Hur man bär klockärmblus

Idag ska jag prata om klockärmblusen, något som får dig att se elegant ut på ett relativt enkelt och naturligt sätt. Ofta är det de små detaljerna som kan göra en snygg outfit till en snygg och klockhylsdetaljer är ett bra exempel på detta. Om det här är första gången du bär en klockärmad blus, kanske du tycker att det är lite överdrivet att se naturligt ut. Faktum är att de flesta klockhylsblusar du kan få idag ser väldigt naturliga och luftiga ut. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för kläder med blusar. Låt oss dyka in.

Vit klockärmad blus med svart rosett med rosett


källa

Av alla stilar av klockärmade blusar är det vita det mest ikoniska och jag ska använda det för att starta listan över outfitidéer. För att forma det här utseendet kan du bära en vit blusärmad blus och svarta byxor med hög midja med rosett. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Krickblå blus med klockärmar och vita skinny jeans

krickblå klockärmad blus med vita skinny jeans
källa

Detta är en absolut damliknande och attraktiv minimal outfit tack vare användningen av vackra färger. Bär en blågrön chiffongblus med klockärmar för toppen. Koppla ihop den med vita skinny jeans. Bär bara ett par ljusrosa spetsiga klackar för att skorna ska se ännu mer feminina ut.

Djupblå ruffad blus med klockärmar och gröna leggings

djupblå ruffad blus med klockärmar och gröna leggings
källa

Denna outfit använder också vackra färger, men den här gången är den mer av en färgstark och lekfull outfit snarare än snygg och uppfriskande. För att forma det här utseendet kan du bära en mörkblå volangblus med klockärmar och para ihop med gröna leggings. Använd ankelstövlar av kamelmocka för att göra din outfit stilfull.

Vit blus med klockärmar och knappar med mörkblå, förkortade smala jeans


källa

För att se lite mer formell ut, överväga att bära en knappblus istället. Till exempel, här är en vit blus med klockärmar och knappar som ser elegant och damlik ut. Använd den med marinblå skurna jeans och vita spetsiga läderklackar för ett uppfriskande, snyggt utseende.

Himmelblå, överdriven klockärmad blus med svarta skinny jeans

himmelblå, överdriven klockärmad blus med svarta skinny jeans
källa

Fram till denna punkt ser klockhylsblusarna som jag visade dig väldigt naturliga ut. Men om du vill se mer lekfull och iögonfallande ut, är det här du kan välja en överkroppsblus som den här himmelsblå. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta spetsiga tåklackar.

Vit blus med klockärmar med rippade och förkortade jeans


källa

Här är ett väldigt avslappnat och snyggt utseende. Till toppen kan du bära en vit klänningärmad blus med detaljer i bohostil i halsområdet. Koppla ihop den med kraftigt rippade, gråskurna jeans med raka ben. För skorna, bär grå mockaskor med öppen tå för att slutföra utseendet.

Vit virkad spetsblus med blå rippade skinny jeans

vit virkad spetsblus med blå rippade skinny jeans
källa

För att se mer uppfriskande ut, här är en mycket mysig och ladylike blus som du kanske vill prova. I detalj är blusen här en vit klockärmad blus som innehåller några virkade spetsdetaljer. Du kan enkelt koppla ihop den med blå skinny jeans och ljusrosa läderskor för att se både snygg och damlik ut.

Mörkblå linblus med klockärmar och vita skinny jeans

mörkblå linblus med klockärmar och vita skinny jeans
källa

Valet av tyg kan göra stor skillnad. Till exempel ser denna mörkblå klockärmsblus snygg ut och skiljer sig från blusarna som nämns ovan eftersom den är gjord av linne. Använd den med vita skinny jeans och svarta spetsiga tåklackar för att göra ditt utseende komplett.

Vit chiffongblus med gråa skinny jeans och plattformssandaler

vit chiffongblus med gråa skinny jeans och plattformssandaler
källa

Detta är ett så uppfriskande och attraktivt utseende. För att forma denna outfit kan du bära en vit chiffongblus med klockärmar och para ihop den med grå skinny jeans. Nu kommer den del som gör denna outfit särskilt uppfriskande och luftig. Bär bruna och nakna sandaler för att uppnå detta snygga och uppfriskande utseende.

Blush Pink Bell Sleeve Chiffonblus med blå skinny ankle jeans

rodnande rosa chiffongblus med klockärmar och blå smala jeans
källa

Här är ett super minimalt utseende som kan göra dig väldigt attraktiv och lättillgänglig. Det visar dig den magiska rosa färgen. För att forma det här utseendet kan du bära en rodnande rosa chiffongblus med klockhylsor och para ihop den med blå skinny jeans. Använd ljusrosa spetsiga klackar för ett rent och elegant utseende.

Vit halvtransparent topp med en avslappnad passform och en grå minikjol

vit, halvtransparent topp med avslappnad passform och grå minikjol
källa

För en luftig och reserverad sexig look kan du bära en vit, halvgenomskinlig blus med klockärmar över en svart västtopp. Kombinera dessa bitar med en grå mockakjol i mocka så att dina ben ser extra långa ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att ge en snygg touch till utseendet.

Vit stamtryckt blus med en rodnande rosa minikjol

vit stamtryckt blus med rodnadrosa minikjol
källa

Om du gillar kreativa outfits kommer denna outfit inte att göra dig besviken. Bär en vit blus med klockärmar på toppen. Kombinera den med en mini-rodnadsklänning i mockaskinn. Bär ett par knähöga svarta läderstövlar för att göra denna outfit extra snygg och iögonfallande.

Himmelblå blus med klockärmar och smala jeans


källa

Detta är en mycket minimal outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan bara bära en himmelblå klockärmblus och para ihop den med blå skinny jeans. Ett par svarta klackar är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Blush Pink Spetsblus med klockärmar och ljusblå, rippade jeansshorts

rodnande rosa spetsblus med klockärmar och ljusblå, rippade jeansshorts
källa

Detta är en mycket intressant outfit som försöker matcha några snygga bitar med några eleganta bitar. Resultatet är ganska bra. Använd en rodnad rosa klockhylsblus med spetsdetaljer för det här utseendet. Kombinera blusen med ljusblå jeansshorts och rosa klackar för att göra det coola utseendet.

Hoppas att du gillade klockhylsans blusoutfitidéer jag delade med dig ovan. Dessa kläder måste vara några av de enklaste sätten att se elegant ut. Prova bara så blir du förvånad över hur bra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*