Hur man bär Khaki Cargo Shorts

Hur man bär Khaki Cargo Shorts

För dig som vill se mer avslappnade och snygga outfitidéer har du kommit till rätt ställe. Vad jag ska prata om idag är khaki-lastshortsen som får dig att se väldigt avslappnad och ungdomlig ut. För dig som inte redan vet är khaki-lastbyxorna shorts med grov och tuff struktur och några sidofickor. Det är inte svårt att utforma dem alls. För att underlätta ditt jobb har jag sammanställt några av de bästa idéerna för khaki-frakt för dig. Låt oss titta på dem.

Vit t-shirt med grå khaki-shorts

vit t-shirt grå khaki last shorts
källa

Låt oss först titta på ett av de mest kända sätten att bära khaki-lastshortsen. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med avslappnad passform och para ihop den med grå khaki-shorts. Koppla ihop dem med bruna sandaler för att se både uppfriskande och snygg ut.

Vit kofta med gröna khakifärgade shorts

grå kofta med gröna khaki-shorts med lastmanschett
källa

Du kan också skapa en avslappnad, lagrad outfit som är perfekt för hösten. Till toppen kan du bära en vit västtopp med en vit kofta. Koppla ihop dem med gröna khakifärgade manschettkortshorts för att se avslappnad och lite unisex ut. Bär nakna sandaler för skorna för att klara kläderna på ett rent och enkelt sätt.

Blå jeansskjorta med gröna khaki-shorts

blå jeansskjorta grön knälång khaki last shorts
källa

För dig som kan bära jeans, åtminstone för avslappnade fredagar, här är en elegant casual outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en knäppt blå jeansskjorta. Kombinera dessa bitar med ett par gröna khaki-shorts. Använd rosa loafers för en lite feminin touch.

Beige lastshorts med jeansjacka

beige cargo shorts jeansjacka
källa

För ett ungdomligt och glatt lager i lager kan du bära en vit tryckt t-shirt med en jeansjacka för toppen. Kombinera dem med beige khaki-shorts. För skorna kan du bära ett par kala sandaler för att hålla kläderna fräscha och enkla. Du kan till och med ha ett boho-stil halsband för att ge mixen en boho-känsla.

Svart linne med khaki-minishorts

svart linne med khaki last mini-shorts
källa

För en påfallande men avslappnad och ungdomlig look kan du bära en svart linne med armgröna khaki-minishorts. För att göra outfit ännu snyggare kan du bära en svart basebollkeps. Komplettera din outfit med vita sneakers för en avslappnad och sportig touch.

Blå och vit rutig slim fit skjorta med gröna khaki last shorts

blå och vit rutig, slim fit skjorta, gröna khaki cargo shorts
källa

Här är ett mycket trevligt och lite pojkaktigt utseende som kan få fram den söta sidan av dig. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös slim fit-skjorta med en blå och vit pläd. Koppla ihop den med gröna khaki-minishorts. Bär ett orange bälte för att ge känslan till outfit. Avsluta med att bära crepe slip på snörskor för en snygg touch.

Grå, kortklippt långärmad T-shirt med mini-shorts

grå beskuren långärmad t-shirt last mini shorts
källa

För en minimalistisk och lågmäld sexig look kan du bära en ljusgrå långärmad t-shirt. Koppla ihop den med en grå khaki-minishorts för att avslöja både dina ben och din midja. För skorna, ha ett par vita och svarta oxfordläderskor för att ge en snygg touch till detta enkla utseende.

Vit t-shirt med knutmönster och knälång khaki-shorts

vit knuten t-shirt knälång khaki lastshorts
källa

Detta är en väldigt avslappnad och pojkaktig outfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade hangouts. För att uppnå detta lekfulla utseende kan du bära en vit knuten t-shirt med knälång khaki-lastshorts i armégrön. Bär ett par vita sneakers med färgglada detaljer för att komplettera outfit på ett kreativt sätt.

Vit t-shirt med gröna lastshorts och högklackade sandaler

vit t-shirt gröna last shorts sandaler
källa

Detta är förmodligen den enklaste klädseln på den här listan. För att uppnå detta enkla och klassiska utseende kan du bära en vit t-shirt och para ihop den med gröna khaki-shorts. För skorna, ha på dig ett par vita klackar för att se uppfriskade och avslappnade ut.

Grön linne med khaki mini shorts

grön linne i khaki mini
källa

För en mycket lågprofilskläder att ha på sig utomhushängen som stranden eller sjön, kan du bära en grön bodycon-linne med khaki-minishorts. För att göra denna outfit lite mer prickig kan du bära ett par bruna sandaler för att krydda saker.

Svart t-shirt med armégröna kaki-shorts och bälte

svart t-shirt armégrön khaki lastshortsbälte
källa

Denna outfit visar ett litet trick som kan få dig att se smartare och snyggare ut. Hemligheten är att använda ett bälte för att få midjan att se tydligare ut. Du kan till exempel ha på dig en svart t-shirt med gröna khaki-shorts. Stoppa din t-shirt i shortsen och ha ett grönt bälte för att se snyggt och smalt ut. För skorna, använd bara vita sneakers för att komplettera kläderna vardagligt.

Vit ärmlös topp med mörkblå kaki-shorts


källa

För ett lättillgängligt och avslappnat sommarutseende kan du helt enkelt ha på dig en vit, ärmlös, figurkramande topp med mörkblå khaki-shorts. Bär ett par mörkblå och naken flip flops för att se superavslappnad ut.

Blå chiffongblus med klockärmar och svarta lastshorts

blå chiffongblus med klockärmar, svarta lastshorts
källa

För en damliknande outfit som också ser väldigt uppfriskande ut, kan du bära en ljusblå chiffongblus med klockärmar. Koppla ihop den med svarta khaki-shorts och svarta sandaler för att se söt och attraktiv ut.

Svart kall axel crop top med knälång khaki lastshorts

svarta knälånga khaki lastshorts med kall axel
källa

För en reserverad sexig outfit kan du bära en svart topp med en kall axel. Koppla ihop den med knälånga khaki-shorts. Bär ett par ankelstövlar av kamelmocka för att göra din outfit stilfull.

Heather Grey bekväm tröja med khaki last mini-shorts

grå ljung bekväm tröja khaki last mini shorts
källa

För en avslappnad och snygg look kan du bära en gråmelerad tröja med en avslappnad passform. Kombinera den med en khaki mini-shorts. Bär ett par svarta mockaskor för att ge en elegant och feminin touch till det övergripande utseendet.

Här är några riktigt avslappnade och snygga idéer för khaki-cargo shorts som du enkelt kan ta av. För dig som bär jeansshorts hela tiden kan du behålla vad du vill medan du provar något nytt då och då för skojs skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*