Hur man bär klackar med snörning

Medan det finns tillfällen när du vill se väldigt rent och naturligt ut med balettlägenheter eller balettpumpar, finns det verkligen tillfällen när du vill se lite mer snygg ut. För att göra detta är det vanligtvis en mycket bra idé att bära ett par remma snörskor. Att se elegant ut betyder dock inte att du måste se onaturlig eller till och med obekväm ut. De strappiga sandalerna får dig vanligtvis mycket elegant och naturlig så länge du formar dem ordentligt. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna med snörning i snörning för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart miniklänning med halterneck och rem med snörning i snörning


källa

Låt mig börja den här listan med superchika outfitidéer med en trevlig och enkel cocktailparty-outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart mini-skiftklänning med ett handtag för att se ren och tunn ut. För skorna, ha ett par svarta snörskor med öppen tå. Använd en svart läderkopplingsväska för att se ännu mer elegant ut.

Vit långärmad blus med rippade jeans och röd rem med häl

vit långärmad blus med rippade jeans och röda snörskor med snörning
källa

För att bilda denna attraktiva business-casual outfit kan du bära en avslappnad långärmad vit spetsblus till toppen. Kombinera det med blå jeans med raka ben och manschett. Använd ett par röda snörningsband för skorna för att få mer uppmärksamhet. Lägg till en snygg brun korsväska i läder för att komplettera utseendet.

Vit blus med gråa skinny jeans och sandaler med remmar

vit blus med grå skinny jeans och remmar i klackarna
källa

För att uppnå denna snygga och rena affärsavslappnade outfit kan du bära en vit skjorta nedåt för toppen. För den nedre halvan av kläderna, använd ljusgrå skinny jeans istället för mörkblå skinny jeans för att se mer uppfriskande ut. Bär en svart skinnjacka och ett par vita snörskor med snörning för att avsluta din outfit i stil.

Orange kavaj med blå chambrayskjorta och blå manschettkavaj

orange kavaj med blå chambray-skjorta och blå manschettjeans
källa

För att uppnå denna skarpa och snygga orange och blå outfit kan du bära en chambrayskjorta med blå knapp och en orange blazer för att skapa några snygga lager. Använd blå jeans med smal passform och muddar. För skorna, ha ett par snörskor med leopardmönster för att slutföra kläderna.

Grå t-shirt med svart midikjol och rem med snörning i spetsen

grå t-shirt med svart midikjol och snörskor med snörning
källa

Det här är en väldigt enkel outfit som är tillräckligt elegant för att användas som en casual casual outfit. Du kan bära en grå t-shirt med en svart midikjol som kärnan i outfit. För att lägga lite chic till denna outfit kan du bära ett par svarta snörningsband för att komplettera utseendet.

Vit kavaj med grå sidospalttröja och pojkvänjeans

vit kavaj med grå tröja på sidan och pojkvänjeans
källa

Detta är en mycket unikt designad outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. På toppen bär du en vit kavaj över en ljusgrå stickad tröja med sidoventil. Koppla ihop dem med rippade pojkvänjeans med manschett. Bär ett par vita snörskor med snörning för att se elegant och uppfriskande ut.

Vit och grå t-shirt & svarta snörskor med snörning

vit och grå t-shirt och svarta snörskor med snörning
källa

För att uppnå det avslappnade streetlooket kan du bära en grå och vit kortärmad t-shirt med färgblock. Koppla ihop den med blå jeans med raka ben. Använd ett par svarta remmar med öppen tå. Lägg till en svart läder crossbody väska för att göra din outfit stilfull.

Vit och svart randig midi shift-klänning med remmar i sandaler

vit och svart randig midi-skiftklänning med remma klackar
källa

För att uppnå detta ladylike och uppfriskande utseende kan du bära en vit och svart randig midi-skiftklänning som fokus för din outfit. Koppla ihop det med ett par svarta gladiatorklackar. Lägg nu till en stråhatt i outfit för att göra denna outfit mer uppfriskande och attraktiv.

Vit halterneck mini gungklänning med silverband och snörning i häl med paljetter

vit miniklänning med grimmahals och snörskor i silver med remmar och paljetter
källa

För att se smal och attraktiv ut, här är en cocktailpartydräkt som du kanske vill prova. Klänningen här är en vit mini gungklänning med grimma hals och ett snitt i nedre delen av ryggen. Du kan para ihop den här härliga klänningen med ett par silverremmar med spetsiga tår för att se ännu mer iögonfallande ut.

Grå grafisk t-shirtklänning med gladiator lårhöga klackar

grå grafisk t-shirtklänning med gladiatorens lårhöga klackar
källa

Här är en väldigt attraktiv streetoutfit som du kan ha på dig på en mindre formell fest också. Det är en sexig klädsel med låg vikt som inte kräver att du visar mycket hud. För att uppnå detta utseende, kombinera en grå grafisk t-shirtklänning med en grå oversized denimjacka. Koppla ihop dem med svarta gladiatorhögklackar för att komplettera outfit i stil.

Vit tunikaskjorta med knappar med blå jeansshorts

vit tunikatröja med knappar och blå jeansshorts
källa

Det här är en snygg, skiktad casual casual outfit som kan hjälpa dig att se extra luftig och tunn ut. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en vit tunikaskjorta och blå jeansshorts. Använd ett par vita remmar med öppen tå. Lägg till en brun läderhandväska i mixen för att se super chic ut.

Gul rygglös skaterklänning med matchande snörning i hälen

gul rygglös skaterklänning med matchande snörskor
källa

För att forma denna glada och snygga cocktailpartydräkt kan du bära en gul rygglös mini-bakklänning. Koppla ihop det med ett par gula knähöga, öppna klackar för att se elegant och smal ut. Du kan bära en liten svart mocka axelväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Vit och blå rutig topp med grå kofta från Maxi

vit och blå rutig tubtopp med maxigrå kofta
källa

Detta är en väldigt luftig och snygg outfit som innehåller några lager. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en blå och vit rutig axelblus med en grå maxikofta. Kombinera dem med svarta slim fit-höghusar. Slutligen ha på dig ett par kungsblå snörskor med öppen tå för att slutföra klädseln vackert.

Hoppas att du gillade de snygga snörning av idéer som jag just nämnde i manuset ovan. Där kan kläder få dig att se riktigt elegant ut medan du fortfarande ser naturlig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*