Hur man bär klubbklänning

Idag ska jag prata om ett roligt och allmänt ämne, hur man utformar klubbklänningen. En klubbklänning är i grunden en klänning som du vill ha på dig för clubbing eller en tjejkväll. Nyckelelementet i en framgångsrik klubbklänning är att du kan se sexig och attraktiv ut. För dig som inte vill sticka ut för mycket, använd åtminstone en klänning som får dig att se sexig och vass ut. Eftersom detta är ett brett ämne, låt mig visa dig några av de bästa kläddräktidéerna jag har samlat. Detta kan inspirera dig att komma med dina egna idéer. Låt oss nu dyka in.

Orange Body Neck Neck Bodycon Club klänning


källa

Låt mig börja den här listan över attraktiva outfitidéer med ett skarpt och glatt utseende. För att forma denna enkla men fantastiska outfit kan du helt enkelt ha på dig en orange miniklänning i halterneck bodycon. Använd ett par silvermetalliska ankelband med öppna tår. Lägg till ett par silverhalsband för att komplettera outfit med en blank touch.

Vit, långärmad, halvtransparent, figur-kramande klänning

vit, halvtransparent, figurkramande långärmad klubbklänning
källa

För att se lite mer mogen och uppfriskande ut, bär en vit klänning istället. Här har du en vit, figur-kramande miniklubbklänning med långa ärmar som är fylld med halvklara spetsdetaljer. Kombinera klänningen med ett par silverremmade klackar för att se smal och elegant ut. Det här är en outfit som inte kräver att du visar någon hud utan snarare visar dina kurvor på ett sätt som får dem att se återhållen sexiga ut.

Tvådelad mini bodycon klubbklänning med vit och svart halsringning

tvådelad mini bodycon klubbklänning med vit och svart halsringning
källa

För att uppnå detta riktigt sexiga utseende kommer du sannolikt att ha en ganska bra form för att dra av den. Hur som helst, den här klänningen är en tvådelad klubbklänning som består av en bodycon crop top med en vit och svart älskling hals och en bodycon mini kjol. Kombinera klänningen med ett par öppna klackar med svarta ankelband för att göra det attraktiva utseendet.

Vit tvådelad midi-spets bodycon klubbklänning

vit tvådelad söt midiklänning bodycon klänning
källa

Här är en annan klubbklänning som kan få dig att se riktigt sexig ut. Det är också en tvådelad klubbklänning, men den här gången är det en midiklänning. Den består av en vit crop topp med en älskling halsringning och en figur-kramar midikjol. För skorna kanske du vill ha ett par nakna klackar med en öppen tårem för att se extra lång och smal ut.

Svart kortärmad bodycon-klänning med minispalt i sidan

svart kortärmad, figur-kramande klänning med mini-sidoslits
källa

För dig som inte gillar att visa upp för mycket hud, här är en minimal outfit som kan passa dig, speciellt om du har långa och vackra ben. Klänningen är en figur-kramande kortärmad klubbklänning med sidoslits. Koppla ihop den med svarta klackar med öppna tår för att komplettera det minimalistiska och attraktiva utseendet.

Mini bodycon klubbklänning med vit och svart fyrkantig halsringning

vit och svart fyrkantig utklipp min.  Bodycon klubbklänning
källa

För att forma denna enkla och konstnärliga svartvita outfit kan du bära en vit bodycon-miniklubbklänning som är fylld med subtila svarta randiga detaljer. För skorna kan du bära ett par vita klackar med öppna tå som matchar klänningen och ser elegant och ren ut.

Grå, figur-kramande miniklänning med lågt urringning och svart kofta med fransar

grå, figur-kramande miniklänning med djup urringning och svart kofta med fransar
källa

Om du vill se snyggare ut är ett enkelt och logiskt mått att skapa några lager med en kofta. I det här fallet är en grå kroppskramande miniklubbklänning ihop med en överdimensionerad kofta med svarta fransar för att skapa en luftig och snygg känsla. Koppla ihop dem med svarta öppna mockaskinnlårhöga stövlar för ett mycket attraktivt sätt att komplettera kläderna.

Svart ärmlös klänningsklänning med bodycon-miniskridskor och V-ringning

svart ärmlös, figur-kramande miniklubbar klänning i läder med V-ringning
källa

Denna läderkläder hjälper dig att se snygg och reserverad sexig ut. För att forma det här enkla och snygga utseendet kan du bära en svart ärmlös V-ringad passform och en utsvängd miniklänning i läder. Koppla ihop klänningen med svarta läderklackar för att komplettera utseendet.

Svartvit tvådelad midiklänning med sicksackmönster

tvådelad midiklänning med svartvitt sicksackmönster
källa

Om du är lite uttråkad av ovanstående enfärgade klänningar, överväga att prova en mönstrad klänning istället. Du kanske till exempel vill ha på dig en tvådelad bodycon midiklänning med sicksackmönster i svart och vitt. Koppla ihop klänningen med ett par vita klackar för en uppfriskande touch.

Svart Semi-Sheer One Shoulder Bandage Mini Club Dress

svart, halvtransparent miniklubbklänning med axelbandage
källa

För att se reserverad sexig ut, behöver du inte alltid visa hud på ett uppenbart sätt. Faktum är att du kan visa lite hud genom en halvklänning för att se extra attraktiv ut. Till exempel kan du bära den här svarta figurklädda miniklubbklänningen som har en halvskön design. Koppla ihop klänningen med svarta klackar med öppna tå för att komplettera detta eleganta utseende.

Svart spets långärmad mini bodycon-klänning med kantad fåll

svart spets långärmad klänning med korsad fåll och figur kramande fåll
källa

För dig som vill klä dig lite mer dam- och mogen kan du bära en svart, figur-kramande miniklubbklänning i spets med långa ärmar som kärnan i klädseln. Koppla ihop det med ett par svarta ballettklackar i mocka för att se snygga och rena ut. Du kanske också vill lägga till en svart liten koppling i mixen för att se ännu mer attraktiv ut.

Vit mini-kortärmad skiftklänning med basebollkeps

vit mini-kortärmad skiftklänning med basebollkeps
källa

Om du vill se mer ungdomlig ut kan du vara väldigt kreativ genom att bära tillbehör som en basebollkeps. Du kan till exempel ha på dig en vit mini-shift-klänning och ett par vita mini-läderstövlar. Lägg nu till en crepe baseball keps för att få denna outfit att se ungdomlig och lite pojkig ut.

Grå kavaj med en vit miniklänning med en urringning

grå kavaj med vit miniklubbklänning med urringning
källa

För att uppnå detta relativt platta utseende kan du bära en vit bodycon bomullsklänning med en urringning och en grå kavaj över den för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med ett par grå mockaskor för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade kläddräktens idéer som jag just gav dig ovan. Prova dem på nästa tjejkväll och se om de passar din kroppstyp och karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*