Hur man bär kungsblå skjorta

Hur man bär kungsblå skjorta

Kanske var det en tid att skjortor mest var för män. Uppenbarligen är tiden långt borta innan du insåg hur många skjortstilar det finns för kvinnor i världen idag. Idag ska jag inte prata om skjortor med speciella sticklingar, utan om den attraktiva kungsblå skjortan. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några av de bästa idéerna för kungsblå skjortoutfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Kungsblå sidenskjorta med svarta chinos


källa

Låt oss börja listan med en elegant och professionell arbetsdräkt. Bär en kungsblå sidenskjorta som ser halvblank ut. Kombinera den med svarta, beskurna chinos och ljusrosa klackar. Du kan också bära en tweedrock över din skjorta för att se ännu mer professionell och elegant ut.

Kungsblå oversized skjorta med svarta skinny jeans

Kungsblå oversize skjorta svarta skinny jeans
källa

Låt oss titta på en street outfit istället. Till toppen kan du bära en kungsblå oversize-skjorta med knappar över en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita loafers. Detta är en sådan avslappnad och snygg outfit som är perfekt för avslappnade hangouts.

Kungsblå knapp upp skjorta med bodycon minikjol med stamtryck

Kungsblå skjorta med stamtryck och figurkramande minikjol
källa

Här är en riktigt intressant och vacker outfit som kan få dig att se längre och smalare ut. Du kan uppnå detta genom att bära en kungsblå skjorta med knappar på toppen. Kombinera sedan skjortan med en midjekjol med hög midja och ett stamtryck som hjälper dig att flytta midjan så att benen ser längre ut. Kombinera dem med ljusrosa klackar för en feminin touch.

Kungsblå rosettskjorta med grå chinos

Kungsblå rosettskjorta och grå chinos
källa

När det gäller träningskläder, särskilt de med skjortor, tycker vi ofta att de är väldigt seriösa och tråkiga. Det är faktiskt inte riktigt så länge du är villig att använda lite kreativitet. Du kan till exempel välja en kungsblå skjorta som kommer med de vackra bågdetaljerna för att krydda din outfit. Kombinera dem med grå chinos och ljusrosa klackar för att komplettera denna bedårande arbetsdräkt.

Bär med en svart kavaj med randig skaterkjol

svart blazer randig skater kjol
källa

Om du vill ha en jacka med din kungsblå skjorta kan du verkligen ha på dig en svart kavaj som med andra skjortor. Kombinationen av blazer och skjortor verkar bara fungera oavsett vilken typ av skjorta du bär. Var nu kreativ genom att bära dem med en svart, blå och vit randig skaterkjol. Lägg till svarta klackar i denna outfit.

Bär med kungsblå smala byxor

kungsblå smala byxor
källa

Om du är en äventyrlig kille och inte har något emot att sticka ut från mängden kan du gå till en helt kunglig blå outfit. Du kan till exempel ha på dig en kungsblå skjorta med kungsblå smala byxor. Koppla ihop dem med vita spetsiga klackar för en intressant kontrast.

Blå kragefri skjorta med djup V-ringning och vit, figurkramande minikjol

blå kragefri skjorta med djup V-ringning, vit, figur-kramande minikjol
källa

En av de bästa färgerna att para ihop med en kungsblå skjorta är den vita färgen. Denna outfit är en perfekt demonstration av det. Du kan para ihop en kungsblå skjorta med en vit monterad minikjol och kungsblå anklar med klackar med öppna tå för en fin och uppfriskande blå och vit look.

Bär med en blå och vit blommig minikjol

blå och vit blomma minikjol
källa

Som du kan se från föregående outfit är färgkombinationen vit och kungsblå något speciellt. Låt oss utforska en annan av dessa ytterligare. Bär den kungsblå skjortan med en blå och vit blommig minikjol för att denna outfit ska se glad och uppfriskande ut. För att dina ben ska se smalare ut kan du bära svarta leggings och spetsiga klackar i svart läder.

Kungsblå sidenskjorta med svart midikjol

kungsblå sidenskjorta svart midi bodycon kjol
källa

För ett lite mogenare utseende kan du bära en kungsblå sidenskjorta som inte är undanstoppad och en svart formad midikjol med subtila kungsblå mönster. För skorna kan du bara bära svarta ankelremmar med öppen tå för att göra det enkelt att klä upp kläderna.

Kungsblå skjorta med vita skinny jeans

Kungsblå skjorta vita skinny jeans
källa

Om du letar efter ett sätt att bära den kungsblå skjortan avslappnad och uppfriskande för utomhushängen kan du enkelt göra det genom att para ihop den med vita skinny jeans och ett brunt läderbälte. Bär bruna sandaler som ger den extra uppfriskande touchen till outfit.

Blå skjortklänning med bälte

blå skjortklänning med bälte
källa

Kungsblå passar inte bara skjortor utan även skjortklänningar. Här är en super chic blå bälte skjortklänning som du kan bära på kontoret. Du kan bara para ihop den med en svart läderhandväska och svarta spetsiga tåklackar för ett enkelt men fantastiskt utseende.

Kungsblå topptröja

kungsblå linne toppskjorta
källa

Vanligtvis ser en spetsskjorta ganska feminin och elegant ut. Av någon anledning ser den här kungblå spetsskjortan inte ut, den ser snygg ut. Du kan bära den med svarta chinos och svarta loafers för ett överraskande coolt utseende.

Sidenskjorta med vit vadderad minikjol i bodycon-omslag

Sidenskjorta med vit vadderad, figur-kramande omlott minikjol
källa

Här är en sexig look med låg vikt som du faktiskt kan ha på dig för jobbet. Bär en kungsblå sidenskjorta till toppen. Det är faktiskt en krage som har en Av-halsskärning och det är därför kläderna är ganska sexiga. Kombinera det med en liten vit quiltad bit för att visa upp några ben. Slutligen para ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att ge en feminin och elegant touch till det övergripande utseendet.

Blå sidenskjorta med svarta klänningbyxor

blå sidenskjorta svart klänningbyxor
källa

För en något unisex och snygg look kan du bära en blå sidenskjorta med svarta klänningbyxor. Kombinera dem med ett par svarta spetsiga klackar och en svart läderhandväska för en mycket enkel och professionell blå och svart outfit.

Hoppas att du hittar listan ovan med kungsblå tröjaidéer användbara. Om du gör det kanske du också vill prova andra outfitidéer som vi har på denna webbplats. Hur som helst, ha kul att styla med de kungliga blå skjortorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*