Hur man bär kostymväst

Idag ska jag prata om hur man formar kostymvästen, något att bygga väldigt intressanta formella eller informella kläder runt. Ja, du behöver inte se formell ut med kostymvästen och du kan definitivt göra en cool mix för att få din outfit att se väldigt snygg ut. Du kommer att bli förvånad över hur kreativ du kan vara när det gäller att utforma den. För att göra styling enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för kostymvästkläder och jag vill visa dem just nu.

Svart kostymväst med vit knappskjorta och smala jeans


källa

Låt oss börja den här listan med unika outfitidéer med en outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en svart väst över en vit knäppt skjorta. Koppla ihop dem med mörka skinny jeans och vita sneakers för att komplettera outfit i stil.

Mörkblå kostymväst med vit bandblus och figurkramande minikjol

Marinblå formell kostymväst med vit bandblus och figurkramande minikjol
källa

Låt oss nu bli lite mer kreativa. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en marinblå slim fit-väst. Kombinera dem med en marinblå minikjol i bodycon för att visa upp några kurvor. För skorna kan du bara ha ett par svarta spetsiga klackar för att se mer elegant och feminin ut.

Vit ärmlös kavaj med svarta mini-shorts och silverbälte

vit ärmlös kavaj med svarta mini-shorts och silverbälte
källa

Det här är en snygg outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. Bär en svart bodycon-linne med en vit lång kostymväst för toppen. Kombinera dem med svarta, flytande mini-shorts. Slutligen lägg till ett silverbälte och ett par svarta öppna läderstövlar för att göra denna outfit mer snygg.

Grå tweed kostym blazer med vit långärmad T-shirt och svarta fotkängor

grå tweed kostym blazer med vit långärmad T-shirt och svarta fotkängor
källa

För att forma den här snygga affärsavslappningsdräkten kan du bära en vit långärmad t-shirt eller en vit tröja med en grå tweed kostymväst över. Koppla ihop dem med smala jeans med blå manschetter. Använd ett par svarta mockasko stövlar med skorna för ett snyggt utseende.

Grå lång kostymväst med vit miniklänning

grå lång kostymväst med vit miniklänning
källa

För att skapa detta mysiga och attraktiva business-casual look, bär vi först en vit miniklänning med knappar som kärnan i outfit. Bygg nu några fina lager genom att bära en grön kortare väst och grå längre väst. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera det eleganta och eleganta utseendet.

Grå matchande kostym med korta stövlar med svarta klackar och öppna tår

grå matchande kostym med svarta korta öppna stövlar
källa

Här är ett coolt och relativt luftigt sätt att klä på sig. Istället för att ha på sig en vit skjorta och en svart kostym ser denna outfit mer snygg och attraktiv ut. Bär bara en grå tredelad kostym bestående av en kostymjacka, byxor och en knäppt kostymväst. Använd svarta läderstövlar med öppna klackar för att klä upp din outfit i stil.

Svart kostymväst med vit skjorta och kostymbyxor

svart kostymväst med vit skjorta och kostymbyxor
källa

Här är en mycket klassisk unisex-outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden när du bär den till en cocktailparty eller till och med en formell händelse. För att slutföra denna outfit, använd bara en vit skjorta med knappar, en svart kostymväst och svarta klänningbyxor. Använd svarta läderklackar för att komplettera utseendet.

Svart långväst med vit tunikatröja och grå miniväst

svart långremsväst med vit tunikatröja och grå miniväst
källa

För att se mysigare och flickaktig ut kan du faktiskt göra det genom att forma en kostymväst på ett kreativt sätt. Du kan till exempel ha på dig en svart långväst med en vit långknappad skjorta. Lägg till en ljusgrå minitröjaväst mellan de två lagren ovan. Ett par svarta leggings och svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Mörkblå slim fit-väst med mini-penna kjol

Mörkblå kostymväst med smal passform och pennkjol
källa

För att uppnå detta formella men ändå vackra utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en marinblå kroppskramande kostymväst med knappar. Lägg till en svartvit randig fluga för att lägga till den söta söta touchen. För resten av utseendet, använd ett par svarta klackar för att slutföra kläderna.

Svart knapp-up skjorta med grå kostym och balettklack

svart skjorta med knappar, grå kostym och ballerinor
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut. Skärning spelar en viktig roll i detta. I detalj kan du bära en svart skjorta med en knapp och krage med en lätt fläckig, smalskuren kostymväst. Kombinera dem med en matchande grå minikjol. Kombinera dem med svarta ballerinor och en svart koppling för att se elegant och elegant ut.

Grå kostym med väst och svart slips

grå kostym med väst och svart slips
källa

För att se unisex och snygg ut, kanske du vill ha på dig något för stort. Använd till exempel en grå kostymjacka som är lite överdimensionerad med en vit knäppt skjorta, grå väst och svart slips. Använd den med svarta slim fit-chinos och svarta läderstövlar. Slutligen lägg till en brun väska för läder för att se elegant och attraktiv ut.

Mörkblå chiffongblus med grå väst i slim fit

Marinblå chiffongblus med en grå, smalt klippt kort väst
källa

För att se ännu mer unikt ut, prova den här outfit som använder den marinblåa och grå färgkombinationen. En chiffongtröja med marinblå knapp och en grå slim fit kostymväst är det perfekta komplementet till denna outfit. Bär dem med matchande grå tweedbyxor och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Svart kostymväst med vit tunikaskjortklänning och jeans

svart kostymväst med vit tunikaskjortklänning och jeans
källa

För att få den här snygga svartvita dräkten, ha på dig en vit, lätt utsvängd skjortklänning med en knapp som mittpunkten för klädseln. Lägg en svart kostymväst över den. Bär dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta klackar för att komplettera utseendet.

Här är kostymvästens outfitidéer som jag ville dela. För dig som letar efter en cool och unik klädstil för att se bra ut och ha kul är listan ovan ett mycket bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*