Hur man bär knälånga shorts

Hur man bär knälånga shorts

För det mesta, när vi pratar om shortsdräkter, hänvisar vi till mini-shorts och troligtvis jeansshorts. Idag ska jag prata om knälånga shorts istället. Du kanske tror att de bara är lite längre än minishortsen. Vilken skillnad gör det? I själva verket är de flesta knälånga shorts smala, vilket gör längden och klippningen väldigt annorlunda än de mini-shorts som de flesta brukade ha på sig. Detta innebär att de kan hanteras och utformas väldigt annorlunda. Låt mig nu visa dig de bästa idéerna med knälånga shorts i outfit.

Grå och vit randig t-shirt med knälång jeansshorts


källa

I grund och botten kan du behandla knälånga jeansshorts som jeans. Använd den med en grå och vit randig T-shirt för en avslappnad look. En väsentlig skillnad skulle vara att de vita sneakersna är de bästa skorna för jeans. Nu med knälånga shorts, svarta sandaler i boho-stil gör att outfit ser bättre ut.

Svarta knälånga shorts med vit peplum

svarta knälånga shorts vit peplum topp
källa

När det gäller knälånga shorts är det ingen tvekan om att jeansshortsen är de mest populära, men chinos är inte heller illa. Till exempel kommer dessa svarta knälångshorts att göra det lättare för dig att skapa ett elegant utseende. Koppla ihop dem med en vit peplum och grön kofta. Lägg till ett par svarta sandaler i ekvationen.

Vit chiffongblus med knälång rosa shorts

vit chiffongblusrosa knälång shorts
källa

Här är ett kreativt och färgstarkt utseende. Den relativt formella vita chiffongblusen och de chockerande rosa knälånga shortsen skapar en intensiv och intressant kontrast. De chockerande rosa sneakersna ger extra energi till outfit.

Svarta shorts med kungsblå kavaj

svarta shorts kungsblå kavaj
källa

Om du arbetar i den kreativa industrin är det här en snygg och kreativ outfit som du antagligen kan ha på dig på kontoret. För toppen bör du ha en blå och vit randig t-shirt med en blå kavaj. Bär svarta knälånga shorts och rosa klackar för en feminin twist.

Vit och grå rutig pojkvänskjorta med jeansshorts

vita och grå rutiga jeansshorts med pojkvän
källa

För en superavslappnad outfit som är perfekt för en utomhus hangout, kan du bära en grå och vit rutig pojkvänströja med knälång jeansshorts. Kombinera dem med gröna gladiatorandaler och en grön läderhandväska.

Vit turtleneck med svarta knälånga shorts

vit turtleneck svart knälång shorts
källa

Detta är en mörk och cool outfit som vanligtvis är byggd kring en svart skinnjacka istället för de svarta knälånga shortsen. Verkar som den här versionen ser lika bra ut. Du kan enkelt kombinera shortsen med en vit turtleneck. Kombinera dem med svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för en snygg twist.

Bär med rutig blus och lång tweedrock

rutig blus lång tweed kappa
källa

För en super chic look kan du bära en rutig blus med en grå tweed lång jacka som topp. Koppla ihop dem med svarta knälånga shorts och gula fotledssandaler. För att se ännu snyggare ut, dra jackan över axlarna. Om du gillar den typen av stil har vi faktiskt ett blogginlägg om hur man lägger en jacka över axlarna. Du kanske vill kolla in det.

Knäckta knälånga jeansshorts med svart linne

rippade knälånga jeansshorts i svart linne
källa

Här är en riktigt enkel outfit. För dig som har hållit dig i god form kan det här vara allt du behöver för att se bäst ut. Bär bara en svart västtopp med rippade jeansshorts. Bär en svart ankelrem med öppen tå och några snygga tillbehör för att göra din outfit stilfull.

Blå och vit vertikalt randig pojkvänskjorta med svarta shorts

blå och vit vertikalt randig pojkvänskjorta
källa

Här är en annan avslappnad och avslappnad outfit med en pojkvänskjorta. Detta är verkligen ett bra tips för dig som säger att du ska ta alla pojkvänströjor som du har i din garderob och försöka para ihop dem med knälång shorts. Du kan bli förvånad över resultatet. Tillbaka till den kläderna kan du bara bära en blå och vit randig pojkvänskjorta med svarta knälånga shorts och grå ballettlägenheter för att uppnå det avslappnade och vackra utseendet.

Ljusblå pojkvänströja med svarta shorts

ljusblå pojkvän skjorta svarta shorts
källa

Ibland är det kul att klä sig pojkigt bara för att erbjuda en liten överraskning till dina vänner som ser att du har på dig damkläder. Använd till exempel en vit t-shirt med en ljusblå pojkvänskjorta som topp. Använd svarta knälånga shorts och bruna sandaler för skinkorna för ett snyggt och enkelt utseende.

Grå och vit kort halstopp med knälång jeansshorts

grå och vita korta jeansshorts med halterneck
källa

Här är en ungdomlig och lågmäld sexig outfit som säkert kommer att fånga folks uppmärksamhet. Bär en grå och vit randig toppad halter-topp med knälång jeansshorts och vita träningsskor. Så enkelt som denna outfit ser ut, fungerar bitarna så snyggt tillsammans och resultatet är så attraktivt.

Jeansshorts med vit T-shirt och svart kavaj

Jeansshorts vit t-shirt svart kavaj
källa

Det här är en super chic outfit som bara ser fantastisk ut. Det är dock förvånansvärt inte så svårt att få din väg. För att uppnå detta utseende, bär en vit t-shirt med en svart kavaj för toppen. Bär knälång jeansshorts med gröna sandaler i boho-stil för din rumpa. Använd stråhatten för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Blå ärmlös prickig skjorta med knälång jeansshorts

blå ärmlös prickig skjorta knälång jeansshorts
källa

För en feminin och snygg look kan du bära en blå ärmlös chiffongskjorta med prickar och jeansshorts. Det som är väldigt intressant är att de vita tofflorna passar perfekt till resten av kläderna.

Kort t-shirt med vita shorts med hög midja

kort t-shirt vita shorts med hög midja
källa

För ett vackert helvitt utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit beskuren t-shirt med vita, knälånga shorts med hög midja. Antingen vita loafers eller vita sneakers skulle gå med denna outfit. Glöm inte att bära ett svart bälte för att ge lite stil till utseendet.

Använd den med en vit chiffongblus och en ljusgrå kavaj

ljusgrå kavaj i vit chiffongblus
källa

Du kan faktiskt ha svarta knälånga shorts på kontoret och se bra ut och passande. För att göra detta, designa shorts som du skulle utforma en penna kjol. Du kan till exempel ha på dig shortsen med en vit chiffongblus och en ljusgrå kavaj. Bär svarta klackar för att slutföra denna vackra och unika arbetsdräkt.

Hoppas att du gillar idéerna på mina knälånga shorts jag just delade med dig. Förutom minishortsen och byxorna som du brukade ha, har du nu ett annat vapen i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*