Hur man bär kortärmad tröja

Hur man bär kortärmad tröja

Att se mysig och uppfriskande är att ha en tröja vanligtvis en mycket bra idé. Men tänk om du vill se extra ungdomlig ut eller om vädret är lite för varmt för det? Du kanske vill ha en kortärmad tröja istället, och jag pratar om hur man utformar den i det här blogginlägget. Precis som den långa ärmen är den korta ärmen mycket lätt att dra av. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för kortärmad tröja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Orange kortärmad tröja med vit skjorta med knappar och jeans med muddar


källa

För att starta den här listan över fantastiska och unika outfitidéer ska jag visa dig en mycket het och vacker outfit med färgen orange. För att uppnå detta utseende kan du bära en orange kortärmad tröja över en vit skjorta för att skapa några fina lager. Para ihop dem med mörka manschettmager jeans med svarta klackar för att komplettera utseendet.

Rutig svartvit skjorta med en grön kortärmad tröja

svartvitt rutig skjorta med grön kortärmad tröja
källa

För att uppnå denna uppfriskande och avslappnade street outfit, här är vad du behöver göra. Bär en ljusgrön kortärmad stickad tröja överst på en svartvit rutig pojkvänströja. Koppla ihop dem med svarta byxor med raka ben. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i läder för att slutföra kläderna.

Ljusrosa kortärmad tröja med svartvitt randig T-shirt

Ljusrosa kortärmad tröja med svartvitt randig T-shirt
källa

För att uppnå denna trevliga och mysiga outfit, här är vad du vill göra. Bär en svartvit randig långärmad t-shirt med en vit kort ärm långärmad tröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par grå och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Ljusrosa kortärmad tröja över en blå chambray-knappskjorta

Ljusrosa kortärmad tröja över en blå chambray-skjorta med knappar
källa

Det här är en snygg affärsavslappnad outfit att ha på sig på fredagar. Bär en blå chambrayskjorta med knappar och en ljusrosa kortärmad stickad tröja överst. Bär den med svarta skinny jeans och ett par grå mocka spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Kungsblå tröja med randig skjorta med rund krage och svarta byxor

kungsblå tröja med randig skjorta med rund krage och svarta byxor
källa

För att uppnå detta skarpa och eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en blå och vit randig skjorta med knappar och en mörkblå kortärmad tröja över. Kombinera dem med avslappnade svarta chinos och en orange halsduk. Ett par svarta läderstövlar för att avsluta din outfit är ett underbart val.

Orange kortärmad tröja med vit och svart prickig skjorta

orange kortärmad tröja med vit och svart prickig skjorta
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta söta och skarpa utseende. Använd en orange kortärmad stickad tröja över en vit och svart prickig skjorta med knappar för snygga lager. Kombinera dem med grå skinny byxor. Bär bara svarta högklackade skor för att hålla kläderna rena och vackra.

Ljusrosa turtleneck med korta ärmar och mörka jeans

Ljusrosa turtleneck med korta ärmar och mörka jeans
källa

För att uppnå denna uppfriskande och damliknande outfit kan du bära en tjock, ribbad, ljusrosa turtleneck med korta ärmar och en vit linneblus under. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära antingen svarta ballerinor eller svarta tofflor.

Ljusrosa tunika mock hals tröja med rippade jeans med manschetter

Ljusrosa tröja i mock-hals med rippade jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt attraktiv och snygg streetoutfit som är perfekt för en samling av vänner. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusrosa tunika-stickad tröja med hög hals och rippade ljusblå skinny jeans. Använd svarta och bruna tryckta loafers för att göra det coola utseendet.

Ljusgrå tröja med matchande knälång kjol med volangfåll

ljusgrå tröja med matchande knälång kjol med volangfåll
källa

För att skapa detta eleganta och diskreta affärsavslappnade utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrå kortärmad tröja med en avslappnad passform och en mörkgrå, knälång kjol med ruffad fåll och rak snitt. För resten av kläderna kan du bära ett par oxfordskor i elfenben och en röd axelväska i mocka för att komplettera klädseln på ett vackert och unikt sätt.

Grå maxi kortärmad tröja klänning, leggings och oxford skor

grå maxi kortärmad tröja klänning med rak snitt, leggings och oxford skor
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som kan få dig att se överraskande tunn och mysig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå kortärmad tunikatröja klänning med en svart långärmad t-shirt. Koppla ihop dem med leggings och ljusgrå Oxfordskor i mocka för att komplettera utseendet.

Grå stickad tröja med avslappnad passform och svarta jeans med smal passform

grå stickad tröja med avslappnad passform och svarta slim fit-jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna enkla och eleganta outfit. Använd en ljusgrå kortärmad tröja med en avslappnad passform. Kombinera den med svarta jeans med smal passform. Bär ett par svarta sandaler för att skorna ska se lite mer avslappnade ut. Slutligen, linda in outfit i en svart läderhandväska.

Grå halvärmad tröja med svarta minishorts

grå halvärmad tröja med svarta minishorts
källa

Detta är en minimalistisk och elegant outfit som du kanske vill ha på dig. För att uppnå detta utseende, slå ihop en grå kortärmad tröja med svarta flytande minishorts. Du kan till och med ha svarta lädershorts för att se skarpa och smala ut. För resten av utseendet, ha ett par svarta strumpor och grå mittkalvstövlar.

Blå chambrayskjorta med vit kortärmad tröja

blå chambray-skjorta med vit kortärmad tröja
källa

För att forma denna mysiga och avslappnade outfit, använd helt enkelt en ljusblå chambray-skjorta med en vit kortärmad tröja. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar för ett rent och elegant utseende.

Hoppas att du gillade de kortärmade tröja-idéerna som jag just nämnde i listan ovan. Nu får du en allmän uppfattning om hur du utformar kortärmad tröja, och du kan enkelt hitta en bättre outfitidé som passar dig ännu bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*