Hur man bär läder motorcykel stövlar

Hur man bär läder motorcykel stövlar

Idag ska jag prata om en mycket speciell och snygg typ av lädersko, nämligen lädermotorcykelstövlar. Det som skiljer dem från vanliga läderstövlar är de små, grova detaljerna som nitmönster och några extra läderremsdetaljer som gör stövlarna lite tuffare, hårdare och mer unisex och snygga. För att bättre visa dig hur de ser ut och hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna för lädercykelstövlar för kvinnor. Låt oss dyka in.

Svart motojacka med stövlar för motorcykelstövlar


källa

Som du kanske hade förväntat dig kommer detta att bli en lista med outfitidéer fyllda med läderstövlar och läderjackor. För att starta listan ska jag visa dig en outfit med en svart lädermotojacka och ett par moto stövlar. Kombinera skinnjackan med en svart t-shirt och svarta läderbyxor. Koppla ihop dem med svarta moto läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart och vit randig t-shirt med bikerjacka och lädermotorcykelstövlar

svartvitt randig t-shirt med bikerjacka och lädermotorcykelstövlar
källa

För att ge lite mer mysighet till din outfit kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med svart skinnjacka och grå halsduk. Koppla ihop dessa bitar med blå skinny jeans och motorcykelstövlar i svart läder för att se snygga och snygga ut.

Svart motojacka med ljusgrå skinny jeans och lädermotorcykelstövlar

svart motojacka med ljusgrå skinny jeans och motorcykelstövlar av läder
källa

För att komplettera den här stilutrustningen som kan bäras både som en affärsavslappnad outfit och en streetoutfit, lägg en vit t-shirt med en svart skinnjacka på toppen. För resten av kläderna kan du bära ljusgrå skinny jeans och svarta motorcykelstövlar med fotknappar för att lägga till en särskilt snygg touch till det redan svala och mörka utseendet.

Läderjacka med en grå chiffonscarf och svarta knähöga motorcykelstövlar

Läderjacka med en grå chiffonscarf och svarta knähöga motorcykelstövlar Jennifer Aniston
källa

Här är en nästan helt svart outfit som kan få dig att se tunn och snygg ut. Bär en svart lädercykeljacka med en grå långärmad t-shirt och en grå chiffongduk som topp. Bär den med kol skinny jeans och svarta läder motorcykel knähöga stövlar för en ren, snygg look.

Bikerjacka med blå chambray button up-skjorta och svarta lädermotostövlar

Bikerjacka med blå chambray-skjorta med knappar och svarta lädermotostövlar
källa

För att se lite ljusare ut istället för att bara bära svart och grått, försök att lägga till ett blått element i kläderna. Till exempel kan du bära en blå chambray-skjorta med knappar och en svart läderbikerjacka till toppen. Team dem med svarta skinny jeans och svarta läder motorcykel stövlar för att se ännu mer elegant och smalare ut.

Ljusgrå stickad tröja klänning med mörka skinny jeans och svarta läder ankel stövlar

Ljusgrå stickad tröja klänning med mörka skinny jeans och svarta läder ankel stövlar
källa

För att se mysigare ut kan du bara ha en grå stickad tröja. För att multiplicera denna effekt kan du bära en grå tröja klänning eller en tunika tröja. Använd miniklänningen med marina skinny jeans och svarta läder motorcykel stövlar för att se smal och cool ut.

Grå, halvtransparent chiffongtopp med svarta skinny jeans och moto stövlar med medelkalv

grå, halvtransparent topp i grå chiffong med svarta skinny jeans och moto stövlar med en medelkalv
källa

Kan du se mörk och reserverad sexig ut samtidigt? Det kan du verkligen. Till exempel kan du bära en grå långärmad chiffongtopp över en svart bralette. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta motorcykelstövlar i mitten av kalven för att se tuffa och sexiga ut just nu.

Grå, figur-kramad stickad tröja med svarta leggings och knähöga lädercykelstövlar

grå, figur-kramad stickad tröja med svarta leggings och knähöga lädercykelstövlar
källa

För att se mer iögonfallande är det en mycket trevlig idé att bära knähöga läderstövlar. Du kan para ihop stövlarna med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. För resten av klädseln kan du helt enkelt ha på dig en kol, figur-kramad stickad tröja för att minimera kläderna.

Svart skinnjacka med grå t-shirt och blå skinny jeans

svart skinnjacka med grå t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att skapa det relativt avslappnade och naturliga utseendet som skiljer sig från de flesta av de nästan uteslutande svarta kläderna som redan nämnts, kan du bära en grå t-shirt med en svart lädercykeljacka. Använd blå skinny jeans och svarta mattlädermotostövletter för att komplettera denna street look.

Leopardmönstrad jacka i fuskpäls med långa skinny jeans och ankelkängor i läder

Långjacka med leopardmönster i fuskpäls med svarta skinny jeans och ankelkängor i läder
källa

För att se super chic och feminin ut, här är en lite överklädd outfit som du kanske vill prova, speciellt om du ska på en cocktailparty eller annan semi-formell händelse. För toppen bör du ha en lång leopardmantel av fuskpäls över en svart övre hals. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta lädermotostövletter.

Svart tröja med en matchande midikjol i läder och motorcykelstövlar

svart tröja med matchande läder veckad kjol och motorcykel stövlar
källa

Här är en helt svart outfit som ser snyggare och damliknande ut, vilket är en sällsynt effekt som uppnås genom att bli helt svart. En svart stickad tröja och en svart veckad kjol är de viktigaste stolparna i din outfit. Kombinera dem med svarta leggings och svarta fotbollsstövlar för att komplettera det här supercoola utseendet.

Svart bomberjacka i läder med motorcykelstövlar med bred kalv

svart skinnjacka med vida kalv och motorcykelstövlar
källa

För att forma denna relativt avslappnade streetoutfit kan du bära en vit t-shirt med en svart bomberjacka i läder till toppen. Kombinera dessa bitar med svarta leggings och svarta svarta breda motorcykelstövlar för att ge helhetsutseendet en särskilt snygg och unik touch.

Grå stickad tröja med svarta skinny jeans och ankelbiker stövlar

grå, skräddarsydd stickad tröja med svarta skinny jeans och biker ankelstövlar
källa

För att skapa en avslappnad outfit i lager kan du bära en ljusgrå tröja över en vit, längre t-shirt och låta fållen på t-shirten kika lite ut. Ett par svarta skinny jeans och svarta läder motorcykel stövlar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Hoppas att du gillade de lädermotorcykel-idéer som jag just presenterade för dig. För er som letar efter snygga kläder för att se coola och mörka ut, bör listan ovan vara en bra referens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*