Hur man bär knähöga stövlar

Hur man bär knähöga stövlar

Liksom många modeälskare älskar jag att surfa på internet, se fina kläder och läsa andra bloggares outfitidéer. Jag vill bara ha kul och förbättra mitt eget spel samtidigt. Men jag kommer ihåg att jag såg många stövlar över knä och knä stövlar när jag googlade ”knähöga stövlar” för några dagar sedan. Då sa jag till mig själv att jag måste skriva om idéer på knähöga startkläder där stövlarna visar åtminstone lite knän. Så här är jag med min lista över idéer för knähöga stövlar som jag har sammanställt.

Svart tröja klänning med lång ullrock och bruna knähöga stövlar


källa

Här är en vacker outfitidé med bruna stövlar och en helt svart outfit. Bär bara en svart stickad tröja klänning med en lång svart ullrock. Kombinera outfit perfekt med ett par bruna, knähöga mockaskor. Om du vill lägga till en touch av skönhet kan du också ha en vit eller grå stickad hatt.

Använd den med en huvtröja och jeansjacka

Hoodie klänning jeansjacka knä höga stövlar
källa

Efter att ha sett denna outfit kan du ha märkt att det finns ett allmänt tema här. Det är rätt. En skjorta klänning, tröja klänning, eller något med liknande snitt passar perfekt med knä höga stövlar. Det kan bero på lågmäld sexualitet skapad genom att visa låren som gör att kläderna ser så underbara ut. Som ett annat bra exempel på ett sådant knep består denna outfit av en grå huvtröja, grå jeansjacka och bruna knähöga läderstövlar.

Knähöga stövlar av brun mocka med matchande läder kjol

brun mocka knä höga stövlar läder kjol kofta
källa

Denna outfit använder ett smart litet trick för att para ihop en läder kjol med knä hög mocka stövlar av en mycket liknande färg. Outfiten består också av en vit t-shirt och en grå lång kofta. Jag gillar den ungdomliga energin som kommer med denna outfit.

Använd den med en ljusgrå trenchcoat och en svart skiftklänning

Trenchcoat svart mini kjol knä höga stövlar
källa

Ett mycket populärt sätt att utforma en svart mantelklänning på vintern är att bära den med en lång grå trenchcoat som bara är något längre än mantelklänningen. Detta trick förlänger benen. För att få dina ben att se tunnare ut kan du nu bära svarta knähöga stövlar.

Använd den med en grå trenchcoat och smala jeans

Skinny jeans grå trenchcoat knähöga stövlar
källa

Även om jag skulle argumentera för att det bästa sättet att bära knähöga stövlar är att para ihop dem med en skjortklänning eller tröja, kan det också vara fantastiskt att bära knähöga stövlar med jeans. Du kan till exempel helt enkelt bära stövlarna med en vit tröja med rund hals, en lång grå trenchcoat och smala jeans.

Använd med en stickad tröja klänning med en halsringning

Stickad tröja klänning med en halsringning, knä höga stövlar
källa

För en elegant och lågmäld sexig look, överväga denna outfit, som är perfekt för höst och vinter. Bär bara en beige stickad tröja klänning med en halsringning och svarta knä höga stövlar. Det är en så minimalistisk outfit som ser fantastisk ut.

Vit luftig klänning och svart bomberjacka

vit luftig klänning svarta knä höga stövlar
källa

Det är så enkelt att para ihop en luftig klänning för en sommardräkt, men tänk om vädret blir kallare? Utan en överraskning passar en luftig klänning bra med knähöga stövlar. Använd till exempel en vit, luftig klänning med en mörkgrön bomberjacka. Komplettera din outfit med svarta mockaknäskor. För fler outfitidéer för liknande klänningar, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig en luftig klänning.

Svarta knähöga stövlar med en lång grön ullrock

svarta knähöga stövlar lång grön trenchcoat
källa

Denna outfit visar en outfitidé med riktigt hög komplexitet. Titta på antalet lager, färger och texturer som är inblandade. Det är fantastiskt hur dessa bitar fortfarande är limmade ihop smidigt. Outfiten består av en röd stickad tröja med hög hals, en svart och röd minikjol med prickar, en grön lång ullrock och de svarta knähöga stövlarna.

Använd den med en svart fuskpälsväst och en svart minikjol

svart faux pälsväst knähöga stövlar
källa

För ett unikt och kreativt streetlook kan du bära en grå tröja med en svart fuskpälsväst över. Kombinera dessa bitar med en svart minikjol och knähöga stövlar.

Svart skiftklänning med lång trenchcoat

svart skift klänning lång blazer knä höga stövlar
källa

Här är en sexig helt svart outfit som verkligen inte kräver att du visar mycket hud. Detta är förresten en del av magin i knähöga stövlar. Bär bara en svart skjortklänning med en lång trenchcoat och knähöga stövlar. Det är fantastiskt hur tre enkla bitar som den här kan skapa intensiv kemi som bara kräver andras uppmärksamhet.

Knähöga knähöga läderstövlar med vit ullrock

brunt läder knä höga stövlar ull kappa outfit
källa

Använd denna långa vita ullrock för en ljusare nyans. Istället för att ha svarta stövlar kan du kombinera de svarta smala byxorna med bruna knähöga stövlar.

Grå ullrock & matchande tröja klänning

knähöga stövlar av en grå ullrock
källa

Jag tror alltid att kombinationen av grått och svart kan ge några av de bästa kläderna och detta besviker inte lite. Som en elegant och helt vacker outfit består den av en grå stickad tröja klänning och en färgkoordinerad ullrock. De knähöga stövlarna i svart mocka limma helt enkelt bitarna ihop perfekt.

Svarta stövlar med kavaj och rutig minikjol

svarta stövlar blazer rutig minikjol
källa

Här är en annan elegant outfit som använder flera lager bra. Bär en vit stickad tröja med en rutig tweed minikjol. Använd en lång svart kavaj över delarna. Bär strumpor och svarta knähöga stövlar för att komplettera utseendet. Om du tittar noga är en av de främsta anledningarna till att denna outfit ser så vacker ut den perfekta, kroppskramande klippningen av alla bitarna.

Använd den med en vit stickad tröja och smala jeans

knähöga stövlar skinny jeans
källa

För en mycket kausal street look, använd helt enkelt en vit stickad tröja och smala jeans med svarta knähöga stövlar.

Knähöga kamelstövlar med ullkjol och svart skinnjacka

Kamel knä höga stövlar ull kjol svart läderjacka
källa

Om du gillar läder-på-läder-outfitidéer, här är en som kan intressera dig. Använd en tröja och en knälång ullkjol. En läderkombination av en svart skinnjacka och knähöga läderstövlar är det perfekta komplementet till denna outfit.

Här är listan över idéer för knähöga stövlar som jag vill dela med dig. Om du letar efter fler idéer om startkläder, oroa dig inte, du kan också kolla in vårt blogginlägg på idéer över knästövelkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*