Hur man bär kortärmad kavaj

Hur man bär kortärmad kavaj

För dig som redan bär blazers för att arbeta mycket, bör du redan njuta av fördelen med att se smal och smart ut. Idag ska jag prata om kortärmad kavaj som bara får dig att se lite mer unik och mindre seriös ut medan du fortfarande ser smal och professionell ut. Du kan i princip behandla den som en vanlig kavaj och resultatet är bara en lättare och mer uppfriskande version av hur du normalt ser ut. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för kortärmad blazer outfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart kortärmad kavaj med grå t-shirt och chinos


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och diskreta outfitidéer med en affärsavslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan bara ha en svart kortärmad kavaj över en grå t-shirt. Kombinera dem med svarta chinos. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för ett rent och elegant utseende.

Vit kortärmad kavaj med en svart mini-svängklänning

vit kortärmad kavaj med svart mini-svängklänning
källa

Du kan också kombinera den kortärmade blazern med en miniklänning om du vill se mer damaktig och luftig ut. I det här fallet, till exempel, kombineras en vit kortärmad kavaj med en svart sväng miniklänning. Kombinera dessa bitar med klackar med öppen tå i svart mocka och en kungsblå uttalandekedja för att göra denna outfit ännu mer elegant.

Svart kortärmad kavaj med tryckt t-shirt och mini-jeansshorts

svart kortärmad kavaj med tryckt T-shirt och mini-jeansshorts
källa

Här är ett mycket snyggt utseende som kan användas för att visa upp dina långa ben lite. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tryckt t-shirt med en svart kortärmad kavaj. Koppla ihop dem med svarta jeansshorts. Bär ett par svarta läderstövlar med skorna för att ge en snygg touch till utseendet.

Grå kortärmad kavaj med matchande pennkjol

grå kortärmad kavaj med matchande pennkjol
källa

För att uppnå detta formella men inte seriösa utseende kan du bära en grå kostym bestående av en grå kortärmad kavaj och en matchande pennkjol. Bär den med en svart scoop neck top och en svart koppling. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att hålla utseendet rent och enkelt.

Svart halvärmad kavaj med vit blus och vida ben

svart halvärmad kavaj med vit blus och byxor med vida ben
källa

För att se snygg och lite konstnärlig ut för en cocktailparty kan du bära en svart halvärmad kavaj över en vit långärmad blus för att skapa de intressanta och vackra lagren. Koppla ihop dem med svarta vidbenbyxor. Använd röda klackar med öppna tå för att skorna ska klara kläderna på ett slående sätt.

Kungsblå kortärmad kavaj med mini bodycon kjol

Kungsblå kortärmad kavaj med en figurkramande minikjol
källa

Om du vill få mer uppmärksamhet är det ofta ett utmärkt sätt att göra det naturligt med den kungsblå färgen. Du kan till exempel ha en kungsblå kortärmad kavaj med en matchande blå bodycon minikjol. Kombinera dem med en svart spetsskiva och svarta balettlägenheter för att slutföra detta formella kantlinjeutseende.

Tre fjärdedelad ärmkavaj med grått bälte och smala jeans

grått bälte med trekvartärmar och smala jeans
källa

Det här är inte precis en kortärmad kavaj utan en grå kavaj med tre fjärdedelar och en elegant bältesdesign som gör att midjan ser tydligare ut och därmed smalare. Använd den med blå skinny jeans och svarta läderskor för ett snyggt och rent utseende.

Grå kortärmad kavaj med himmelsblå mini-shorts

grå kortärmad kavaj med himmelsblå mini-shorts
källa

För att skapa ett snyggt och uppfriskande utseende är det ett utmärkt sätt att para ihop en kortärmad kavaj med ett par shorts. I det här fallet kombineras en grå kortärmad kavaj med en vit, överdimensionerad t-shirt med en urringning och himmelsblå mini-shorts. Du kan para ihop dem med grå mockaskor för att se snygga och feminina ut samtidigt.

Rutig svartvit kavaj med smala jeans och klackar

svartvit rutig kavaj med smala jeans och klackar
källa

För att skapa denna superchika outfit som är förvånansvärt lätt att ta av, kan du helt enkelt bära en svart långärmad topp med en svart och vit rutig trekvart ärm kavaj för toppen. Bär dessa bitar med marina skinny jeans och svarta höga klackar för att göra ditt utseende komplett.

Svart kortärmad kavaj med vit T-shirt och mörkblå silkesduk

svart kortärmad kavaj med vit t-shirt och mörkblå silkesduk
källa

För att uppnå detta mer avslappnade utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit passformig t-shirt med en svart kortärmad kavaj och en marinblå silke choker halsduk för toppen. För resten av kläderna kan du bära blå jeans med manschetter och klaffar, samt kala sandaler.

Grå kavaj med halv ärm med vit blus och mörka jeans

grå halvärmad kavaj med vit blus och mörka jeans
källa

För att bilda denna eleganta avslappnade outfit kan du bära en vit spetsblus med en grå halvärmad kavaj till toppen. Koppla ihop dem med mörkblå jeans med raka ben och ett svart läderbälte. Lägg till ett par ljusrosa mockahögklackar till mixen för en feminin och elegant touch.

Svart jacka med blushrosa spetsar och tunna jeans

svart jacka med rodnande rosa spetsskjorta och smala jeans
källa

För att skapa en damlik och reserverad sexig outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart kortärmad kavaj med en rodnande rosa och svart lågskuren kavaj till toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du helt enkelt bära svarta balettlägenheter eller svarta mockaskinn för ett mer snyggt utseende.

Grå tröja-kavaj med himmelblå topp och senapsgula byxor med vida ben

grå tröja kavaj med himmelblå topp och senapsgula byxor med vida ben
källa

För att forma detta färgstarka och glada utseende kan du bära en grå tröja med tre fjärdedelar och en himmelblå tröja för toppen. Kombinera dessa bitar med senapsgula, beskurna byxor med vida ben. Använd vita klackade sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Grå kortärmad kavaj med pennkjol och plånbok med vitt läder

grå kortärmad kavaj med blyerts kjol och vit läderhandväska
källa

För att se formell ut, men ändå inte för allvarlig och tung, kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrå kortärmad kavaj med en matchande penskjol. Kombinera dem med en svart övre topp och svarta balettlägenheter för att se enkla och eleganta ut. Lägg till en vit läderkoppling för ett ännu mer feminint utseende.

Hoppas att du gillar de kortslutna idéer med blazer-outfit jag just delade med dig. För dig som letar efter sätt att se mindre seriös ut och ändå se smart ut på jobbet, bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*