Hur man bär kjolar med fickor

Hur man bär kjolar med fickor

Idag ska jag prata om ett mycket intressant ämne, det vill säga hur man stylar kjolar med fickor. Vanligtvis ser inte fickorna så uppenbara ut. Men när du väl har lagt en del av din hand i kjolens ficka kan du se ut som en av de supermodellerna du ser på TV eller i tidningen. Ibland är det verkligen dessa små detaljer som skiljer en snygg outfit från en snygg. För att visa dig fler sätt att utforma, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för fickutrustning för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart och vit randig t-shirt med senapsgul knälång kjol med fickor


källa

Låt oss börja den här listan över attraktiva och luftiga outfitidéer med en ganska glad och iögonfallande outfit. För att uppnå ett sådant utseende kan du bära en vit och svart randig t-shirt med senapsgul, hög midja, knälång kjol med en avslappnad passform och två fickor. Bär dessa bitar med svarta ballerina-lägenheter för ett rent, elegant utseende.

Svart långärmad T-shirt med en grå och vit ull minikjol med fickor

svart långärmad t-shirt med grå och vit rutig ull minikjol med fickor
källa

För att få ett balanserat och mysigt höst- eller vinterutseende kan du bära en långärmad svart T-shirt eller en tröja med en svartvit rutig miniullskjol med fickor. Koppla ihop dessa bitar med svarta leggings för att se smala och smala ut. För skorna skulle ett enkelt par svarta balettlägenheter passa perfekt med resten av kläderna.

Vit och svart rutig knapp upp Slim Fit skjorta med knälång läder kjol med fickor

vit och svart rutig, smal skjorta med knälång läder kjol och ficka
källa

För att skapa detta enkla men eleganta utseende, kan du bära en vit och svart pläd knapp med smal passform för att skapa denna snygga outfit. Kombinera den med en svart kjol i läder med hög midja. Bär ett par ljusrosa höga klackar för skorna för att komplettera utseendet med en damliknande touch.

Midja med svart och vit rutig minirater kjol

monterad halterneck topp med svartvitt rutig minirater kjol
källa

För att uppnå ett snyggt och sött utseende, här är en outfit som du kanske vill prova. Använd en vit halstopp på toppen för toppen. Kombinera den med en svartvitt rutig miniraterad kjol med hög midja och en ficka. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att göra denna outfit ännu mer ungdomlig och attraktiv.

Svart långärmad topp med båthalsring och midiskridskjol med blommönster

svart, långärmad topp med båthalsring och blommatryckt midi-skaterkjol
källa

För att forma denna ladylike och mogna outfit som du kan bära för jobbet samt avslappnade hangouts, kan du gå till en svart båthals långärmad t-shirt och en svart och rodnande blommig midikjol med fickor bär. Bär ett par rosa, rundade tåklackar för att komplettera dräkten damligt och kärleksfullt.

Vit knapp-up skjorta med en grå, rutig midikjol med fickor

vit skjorta med knappar och grå, rutig midikjol med fickor
källa

För att uppnå detta mysiga och attraktiva utseende kan du helt enkelt bära en vit smal skjorta med knappar i toppen och kombinera den med en grå och vit rutig midikjol med hög midja och två fickor fram. Bär ett par ljusrosa klackar för att se rena och ladylike ut.

Svart, halvärmad topp med en urringning och en knälång skatekjol med blommönster

svart, figur-kramad topp med en urringning hals och halva ärmar och en knälång skateboard kjol med blommönster
källa

Här är en trevlig, lågmäld, sexig outfit som du kan använda för att visa upp några kurvor utan att behöva visa mycket hud alls. För att komplettera denna outfit, använd en svart bodycon-t-shirt med rund hals och halva ärmar och en knälång utsvängd kjol med svarta och rodna rosa blommiga tryck och fickor. Lägg till ett par svarta spetsiga läderklackar till blandningen.

Vit omslagsblus med V-ringning och svart midikjol med hög midja och fickor

vit wrap-blus med V-ringning och svart midikjol med hög midja och fickor
källa

För ett minimalt svartvitt utseende kan du bära en vit omslagsblus med V-ringning och en svart midjekjol med hög midja och två sidofickor. Kombinationen av toppad och hög kjol gör att du lätt ser lång och smal ut. Bär svarta ballerinor för att komplettera utseendet på ett rent och enkelt sätt.

Ljusblå skjorta med vit blommönster veckad kjol i chiffong med fickor

ljusblå skjorta med vit veckad kjol i chiffong med blommönster och fickor
källa

För att forma denna enkla och enkla outfit kan du bära en ljusblå slim fit-skjorta med en vit och rosa chiffongveckad midikjol med blommönster. För skorna, ha ett par vita klackar i stället för svarta klackar för att ge en uppfriskande touch till det övergripande utseendet.

Svart och vit randig långärmad T-shirt med röd midikjol

svartvit randig långärmad T-shirt med röd midikjol
källa

För att se ljus och attraktiv ut, lägger vi till ett hett rött element i kläderna. Du kan till exempel ha en ljusröd midikjol med en svartvitt randig långärmad t-shirt. Koppla ihop dem med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att göra kläderna snygga och feminina.

Vit linne med halsringning och mörkblå veckad midikjol med bälte och fickor fram

vit linne med scoop-halsringning och mörkblå veckad midikjol med bälte och fickor fram
källa

För en smidig sexig outfit som du kan ha på dig till en cocktailparty, kan du börja med den vita, lågklippta linne. Kombinera den med en mörkblå kjol med hög midja och två fickor fram. För skorna, ha på dig ett par korta läderstövlar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Grå ärmlös topp med en mörkblå, utsvängd midikjol

grå ärmlös topp med mörkblå, utsvängd midikjol
källa

För att uppnå denna enkla och platta outfit kan du kombinera en grå ärmlös topp med en marinblå midikjol med hög midja och fickor. För skorna, ha ett par rosa paljetter med öppen tå för en feminin touch.

Svart ärmlös topp med vit tryckt midikjol i utsvängd chiffong med fickor

svart ärmlös topp med vit tryckt midikjol i fläckad chiffong med fickor
källa

För att se snyggt och luftigt ut kan du bära en svart ärmlös topp med vit krage. Kombinera toppen med en vit och svart tryckt chiffong midikjol med sidofickor. För skorna kan du bära vita klacksandaler för att se mer uppfriskande och lättillgänglig ut.

Hoppas att du gillade kjolen med de idéer som jag just delade. Som du kan se kan kjolar med små detaljer som framfickorna få dig att se mer attraktiv ut på ett mycket naturligt och diskret sätt. Prova dessa kläder och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*