Hur man bär kort läderjacka

Hur man bär kort läderjacka

Idag ska jag prata om hur man utformar den korta läderjackan. Som du kanske har märkt. Det finns huvudsakligen två typer av läderjackor: en som är klippt super kort och tunn, och den andra som är längre och tunn som en typisk kavaj. Båda ser bra ut på sitt eget sätt. Men om du vill se mer feminin och smalare är den korta läderjackan förmodligen ett bättre val. För att lära dig att utforma det är det en bra idé att kolla in följande snabba idéer i läderjacka-outfit jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Svart kort läderjacka med prickig blus och cykel leggings


källa

Låt mig börja med en outfit som har en liten vintagekänsla för att börja med den här listan över viktminskningsidéer och eleganta kläder. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en svart kort läderjacka med en svart och vit slim fit-prickig skjorta. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta ballerinor. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för ett ännu mer snyggt utseende.

Kort skinnjacka med en grå t-shirt med en halsringning och jeans med muddar

kort läderjacka med grå t-shirt med halsringning och jeans med muddar
källa

För att skapa denna snygga och lite pojkaktiga outfit som får dig att se riktigt elegant ut på jobbet, här är några saker du kan göra. Bär en grå t-shirt med scoop-hals och en svart kort läderjacka på toppen. Kombinera dem med mörkblå slim fit-jeans med manschetter. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa höga klackar och en gul läderhandväska för att komplettera detta avslappnade men ändå attraktiva utseende.

Svart kort skinnjacka med tryckt t-shirt och blå slim fit-jeans

svart kort läderjacka med tryckt t-shirt och blå slim fit-jeans
källa

Detta är en relativt oskrivbar outfit som är ganska lätt att ta av. Du kan till och med bära denna outfit som en affärsavslappnad outfit som är perfekt för avslappnade fredagar. För att forma denna outfit, bära en svart tryckt t-shirt med en kort slim fit jacka i svart läder. Koppla ihop dem med blå slim fit mom jeans och svarta balettlägenheter.

Mörkbrun kort läderjacka med grå stickad tröja

mörkbrun kort läderjacka med grå stickad tröja
källa

För att uppnå denna stiliga business casual outfit, här är vad du behöver göra. Använd en mörkbrun beskuren skinnjacka över en grå tröja med smal passform. Koppla ihop dem med en gräsgrön stickad halsduk för att se uppfriskande och het ut. För resten av kläderna, använd mörkblå skinny jeans och svarta stövletter i läder för att fylla på det coola utseendet.

Kort skinnjacka med vit t-shirt och fjäderkjol

kort skinnjacka med vit t-shirt och fjäderkjol
källa

Detta är en väldigt unik och attraktiv affärsavslappnad outfit som kan få dig att se chic och damlik ut samtidigt. För att forma detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en svart kort läderjacka. Kombinera dem med en svart mini fjäder kjol och svarta skinny jeans för snygga lager. Använd svarta ballerinor för att göra utseendet komplett.

Svart kort skinnjacka med röd tunikatröja

svart kort läderjacka med röd tunikatröja
källa

Använd en lång topp med en kort jacka för att forma denna snygga lagerlagring. Bär i detalj en avslappnad passform röd tunika stickad tröja och en svart kort läderjacka för att skapa några fina lager. Bär den med svarta skinny jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att avsluta utseendet.

Brun skinnjacka med grå t-shirt och svarta skinny jeans

brun skinnjacka med grå t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du bära en grå t-shirt med en kort kort skinnjacka på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Använd ett par svarta läderstövlar för att skorna ska se ännu smalare ut. Detta är en outfit som är perfekt för både arbete och avslappnade hangouts.

Svart motojacka med vit chiffongblus med en avslappnad passform

svart motojacka med vit chiffongblus med en avslappnad passform
källa

Detta är en annan outfit som använder lagringstricket att para ihop en lång topp med en kort jacka. Använd en vit chiffongskjorta med knappar och en beskuren skinnjacka för snygga lager för detaljer. Ett par svarta jeans med smal passform och ett par svarta och vita klackar med öppna snitt för att komplettera ditt utseende.

Kort bikerjacka i grå mocka med en vit linne och en scoop-halsringning

kort bikerjacka i grå mocka med en vit linne med en urringning
källa

Om du gillar de snygga kläderna som nämns ovan men gillar något lite mer reserverat kan du istället ha en kort motojacka gjord av grå mocka istället för en läderjacka. Kombinera den med en vit linne med rund hals och svarta skinny jeans. Använd ett par svarta mockasko stövlar för att skorna ska fylla på det coola utseendet.

Svart jacka med grå t-shirt och rutig pojkvänströja

svart jacka med grå t-shirt och rutig pojkvänströja
källa

Denna outfit använder tre olika föremål för att skapa några mycket snygga lager. För att polera bort denna outfit, lägg i en grå t-shirt med en röd och grå rutig pojkvänskjorta och en svart beskuren skinnjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd svarta sneakers för skorna för en avslappnad look.

Svartvit randig t-shirt med kort skinnjacka och jeansshorts

svartvit randig t-shirt med kort läderjacka och jeansshorts
källa

För att forma denna ungdomliga och coola streetoutfit kan du bära en svartvit randig t-shirt med en kort svart skinnjacka. Kombinera dem med en ljusblå mini-jeansshorts. Bär ett par svarta stövletter med öppen tå läder för att komplettera utseendet.

Svart motojacka med ribbstickad tröja

svart motojacka med ribbad, figur-kramad stickad tröja
källa

För att uppnå detta minimalistiska men ändå smidigare utseende kan du bära en grå ribbstickad tröja med en beskuren svart moto läderjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med ett bälte. Bär ett par svarta mockafotade stövlar för att avsluta din outfit i stil.

Skinnjacka i skinn med blå slim fit-jeans

Läderomslagjacka med blå slim fit-jeans
källa

Detta är en annan mycket minimalistisk outfit som kan få dig att se cool och smal ut. Bär en vit linne med scoop-hals, en svart jacka i läderjacka och jeans i smal passform. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Här är de snabba idéerna i läderjackaoutfit som kan hjälpa dig att se snygg och smal ut. Prova och du kommer snabbt att få reda på hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*