Hur man bär kattunge klack skor

Hur man bär kattunge klack skor

För de av er som gillar att klä sig för affärer och avslappnat arbete, bör ni känna till att bära både klackar och balettplattor. Det är ingen tvekan om att klackarna kan få dig att se smalare och mer elegant ut, men lägenheterna är mycket bekvämare att bära och ibland ännu bekvämare att titta på. Om du vill få det bästa av två världar kan du bära kattungens hälskor. För att beskriva vad de är i mycket enkla termer är de i grund och botten skor med mycket korta klackar som kan vara cirka en tum till en tum långa. För att bättre visa dig hur du utformar dem, har jag sammanfattat några av idéerna för kattungehälskor för dig. Låt oss titta på dem.

Svart stickad tröja kofta med manschett jeans och kattunge häl skor


källa

Eftersom kattungens hälskor inte är lika formella eller överstiga som höga klackar, är de perfekta för att bygga en mysig affärsavslappning runt dem. Till exempel kan du bära en svart kofta till toppen och para ihop den med blå skinny jeans med muddar och ett par svarta kattungehälskor för ett bekvämt sätt att komplettera utseendet.

Crepe tröja med leopardmönstrad halsduk och rosa kattunge hälskor


källa

För de av er som inte vill se så mörka och seriösa ut på jobbet, låt oss ta en titt på denna mer ladylike outfit. För toppen kan du bära en crepe tröja över en vit längre t-shirt. Koppla ihop dem med blå jeans med raka ben och rosa raka skor för kattungehäl. Slutligen ha på dig en leopardtrycksduk för att se lite mer mogen ut.

Svart kavaj med en grå veckad klänning och svarta kattunge hälskor med ankelband

svart kavaj med grå veckad klänning och svarta kattunge hälskor med ankelband
källa

För att se smal och damlik ut, överväga att lägga till en blazer i mixen. Du kan till exempel ha en svart kavaj över en grå veckad midiklänning med rynkad midja. Para ihop dem med svarta och grå skor för kattungehäl med ankelband. Avsluta med en rosa läderhandväska för att ge en feminin touch till utseendet.

Vit ruffle mini klänning med paljetter kattunge häl skor


källa

Att se mer feminin och elegant ut på jobbet är att ha en klänning ett bra alternativ. I det här fallet väljs en vit flerskiktad miniklänning med fluffar. Du kan enkelt koppla ihop den med en svart och grå mönstrad halsduk och ett par grå kattunge hälskor som har toppats med några snygga silver paljetter detaljer för att se ännu mer elegant ut.

Blå chambray-skjorta med vita jeans och svarta kattungeklackar

blå chambray skjorta med vita jeans kattunge klackar
källa

Här är en street outfit eller en business casual outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan. Ändå är det fortfarande en mycket snygg och elegant outfit. Bär bara en blå chambray-skjorta med vita slim fit-jeans för att forma denna outfit. Koppla ihop dem med svarta kattungehälskor för att slutföra kläderna.

Svarta klackar med en mörkgrå tweed-kavaj

svarta klackar med mörkgrå tweed-kavaj
källa

Om du är van vid att klä dig på jobbet, här är en fin outfit som fortfarande ger dig ett kraftfullt utseende på ett nedtonat sätt som du kanske vill ha på dig för avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en tweed-kavaj med kol och matchande byxor. Använd svarta kattunge hälskor för att ge utseendet en lite feminin touch.

Mocka kattunge klackar med gul stickad tröja

Mocka kattunge klackar med gul kabel stickad tröja
källa

För att se mer glad ut kan det vara bra att ha på sig något citrongult. I det här fallet fungerar den gula tröjan med stickad tröja mycket bra. Du kan para ihop den med svarta läderbyxor för att göra kläderna mindre klumpiga. Ett par svarta mocka kattunge klackar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Bär den med en grå turtleneck och en svart bomberjacka i läder

grå turtleneck och svart bomberjacka i läder
källa

För att se snygg och lite konstnärlig ut, var noga med att prova denna svarta och grå outfit. Bär en grå turtleneck med en svart bomberläderjacka på toppen. Kombinera den med en svart, något utsvängd midikjol. Använd svarta besättningsstrumpor och svarta kattungehälskor som passar perfekt till resten av kläderna.

Vit knapp-up skjorta med manschett jeans och kattunge klackar

vit skjorta med knappar, jeans med muddar och kattungsklackar
källa

För att se enkelt, elegant och lite unisex ut, gör detta minimala utseende det. Du kan bara bära en vit knäppt skjorta, blå jeans med raka ben och ett brunt läderbälte. Använd kattungeklackar med leopardtryck för att ge en feminin känsla till utseendet.

Vit långärmad mini-skiftklänning med svarta skor för kattungehäl

vit långärmad miniklänning med svarta skor för kattungehäl
källa

Detta är en väldigt enkel svartvit outfit. En minimal outfit som denna är ofta också mycket konstnärlig och attraktiv. För att forma det här utseendet, bär en vit miniklänning med lång ärm och para ihop den med svarta kattungeklackar. Skorna har till och med en väldigt snygg detalj som gör outfit mer unikt.

Vit ärmlös topp med blå ankeljeans med raka ben

vit ärmlös crop top med blå ankel jeans med raka ben
källa

Låt oss nu titta på en mycket ungdomlig och lågmäld sexig street outfit. För att uppnå detta tilltalande och attraktiva utseende kan du bära en vit ärmlös crop top med ljusblå ankeljeans. Koppla ihop dessa bitar med svarta kattungehälskor och en snygg rosa axelväska i läder för att se fantastisk ut.

Bär den med en vit stickad tröja och en svart blommig kjol med knälång

vit kabelstickad tröja och svart knälång blommig kjol
källa

För att forma denna uppfriskande och eleganta business casual outfit kan du bära en bekväm vit stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en svart, knälång, rakskuren kjol med blommönster. För att slutföra kläderna smart kan du bära en stor svart läderhandväska och ett par svarta kattungehälskor.

Svart omslagsblus av chiffong med grå prickbyxa

svart wrap blus av chiffong med grå prickiga byxor
källa

Detta är ett väldigt kreativt och sofistikerat business casual look. För att uppnå detta kan du bära en svart wrap-blus med V-ringning som kommer med halvklara chiffongärmar. För resten av klädseln, bär gråa prickiga slip-fit ​​byxor och ett par svarta kattunge klackar med spetsiga tår och fotledsremmar.

Svart kavaj med matchande smala jeans och skor för kattungehäl

svart kavaj med matchande smala jeans och skor för kattungehäl
källa

För att se kraftfull och seriös ut på jobbet kan du bära denna nästan helt svarta outfit. Bär en vit blus med en svart kavaj för toppen. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta kattungehälskor för att komplettera utseendet.

Svarta kattunge hälskor med vit mock-hals tröja & midiklänning


källa

För att se minimal och mysig ut är här en outfit som du kanske vill prova. Bär bara en vit stickad tröja med hög krage och en svart ärmlös midiklänning med knappfickor över. Använd svarta kattungsklackar med dina skor för ett mer elegant utseende.

Hoppas att du gillar idéerna för kattungehälskor som jag just delade med dig. Det finns några bekväma outfits som är mycket användbara och praktiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*