Hur man bär klädd blus

Hur man bär klädd blus

Ibland kan valet av din blus ha en enorm inverkan på hela din outfit. Idag ska jag prata om hur man utformar den snygga blusen så att du ser mer elegant ut. Elegant blus är uppenbarligen en mycket allmän term. Vad jag menar här är blusar som är särskilt eleganta och eleganta som spetsblusar och sidenblusar. Du kan definitivt bära dem för arbete såväl som cocktailparty. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för eleganta blusar åt dig. Låt oss nu dyka in.

Vit långärmad tunika i spets med en elegant blus och blå smala jeans


källa

Låt mig börja den här listan över eleganta kläder med en elegant och elegant outfit som är perfekt för cocktailparty och andra semi-formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit långärmad tunika spetsblus med mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med rosa klackar med öppen tå för att komplettera klädseln i stil.

Vit mock-halsblus med blå smala jeans

vit mock-neck blus med blå skinny jeans
källa

Detta är en mycket enkel och elegant outfit som är perfekt för avslappnade fredagar. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit kragefri snygg hög midjeblus och blå smal jeans med hög midja. För skorna kan du se snyggare och unisex ut genom att bära ett par svarta mockaskinn.

Vit omslagsblus med blå, rippade skinny jeans

elegant vit wrap-blus med blå rippade skinny jeans
källa

För att få den eleganta men ändå rena outfit som får dig att se speciell ut på en cocktailparty eller företagsevenemang, kan du bära en vit snygg omslagsblus på toppen. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par rosa, guld, öppna remmar för skorna. Lägg till en uttalande kedja i mixen för att slutföra outfit.

Svart långärmad spetsklänningblus med chinos

svart långärmad spets elegant blus med chinos
källa

För att uppnå det mogna och eleganta cocktailparty-utseendet i svart kan du bära en svart halvskuren tvålagers elegant spetsblus som fokus för din outfit. Kombinera den med svarta slim fit chinos. För skorna, ha på dig ett par svarta höga klackar med öppen tå för att slutföra kläderna i stil.

Svart axelbandslös axelblus med volanger och ljusblå jeans med smal passform

svart axelbandslös blus med volang axel och ljusblå slim fit jeans
källa

Detta är en mycket trevlig och återhållen sexig asymmetrisk outfit. För att skapa detta fantastiska och coola utseende kan du bära en svart axelbandslös elegant axelblus och ljusblå slim fit-jeans för att se smal och speciell ut. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Vit, elegant axelbandskläder utan axel med svarta skinny jeans

vit, utan axel, elegant tunikablus med svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna uppfriskande och damliknande, halvformella evenemangsutseende kan du bära en vit, elegant axelbandslång blus med lång ärm som klädkärna. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär ett par vita och svarta randiga balettlägenheter för skorna. Komplettera outfit med en vit och svart tryckt koppling.

Klädd blus i vit spets med mörkblå skinny jeans

vit spetsklänningblus med mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå detta eleganta och luftiga utseende kan du bära en vit långärmad blus med en avslappnad passform som har en mini-V-ringning. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa fotledsremmar med öppna tår för att omsluta klädseln elegant och snyggt.

Vit axelbandslös peplumblus med bälte och mörkblå skinny jeans

vit axelbandslös peplumblus med bälte och mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå det sexiga och ungdomliga cocktailpartyutseendet, kan du bära en vit axellös elegant peplumblus med ett bälte som utgångspunkt för utseendet. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa rundade tåhöga klackar och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Vit halvärmad blus med mörka jeans och öppna tåstövlar

vit blus med halva ärmar, mörka jeans och öppna tå stövlar
källa

Detta är en relativt avslappnad outfit som är perfekt för casual dating och träffa vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en avslappnad passform vit kortärmad blus på toppen. Koppla ihop den med mörka skinny jeans. För skorna, ha ett par rosa mockaskor med öppen tå för att slutföra kläderna.

Nyckelhålsblus med leopardmönster och svarta skinny jeans

Nyckelhålsblus med leopardmönster och svarta skinny jeans
källa

För att se mer mogen och feminin ut, prova en keyless långärmad blus med leopardmönster. Kombinera den med svarta skinny jeans för att hålla midjan hög och se lång och smal ut. Bär bara ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se snygga och rena ut.

Rosa guldblus med chinos med smala passform och klackar med spetsig tå

rosa guldblus med svarta, smala chinos och spetsiga tåklackar
källa

De kan se enkla och rena ut även om de bär en blank blus. Du kan till exempel ha på dig en långärmad blus av rosa guldsilke med en avslappnad passform på toppen. Kombinera det med svarta, höga midjor, beskurna slim-fit chinos. För skorna, ha ett par ljusrosa spetsiga höga klackar för att göra det minimala utseendet.

Svart kortärmad, elegant blus i spets med vit minikjol

svart, kortärmad, elegant spetsblus med vit minikjol
källa

För att uppnå det snygga och lättillgängliga utseendet som är perfekt för både cocktailfester och företagsevenemang, kan du bära en svart kortärmad elegant spetsblus med en vit, hög midja, figur-kramande minikjol. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se snygg och snygg ut. Bär en svart ankelrem med öppen tå för att dina skor ska komplettera utseendet.

Svart spetsblus med smala jeans och ballerinor

svart spetsblus med smala jeans och ballerinor
källa

För att se enkelt och coolt ut kan du ha en svart kortärmad spetsblus på toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta mockaklackar för en ren finish.

Hoppas att du gillade de eleganta idéerna om blusoutfit jag just delade med dig. Testa det så ser du hur lätt det är att faktiskt dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*