Hur man bär klackar med klack

Hur man bär klackar med klack

Det finns tillfällen då klackarna bara ser för formella ut för dina kläder och du vill ha loafers istället för ett lite mer avslappnat och snyggt utseende. Det dåliga är dock att du är några centimeter från din ideala höjd. I dessa fall, vad sägs om att bära högklackade tofflor för att få det bästa av två världar? I grund och botten kan du utforma högklackade tofflor som du stilar vanliga tofflor. Men för att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa högklackade loafers-idéerna som en lista för dig. Låt oss kolla upp det.

Ljusgrön stickad tröja med röda klackar


källa

För att starta listan ska jag bara visa dig ett mycket enkelt sätt att bära högklackade loafers. Du kan bara bära en grön stickad tröja med blå skinny jeans för att para ihop med de röda mockasinerna. Om du vill se mer konstnärlig och kreativ ut, kan du eventuellt bära en naken floppy hatt.

Grå trenchcoat med svart skater kjol och cheetah klackade loafers

grå trenchcoat svart skater kjol Cheetach högklackade tofflor
källa

Här är ett underbart lager i lager som får dig att se feminin ut. Bär en svart tröja och en grå trenchcoat för att uppnå utseendet. Bär en svart skater kjol och loafers med gepard klackar för din botten. En svart halsduk är perfekt för att ge utseendet en särskilt feminin touch.

Vit skinnjacka med blå jeans och bruna klackar

vit skinnjacka blå jeans brun högklackade skor
källa

Bär en marinblå stamstickad tröja med en vit skinnjacka för en avslappnad affärsavslappnad outfit. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar och bruna klackar. Bär en brun läderhandväska för att komplettera det snygga och professionella utseendet.

Hel svart outfit med svarta tofflor

alla svarta outfit tofflor
källa

För att få ett snyggt och mörkt utseende kan du helt enkelt bära en svart skjorta och svart ullrock med svarta läderbyxor. För skorna passar svarta tofflor med mockaklack perfekt till resten av den helt svarta kläderna.

Bär den med en vit knappskjorta med svarta jeans

vit skjorta med knappar svarta korta jeans
källa

Här är en damliknande business casual outfit som ser helt underbar ut. Bär en vit skjorta med knappar och några blommiga spetsdetaljer nära kragen på toppen. Använd svarta skinny jeans med ett smalt brunt läderbälte. Lägg till ett par svarta loafers i ekvationen. De tre enkla delarna ser helt perfekt ut och resultatet är enkelt men fantastiskt.

Bär med svart tröja & mamma jeans

svart tröja mamma jeans
källa

För att få en trevlig och lättillgänglig avslappnad look för flickan bredvid kan du helt enkelt ha på dig en svart tröja med mamma-jeans och tofflor med svarta klackar. Denna outfit är perfekt för att träffa vänner när du ser så avslappnad och bekväm ut.

Svarta höga klackar med kort skinnjacka och grå t-shirt

svart högklackad toffel kort läderjacka grå t-shirt
källa

För ett snyggt utseende kan vi använda kraften i svart och några överläggstrick. Använd till exempel en beskuren svart skinnjacka över en lång grå t-shirt för att skapa snygga lager. Kombinera dem med svarta smala skinny byxor och svarta högklackade loafers för att komplettera det mörka utseendet.

Bär med Camel Maxi ullrock

Kamel maxi ullrock
källa

För ett elegant och snyggt utseende kan du bära en burgundy turtleneck med en turtleneck och svarta skinny jeans. Bär en lång kamelullrock över bitarna. Ett par svarta klackar och ett par svarta läderhandskar är ett bra komplement till det här utseendet.

Svarta tofflor med röd kofta och lång beige trenchcoat

svart toffel röd tröja beige lång trenchcoat
källa

Här är en annan arbetsdräkt som du förmodligen kan använda för att sticka ut på kontoret. Bär en grå blus under en röd kofta för vackra lager. Koppla sedan ihop den med en rutig tweed-kjol, orange besättningsstrumpor och svarta loafers. Framför allt, ha den beige långa trenchcoaten så att den ser helt snygg ut.

Vit blus med mörkblå skinny jeans

vitblus mörkblå skinny jeans
källa

För en minimalistisk casual look kan du helt enkelt ha på dig en vit blus med marina skinny jeans och röda loafers. För att se mer snygg och feminin ut kan du knyta en stickad tröja i elfenbenfärgad hals.

Svarta klackar med grå knappar och en skjortklänning

grå skjorta med svarta klackar, grå skjortklänning med knapplås
källa

Denna underbara outfit verkar som något hämtat från sidan av en gammal engelsk film. Den består av en grå skjortklänning med en rutig knapplås och en grön kofta. Du kan föreställa dig att om kläderna var parade med svarta klackar med ankelband, skulle känslan inte vara rätt. Med de svarta tofflorna med höga klackar går bitarna mycket bra ihop.

Ljunggrå ullrock med en helt svart outfit

ljunggrå ullrock helt svart outfit
källa

Denna outfit är i grunden en helt svart outfit som ligger under en ljunggrå lång ullrock. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med svarta klänningbyxor med hög midja och svarta klackar. Kombinera dem med den långa grå ullkåpan så får du ett mycket snyggt och konstnärligt utseende.

Svarta loafers med en elfenbenfärgad skinnjacka och grön halsduk

svart toffel elfenben läderjacka grön halsduk
källa

Som en intressant och snygg lagerlagring kan du bära en svart tröja och en elfenbenskinnjacka till toppen. Använd svarta skinny jeans och svarta loafers för din botten. Inte för den gröna halsduken, som ger outfit en feminin touch.

Använd den med en vit pojkvänskjorta och en svart slim fit-tröja

vit pojkvän skjorta svart slim fit tröja
källa

För en konstnärlig svartvitt look kan du bära en slim fit svart stickad tröja över en överdimensionerad vit skjorta och låta skjortan kika lite ut. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta loafers för att komplettera outfit i stil.

Svart lång kavaj med högklackade tofflor

svarta tofflor med lång kavaj
källa

Här är en helt svart look att bära på kontoret. Använd en svart t-shirt med svarta smala byxor. Bär en svart lång kavaj över dessa bitar och komplettera kläderna med svarta loafers.

Här är de högklackade toffeldräkterna jag vill dela med dig. Jag hoppas att det här skriftstället hjälper dig att bättre förstå att du har så mycket mer val i vilka skor du ska ha på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*