Hur man bär klänning med fyrkantig hals

Modevärlden för klänningar är så djup att när jag trodde att jag hade täckt alla typer av klänningar på den här webbplatsen hittade jag en annan härlig typ av klänningar som jag bara inte kan sluta dela med dig. Det här är den fyrkantiga klänningen jag ska prata om idag. För att visa dig några riktigt bra idéer, har jag samlat några mycket snygga fyrkantiga halsdagsidéer och lagt dem i en kort och spännande lista. Låt oss nu kolla in det.

Skaterklänning med svart fyrkantig hals


källa

Låt oss börja med ett coolt och minimalistiskt utseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en vanlig svart skridsklänning med fyrkantig hals. I det här fallet behöver du inte visa mycket hud, och det är verkligen lätt att skala bort det. För att bära den elegant kan du helt enkelt para ihop den med svarta klackar med öppen tå med fotremmar och en svart läderhandväska.

Vit midikroppsklänning med låg fyrkantig hals

vit, figurkramande midiklänning med låg fyrkantig hals
källa

Naturligtvis kan en klänning med en fyrkantig halsringning bli väldigt sexig när halsen sänks. Här är en enkel men sexig bodycon midiklänning med en vit fyrkantig halsringning som är perfekt för cocktailparty och barnvagn. Du kan helt enkelt para ihop klänningen med svarta klackar med öppen tå för ett minimalt, helt vitt utseende.

Svart fyrkantig midiklänning med volangfåll

svart midiklänning med fyrkantig halsringning och volangfåll
källa

Här är ännu en version av den fyrkantiga halsen där halsen är nästan lika hög som den runda halsen. Den svarta midiklänningen har också en volangfåll som ser söt och damlik ut. Om du bär den här outfit på en cocktailparty, skulle jag rekommendera att du bär silverklackar med öppna tår för att göra outfiten mer märkbar och stilren.

Röd knälång klänning med bälteärmar och halva ärmar

röd knälång skiftklänning med bälteärmar
källa

För att få ett snyggt och skarpt utseende kan du bära den här skiftklänningen med rött bälte. Det smala bruna bältet som kommer med klänningen ger klänningen en sofistikerad och vacker touch. Du kan helt enkelt para ihop klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera denna enkla men vackra outfit.

Svart fyrkantig hals Pinafore Skater klänning

svart fyrkantig remskridsklänning
källa

Om du tror att den tidigare klädseln inte var tillräckligt vacker, här är ett nytt försök som du sannolikt kommer att vara nöjd med. För ett flickaktigt och bedårande utseende kan du bära en vit t-shirt och sedan en svart förkläde miniklänning med en fyrkantig halsringning över. Koppla ihop dem med vita sneakers eller en svartvit högkonversation för att slutföra detta uppfriskande och fantastiska utseende.

Flerfärgad randig skater miniklänning med fyrkantig hals

flerfärgad randig skater miniklänning med fyrkantig hals
källa

För att uppnå en glad och färgstark look, här är en lekfullt designad klänning som du kanske vill prova. Det är en svart, röd, vit och svart randig miniskridsklänning med en fyrkantig halsringning som ser söt och prickig ut. Du kan bara bära nakna klackar med klänningen för att slutföra kläderna på ett enkelt och snyggt sätt.

Svart paljettrörsklänning med spagettirem

Spaghettirem svart klänning med paljetter
källa

Detta är en helt annan typ av klänning med fyrkantig hals. Om du tänker på det kan alla rörklänningar med spagettiremmar utgöra den coola fyrkantiga halsen. Hur som helst, det här är en svart mini-klänning med paljetter som kan användas för att visa upp dina kurvor utan att visa mycket hud. Koppla bara ihop det med svarta klackar med öppna tår eller klackar i silver med öppna tån för att lysa på en cocktailparty.

Svart blommig klänning med vida ärmar

svart bred slida klänning med blommönster
källa

Om du tycker att svarta klänningar är för formella och allvarliga, tänk två gånger. Här är en svart blommig vidärmad klänning som ser lekfull och kreativ ut. Dessutom är skärningen så luftig och avslappnad att de flesta kan bära den mycket enkelt. Koppla ihop den med ljusrosa sandaler för att göra outfit mer uppfriskande och lättare.

Lila midiklänning med rynkad midja

lila rynkad midi-skiftklänning
källa

I grund och botten, om du vill sticka ut från mängden på en cocktailparty eller prom, har du tre alternativ: klippa, konsistens och färg. I det här fallet kommer vi att försöka det senare alternativet. Du kan bara bära en lila rynkad midjeklänning för att se attraktiv ut. Naturligtvis är de öppna silverklackarna och plånboken i guld mycket för att göra denna outfit mer iögonfallande.

Bright Red Square Neck Cap Cap Sleeve Bodycon Dress

ljusröd bodycon-klänning med ärmslut och en fyrkantig halsringning
källa

För ett absolut iögonfallande utseende behöver du bara en ljusröd miniklänning med kepsar och en fyrkantig halsringning. Den röda klänningen är väldigt vacker och feminin. För en särskilt feminin touch kan du kombinera klänningen med rosa plattklackar med öppna tår för att komplettera den minimala outfit.

Svart bodycon-klänning med trekvartärmar och en fyrkantig hals

svart bodycon-klänning med trekvartärmar och en fyrkantig urringning
källa

Här är en annan enkel outfit som inte kräver tillbehör för att se bra ut. Klänningen är en svart midikroppsklänning med tre fyrkantiga ärmar och en fyrkantig hals. Koppla ihop den med silver paljettklackar för att se snygga och glänsande ut. Om du tittar noga är en av anledningarna till att klänningen får dig att se så bra ut, eftersom den fyrkantiga halsen är tillräckligt bred för att avslöja kragebenarna.

Vit spetsskiftklänning med klockärmar

vit spetsskiftklänning med klockärmar
källa

Här är en härlig vit klänning som du kan använda för att bygga en ren och oskyldig outfit. För att uppnå det här utseendet kan du helt enkelt bära den här vita spetsklänningen med klockärmar och vita klackar med öppna tå. För att lägga till lite boho-stil till mixen, använd ett långt snyggt halsband och några armband i boho-stil för att krydda kläderna lite.

Röd miniklänning med volangband och fyrkantig hals

Mini-klänning med röda volangband och fyrkantig halsringning
källa

När jag pratar om rufsade klänningar hänvisar jag vanligtvis ofta till de som har volangdetaljerna i klänningarna. Den här klänningen har dock en mycket unik design som har volangdetaljerna i både fållen och remmarna. Du kan enkelt para ihop den här kreativt designade röda fyrkantiga halsklänningen med röda klackar med öppen tå för en skarp helröd look.

Svart bodycon midiklänning med silver choker halsband

svart bodycon midiklänning silver choker halsband
källa

För ett elegant utseende kan du bära en figurkramande midiklänning med en svart fyrkantig urringning. Koppla ihop den med svarta klackar med öppen tå och ankelband för en signaturdräkt som du kan bära på cocktailpartyn. För att göra kläderna mindre typiska och eleganta kan du lägga till ett silverhalsband för att ta kläderna till en annan nivå.

Svart miniskridsklänning med fyrkantig urringning

svart miniskridsklänning med fyrkantig urringning och blommönster
källa

För en ungdomlig och uppfriskande outfit som sannolikt får dig att sticka ut från mängden på barnvagnar och fester, här är en svart mini baksmällsklänning med fyrkantig hals och blommigt tryck. Koppla ihop den med ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera denna härliga outfit.

Hoppas att du gillar idéerna med fyrkantiga nacke som jag delade med dig. Den fyrkantiga halsen är en mycket snygg design som gör en subtil men ändå vacker skillnad för din klänning och outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*