Hur man bär kyrkodräkt

Hur man bär kyrkodräkt

Idag ska jag prata om ett mycket intressant och speciellt ämne. Jag ska prata om hur man utformar kyrkodräkten, något som bara några av er kan behöva ha på sig. Uttrycket kyrkokläder är faktiskt en ganska bred term. Det betyder i grunden en kostym som är snygg, snygg och tillräckligt ren för att bäras i en kyrka. Vanligtvis kommer den i form av en kjoldräkt eller kostym så att du kan uttrycka den feminina sidan i dig själv. Det är inte så svårt att forma eller ta bort alls. För att göra saker ännu enklare har jag sammanställt några av de bästa idéerna för kyrkodräkt för dig. Låt oss dyka in.

Vit kyrkodräkt med matchande höga klackar


källa

För att börja med den här listan över snygga och rena outfitidéer, börjar jag med att visa dig en vit minimal kyrkoutfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en vit kyrkablazerklänning som mittpunkten för klädseln. Koppla ihop den med ett par vita höga klackar för plattformar för att göra denna rena och minimala outfit.

Vit kostymjacka med midikjol och handskar

vit kappdräktjacka med medium kjol och handskar
källa

Låt oss nu gå vidare till en mer formell kyrklig outfit. För att forma detta utseende kan du bära en vit kostymjacka med en vit sidenblus och en vit midi-pennkjol för att se elegant och ren ut. Du kanske till och med vill bära handskar för att betona den rena känslan. Koppla ihop dem med silverfläktar för att se lite mer iögonfallande ut.

Vit kyrkokjoldräkt med hatt & kopplingspåse

vit kyrkokjoldräkt med hatt och handväska
källa

För de av er som ännu inte vet vad en kyrka kan göra med den, är den här bilden en perfekt bild av den. För att forma det formella kyrkliga utseendet kan du bära en vit kyrkojacka med en matchande blus och midikjol. Kombinera dem med en vit kyrkhatt. Avsluta med att ha ett par vita klackar för att avsluta klädseln rent och elegant.

Vit slim fit-kavaj med matchande midikjol med rak snitt

vit slim fit-kavaj med matchande midikjol med rak snitt
källa

Detta är en väldigt enkel och ren helt vit outfit som du kanske vill ha i kyrkan. För att forma denna outfit kan du bära en vit blus med vit passform och en kort kostymjacka. Kombinera den med en vit matchande rak midikjol. För skorna, ett par vita eller ljusrosa klackar för att hålla det enkla temat konsekvent.

Svart och ljusgul rutig tweed kyrkodräkt med matchande hatt

svart och ljusgul rutig tweed kyrkodräkt med matchande hatt
källa

Att ha på sig något vitt i kyrkan är en utmärkt idé, ibland kan det vara kul att lägga till variation i ditt outfit-spel. Till exempel kanske du vill ha en svart och ljusgul rutig tweed kostymjacka med en matchande midikjol istället. Kombinera dem med en matchande kyrkhatt och svarta spetsiga klackar för att komplettera denna unika och eleganta kyrkoutfit.

Citrongul kyrkodräkt med midikjol och guldhatt

Citrongul kyrkodräkt med midikjol och guldhatt
källa

För att se mer glad ut i kyrkan är det en bra idé att ha på sig något gult. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en gyllengul kyrkodräksjacka med en matchande gul rak midikjol. Koppla ihop dem med en guldhatt för att se glada och glänsande ut. För skorna kan du bära ett par matchande gula klackar för att göra det roliga utseendet.

Ljusgul omslagskavaj med midikjol och kyrkhatt

Ljusgul omslagskavaj med midikjol och kyrkhatt
källa

Det här är en lite lekfull kyrkoutfit som fortfarande ser snygg och elegant ut för att vara lämplig. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en ljusgul wrapblazer med en matchande midikjol. Kombinera dem med en ljusgul kyrkahatt. För skorna kan du bära ett par rodnande rosa klackar för att slutföra kläderna.

Vit kjoldräkt med rosa klackar och kepshatt

vit kjoldräkt med rosa klackar och kepshatt
källa

Det här är en ren och ren kyrkkläder. För att forma denna outfit kan du bära en vit kostymjacka med subtila spetsdetaljer. Koppla ihop den med en vit blus och en vit midikjol. Du kan bära ett par rosa guld spetsiga klackar för skorna. Slutligen ha på dig en vit kyrkahatt för att klara kläderna.

Red Church kostymjacka med midi tank klänning

röd kyrkojacka med midiklänning
källa

För att uppnå detta skarpa och glada utseende kan du bära en röd kyrkajacka med en rynkad midja och en matchande röd midi tankmantelklänning. Observera att det finns en snygg silvernål i midjan som hjälper dig att se extra tunn och elegant ut. För skorna kan du bara bära ett par ljusrosa höga klackar för att komplettera utseendet.

Vit korsad kavajdräktjacka med grå fishtail midikjol

vit kyrkojacka med klockärmar och grå midikjol med fiskstjärt
källa

För att uppnå denna eleganta och attraktiva kyrkoutfit kan du bära en vit smal kyrkodräksjacka med en grå fiskstjärtkjol i midisilke. Denna kombination gör att du ser särskilt tunn och elegant ut. Använd den med en vit kepshatt och vitt läder med spetsiga tåklackar för att avsluta utseendet.

Svart kyrkodräkt med en stor diskett hatt

svart kyrkodräkt med stor diskett hatt
källa

I vissa länder är det normalt att ha svart i kyrkan, i vissa länder är det inte acceptabelt. För dig som kan bära svart till kyrkan kan du bära den här svarta rockkyrkodräkten med en svart stor floppy hatt. Använd den med ett par svarta spetsiga klackar och en svart blommig plånbok för att komplettera utseendet.

Gold Church-kostymjacka med matchande midikjol med volangfåll

gyllene kyrkodräksjacka med matchande midikjol med volangfåll
källa

För att se uppfriskande och glad ut kan du bära en gyllengul kostymjacka med klockärmar och en matchande gul midisidukjol med en frillad fåll. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att slutföra kläderna på ett rent och damligt sätt.

Kyrkodräkt med tryck i guld och svart och vita sandaler med rem

Kyrkodräkt i guld och svart med vita remmar
källa

För att se unik och lite lekfull ut kan du bära den här guld- och svartmönstrade rockkyrkodräkten. Koppla ihop den med en grå kepshatt. För skorna kan du bära vita remmar för att slutföra kläderna.

Hoppas att du tyckte om kyrkans kostym-idéer som jag just presenterade för dig. Testa dem för ditt nästa kyrkliga evenemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*