbok med fransar

axelbandslös miniklänning med stamtryck och ljusgrå läderplånbok med fransar
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på ett super chic och uppfriskande utomhusutseende. Istället för jeans och en läderjacka, bära en axelbandslös svart och brun tribal miniklänning med stamtryck. Koppla ihop den med en grå fransad läderväska och nakna sandaler för att se feminin och vacker ut.

Grå långärmad mini-slida klänning med svart plånbok med fransar

grå långärmad miniklänning med svart fransig plånbok
källa

Detta är en lite mysigare outfit att ha på sig som en affärsavslappnad outfit för jobbet. För att uppnå detta utseende kan du para ihop en vit mini-skiftklänning med en grå stickad tröja. Koppla ihop dem med ett par beskurna läderstövlar med svarta klackar och en svart fransad läderväska för att komplettera utseendet.

Röd stamtryckt lång chiffongklänning med brunt läderplånbok med fransar

röd, lång chiffongklänning med stamtryck och brunt läderplånbok med fransar
källa

Detta är en mycket damliknande outfit som du kommer att älska. Det här är den typ av stil som passar dig bra. För att forma det attraktiva och tillkomliga utseendet kan du bära en röd, svart och vit långärmad chiffong maxiklänning med en avslappnad passform. Om du inte vet hur du ska avsluta, är den här klänningen ihop med ljusrosa klackar och en brun kantad läderhandväska.

Mörkgrå, veckad maxiklänning i chiffong med läderkanter

mörkgrå, veckad maxiklänning i chiffong med läderkanter
källa

Låt oss nu titta på denna unika och underbara grå outfit som är ett naturligt sätt att få dig att sticka ut från mängden. Bär bara en grå maxi veckad chiffongklänning med ett par grå klackar med öppna tår. Lägg till en gråkantad läderplånbok för att göra denna outfit ännu mer unik och snygg.

Ljusblå denimjacka med en rodnande rosa mini-skiftklänning och en matchande axelväska

Ljusblå jeansjacka med en rodnande rosa miniklänning och matchande axelväska
källa

Att se mer uppfriskande och ungdomlig ut är att ha en ljusblå jeansjacka en bra idé. Det är också väldigt lätt att dra av. Du kan para ihop den med en rodnande rosa miniklänning för att visa upp benen lite. Koppla ihop dem med bruna platåklackar med öppen tå och en rosa fransväska för läder för att komplettera utseendet.

Ljusgrå och vit randig miniklänning med halva ärmar och svart läder axelväska

ljusgrå och vit randig miniklänning med halva ärmar och svart läder axelväska
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form, här är en outfit som gör att du kan visa upp dina kurvor på ett helt naturligt sätt. Istället för att bära en kostym är allt du behöver göra att ha på sig den här ljusgrå och vita randiga figurklädda mini-bomullsklänningen. Koppla ihop den med en svart kantad läderhandväska med ljusrosa klackar för att se ännu mer elegant ut.

Blusrosa och vit blommigtrycksblus med breda byxor

rodnad rosa och vit blommig blus och vida byxor
källa

Detta är en väldigt luftig och lågmäld sexig outfit som du vill prova speciellt när våren kommer. Till toppen kan du bära en grå crop topp med en scoop-halsringning och en röd-rosa-vit långfärgad chiffongkofta med blommotryck. Koppla ihop dem med bruna byxor och svarta läderstövlar. Slutligen lägg till en brun axelväska i läder till mixen för en snygg touch.

Svart bomberjacka med linne i öppen hals och mini-shorts

svart bomberjacka med linne med scoop-hals och mini-shorts
källa

Här är en supercool och mörk helt svart outfit som är kul då och då. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart bomberjacka med en svart linne med öppen hals. Kombinera dem med svarta, flytande mini-shorts. För skorna kan du bara bära ett par svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet. Glöm inte den bruna kantade läderhandväskan.

Marinblå långärmad mini-skiftklänning med stamtryck och plånbok i brunt läder med fransar

Mörkblå, långärmad tribal miniklänning med tribal-tryck och plånbok i brunt läder med fransar
källa

Här är en mycket attraktiv outfit som ser elegant ut och låter dig visa upp dina långa ben lite. För att uppnå detta luftiga och feminina utseende kan du bära en marinblå och vit mini långärmad skiftklänning med stamtryck. Bär den med en brun kantad läderhandväska och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera utseendet.

Svart och vit randig miniskridsklänning med plånbok i läderkant

svartvit randig miniskridsklänning med läderplånbok
källa

Här är en mycket enkel outfit. Bär bara en vit och svart randig mini baksmällsklänning med ljusrosa klackar. Lägg till en svart kantad läderplånbok i kläderna för att se mer attraktiv och snygg ut.

Vit, långärmad miniklänning med rynkad midja och ljusrosa läderplånbok med fransar

vit långärmad miniklänning med volang i midjan och ljusrosa läderplånbok med fransar
källa

För att skapa en uppfriskande och elegant affärsavslappnad outfit kan du bära en vit mini-spetsklänning med rynkad midja och en ljusrosa läderhandväska med snygga fransdetaljer. Kombinera dessa bitar med silvertryckta ballerinor för att se super chic ut.

Hoppas att du gillade de läderplånboksoutfitidéer jag delade med dig ovan. Testa det och se om du kan se en mer avancerad version av dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*