Hur man bär knappkjol

Knappknappen, även känd som knappkanten, är väldigt lätt att forma och har små detaljer i knapparna som ger din outfit en extra dimension. För det mesta kommer knappkjolar i form av minikjolar i jeans och mockaskinn i mocka, men det finns faktiskt mycket mer jag ska prata om. För det här blogginlägget har jag sammanfattat några av de bästa idéerna med rock-outfit som du kan använda som referens. Låt oss titta på dem nu.

Vit väst topp med brun mocka knapp-up kjol


källa

Eftersom en knappkjol redan har tillräckligt med detaljer kan du bära den som en del av en minimal outfit och förvänta dig att den ser ganska bra ut. Använd till exempel en vit västtopp med en minikjol med en brun mockaknapp. Kombinera dessa bitar med bruna sandaler med boho-klackar. Denna bruna och vita gatutrustning är enkel och ren.

Vit slipsskjorta med blå knappknapp

blå kjoldräkt med knappar
källa

För en mer sofistikerad outfit, bär en vit slipsskjorta med en blå nedkjol. Använd naken strappy strappy sandaler och en färgkoordinerad handväska för att slutföra outfit.

Blå och vit randig skjorta med svart kjol

blå och vit randig skjorta svart knapp kjol
källa

Hur skulle en knappkjol se ut med en knappskjorta? Denna outfit berättar för oss att kombinationen verkar fungera ganska bra. För att uppnå det avslappnade gatutseendet, använd en blå och vit randig skjorta med en svart minikjol med knappar. Bär vita sneakers för att göra outfiten sportigare och gladare.

Av axeln svart blus med jeansknapp upp kjol

Denim knapp upp kjol från axeln svart blus
källa

När det gäller kjolar är det första som kommer att tänka på denimkjolen. Jag tycker att det är dags att prata om hur man utformar en denimkjol med knappar. Du kan bara utforma det som om du skulle utforma en typisk denim kjol. Till exempel, för att uppnå ett vackert och återhållen sexigt utseende kan du bära en svart blus utan axel med en midjekjol med hög midja och en knappstängning. Ett par svarta ballerinor passar perfekt till kläderna. Du kanske vill lära dig mer om liknande skor genom att läsa vårt blogginlägg om styling av balettlägenheter.

Kamellång kappa med en denim kjol

Camel lång kappa denim kjol
källa

Här är en outfit som visar hur man utformar en knappkjol med en lagrad outfit. Bär en svart höghalsad stickad tröja med en denimknappspennkjol. Bär sedan en kamellängd ullrock över bitarna. Bär sedan strumporna och stövlarna i brunt läder för att slutföra kläderna.

Grå kjol med svarta lårhöga läderstövlar

grå kjol med knappar över knäläderstövlar
källa

Denna outfit visar att du kan bära mocka över mocka för att se elegant ut. Bär en grå västtopp med en mörkblå mockakavaj för toppen. Kombinera den med en grå minikjol i mocka med knappar. Kombinera kjolen med ett annat mockamaterial i de grå mockaskorna ovanför knäet. Det är lite förvånande för mig hur naturligt den här mockautrustningen faktiskt ser ut.

Knappkjol i brunt läder med knähöga stövlar

knähöga stövlar i brunt läder med knappar
källa

Läder kjolen är så populär och mångsidig, och det är ingen överraskning att det finns en knappversion. För en feminin och vacker look kan du bära en vit stickad tröja med en brun läder kjol med knappar. Kombinera kjolen perfekt med ett par bruna knähöga läderstövlar. Den rutiga ullhalsduken ger utrustningen mycket skönhet.

Denim kjol med en crepe huva topp och remmar sandaler

Huvtröja i crepe med jeansknapp fram
källa

För en avslappnad och uppfriskande outfit som är perfekt för våren, använd en crepe-huva med huva med en denim kjol framtill. Använd bruna boho sandaler för att lägga till en elegant detalj i din outfit.

Randig t-shirt med kjol och fotkängor

randiga fotkängor med t-shirt fram kjol
källa

Denna outfit visar en vacker färganvändning som gör att den ser så unik ut. Bär en vit och grå t-shirt för toppen. Bär en burgundy kjol med bottenstövlar i kamelmocka. Det är fantastiskt hur tre enkla bitar som den här kan sättas ihop för ett fantastiskt minimalt utseende.

Burgundy kjol med knäppning och trenchcoat

Trenchcoat med vinröd kjol
källa

Denna outfit inkluderar också en burgundy knappad kjol som den tidigare outfit. Istället för en minimal outfit är denna outfit dock mer komplex och består av fler bitar och lager. Kombinera först den vita blusen med den vinröda kjolen. Bär sedan en lång trenchcoat över delarna. Använd strumpor och svarta fotkängor för att kombinera med resten av kläderna. Använd en svart filthatt för en extra konstnärlig touch.

Svart kjol med vit stickad tröja

svart kjol vit stickad tröja outfit
källa

Här är en mycket minimalistisk men bedårande svartvit outfit. Bär bara en vit stickad tröja med en svart midjekjol. Kombinera dem med svarta läderstövlar.

Röd slips på bröstet med svart kjol

röd slips schackspets svart knapp ovanför kjolen
källa

Denna outfit består av en topp med några intressanta detaljer. Det är en röd revbenstopp. Fortsätt denna kreativa trend genom att bära en röd filthatt. En svart nedkjol och svarta klackar är ett bra komplement till denna outfit.

Svart kort t-shirt med denim kjol

svart beskuren t-shirt jeans knapp framkjol
källa

För en avslappnad sexig outfit där du bara behöver visa lite hud i midjan kan du bära en svart kort t-shirt med en kjol med en denimknapp på framsidan. Använd svarta och vita träningsskor för att avsluta din outfit med en avslappnad twist.

Denim kjol med en lång svart trenchcoat

Denim kjol svart lång trenchcoat
källa

Denna outfitidé visar att en svart lång trenchcoat med en minikjol i denim med knappar kan se ganska bra ut. Detta överläggstrick fungerar bra. Kombinera dessa föremål med en grå t-shirt och svarta läderstövlar.

Svart mocka knappad kjol med ljusrosa stickad tröja

svart mockakjol med knappar
källa

Bär en ljusrosa kabeltröja med en svart mockakjol för en feminin och passformig outfit. Bär ett par vackra lårhöga stövlar för att avsluta din outfit.

Här är några av de bästa sätten att bära knäppta kjolar som jag ville dela med dig. Låt oss prova några av idéerna. Jag slår vad om att du kommer att hitta dem ganska lätta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*