Hur man bär klänning med kofta

Istället för att prata om en specifik punkt idag som jag normalt skulle, ska jag prata om en kombination som får dig att se mysig, tillgänglig och bedårande ut. Den magiska kombinationen är att bära en klänning med kofta. Jag vet inte riktigt vad som händer mellan en klänning och en kofta, men de verkar bara ha en intressant kemi när de sätts ihop. Klänning och kofta ser lika bra ut. Det är en rå formel som jag skulle vilja föreslå. För att hjälpa dig att tillämpa denna formel bättre har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för koftkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart midi-krage skiftklänning med en ljusgrön kofta


källa

Vad du kommer att se är några mysiga och vackra outfitidéer som är mycket lätta att ta fram. Till att börja med visar jag en med en svart midi-skiftklänning med vit krage. Klänningen ser redan så vacker ut. Det ser ännu bättre ut genom att lägga till en ljusgrön kofta. Koppla ihop dem med gröna ballerinor för att slutföra kläderna.

Ljusgrön kofta med svarta och vita chiffongungklänningar med prickar

limegrön kofta med svartvitt chiffongungklänning med prickar
källa

Här är en fin vintage-outfit att ha på kontoret som en affärsavslappnad outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svartvit chiffong mini-svängklänning med prickar och en ljusgrön kofta. Använd svarta strumpor och ett par bruna läderskor för att slutföra detta uppfriskande utseende.

Svartvitt stamtryckt miniklänning med lång kofta

Svartvitt miniklänning med stamtryck och lång kofta
källa

För att se mer ladylike ut, överväga att bära den här två-lager, svartvita präglade minidressen med stamtryck med ett svart spets inre lager som bär skor i fållen och halsen. Bär en svart lång kofta över klänningen för att se tunn och lång ut. Använd grå läder ankelstövlar för skorna för extra stil.

Vit stickad tröja kofta med svart miniklänning med bälte

vit kabelkofta och svart miniklänning med bälte
källa

För att se smal och lång ut, prova en bälteklänning som gör att midjan blir mer framträdande. Till exempel kan du bära den här miniklänningen i svart bälte. Koppla ihop den med en vit kofta och strumpor. Använd skorna ett par bruna stövlar i läder för att se snyggare ut.

Svartvitt miniklänning med blommönster och grå lång kofta

Svartvitt miniklänning med blommönster och grå lång kofta
källa

För att se luftig och uppfriskande kan du bära en svartvitt mini-chiffongklänning med blommönster och en lång grå kofta över. Kombinera dem med en svart läderhandväska och svart läder med spetsiga tåklackar för att se mer elegant och professionell ut.

Lime Green Belted Mini Sweater Dress med svart kofta

limegrön minitröja klänning med bälte och svart kofta
källa

Låt oss nu titta på en intressant stickad-på-stickad outfit. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrön tröja klänning och toppa den med en svart stickad tröja kofta. Använd en crepe linneshalsduk för att se elegant ut. Ett par svarta strumpor och oxfordskor i brunt läder är ett säkert sätt att ge en glamorös twist till denna outfit.

Ljusgul, figur-kramande miniklänning med kort kofta i vinröd

Ljusgul passform och utsvängd miniklänning med kort vinröd kofta
källa

För att få en flickaktig och tillgänglig mini-chiffongklänning med ljusgul passform och flare är det ett utmärkt val. Bara att bära den med vita sneakers och inget annat är ett trevligt, enkelt sätt att utforma det. Alternativt kan du kombinera klänningen med en kort, djupröd kofta och bruna balettlägenheter för att se mer ladylike ut.

Longline Crepe Cardigan & Mini Shift Mini Dress

Longline crepe kofta och svart skift miniklänning
källa

Ett annat sätt att se smal och lång är att använda ett smalt bälte för att linda både koftan och klänningen. Du kan till exempel ha på dig en svart mini-shift-klänning med en lång crepe-kofta. Vik ett svart smalt läderbälte runt båda delarna. Ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Grå och vit blomma mini gungklänning med elfenbenströja

grå och vit blommig minisvingklänning med en elfenbenfärgad kofta
källa

Detta är ett mycket avslappnat och mysigt utseende som är perfekt för en avslappnad hangout på stranden. För att forma detta utseende kan du bära en grå och vit blommig mini-chiffongungklänning med en elfenbenfärgad kofta i lager. För skorna kan du bara använda nakna sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Blommig miniklänning med bälte, halsduk och leggings

blommig miniklänning med bälte, halsduk och leggings
källa

För en mer sofistikerad och snygg lagerlagring kan du börja med en svartvit blommig miniklänning med blommigt tryck. Kombinera klänningen med en grå kofta och en ljusgrå stickad halsduk. För resten av kläderna, använd svarta leggings och svarta mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Vit turtleneck-klänning med en grå lång kofta

vit turtleneck tröja klänning med grå lång kofta
källa

Försök använda den vita och grå färgkombinationen för att se snygg och lättillgänglig ut. Till exempel kan du bära en vit miniklänningsklänning med långärmad tröja med en grå kofta med en lång snöre. Koppla ihop dem med svarta strumpor och ett par knähöga stövlar av grå mocka för att se feminin och vacker ut.

Vit mini-skiftklänning med grå, ribbad kofta

vit miniklänning med grå, ribbad kofta
källa

För att komplettera denna outfit för en lite boho-stil, lag en vit mini långärmad mantelklänning med en grå långstickad tröja kofta. Koppla ihop dem med knähöga stövlar i brunt läder. Använd några bohostycken för att se snyggare ut.

Svart maxikofta med randig mini-skiftklänning

svart maxikofta med randig mini-skiftklänning
källa

Den svartvita randiga t-skjortan är en ikon och ett vackert objekt. Här är en trevlig ta på den randiga skiftminiklänningen. Koppla ihop den med en svart maxikofta. Bär vita sneakers för att komplettera outfit på ett avslappnat och snyggt sätt.

Grå lång kofta med svartvitt tribal tryckt mini-skiftklänning

grå lång kofta med svartvit tribal miniklänning
källa

För att få en luftig och elegant affärsavslappnad outfit kan du börja med att ha en svartvitt tribal tryckt miniklänning. Bär en grå longline-kofta över klänningen för att se mysig och snygg ut. För skorna, ha på dig ett par grå mocka ankelstövlar för att komplettera outfit med extra stil.

Här är några riktigt trevliga sätt att forma en klänning med en kofta. Viktigast är att dessa kläder ser bra ut och är nu väldigt lätta att ta av. Testa det och utöka ditt outfit-spel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*