Hur man bär kattunge hälpumpar

Idag ska jag prata om vad du kan bära för att ersätta dina höga klackar. Det är inte så att höga klackar inte är bra. De är faktiskt väldigt bra på att få dig att se smal och elegant ut. Men ibland är det bra att ha alternativ som inte belastar dina fötter och ben lika mycket. Det alternativet jag pratar om är kattungens hälpumpar, en slags kort version av höga klackar som fortfarande kan hålla dig snygg och lång. Liksom höga klackar är kattungens hälpumpar väldigt enkla att forma och ta av. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för kattungens hälpumpar som jag har samlat åt dig.

Blusblus med sidenhalsduk med leopardtryck och ljusrosa kattunge hälpumpar


källa

Vad sägs om att vi startar den här listan med fantastiska och eleganta outfitidéer med ett snyggt, luftigt och damligt affärsavslappnat utseende. För att uppnå detta kan du bära en rodnande rosa chiffongblus med en lång halsduk i leopardtryck. Koppla ihop dem med lätt utsvängda blå jeans. Bär ett par ljusrosa kattunge hälpumpar för dina skor för att göra din outfit i stil.

Vit tröja med svart ullrock och en brun knälång kjol

vit tröja med svart ullrock och brun knälång kjol
källa

För att uppnå denna fantastiska halvformella affärsdräkt, här är några saker du kan göra. Bär en vit tröja för toppen och lägg en svart ullrock över den. Kombinera dem med en grön knälång kjol. Bär ett par svarta kattunge hälpumpar för dina skor. Du kan också lägga till en svart läderkoppling i mixen för att se mer elegant och elegant ut.

Kungsblå midiklänning med passform och flare med ljusrosa pumpar för kattungehäl

Kungsblå midiklänning med passform och flare med ljusrosa kattunge hälpumpar
källa

För att uppnå detta söta och skarpa utseende är nyckeln att använda den underbara kungsblå färgen. I detalj, ha en kungsblå linne passform och en utsvängd midiklänning som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par rosa kattunge hälpumpar. Lägg nu till en lila läderhandväska i kläderna för att komplettera klädseln i stil.

Vit och svart grimtopp med utsvängda jeans och kattunge hälpumpar

vit och svart grimtopp med utsvängda jeans och kattunge hälpumpar
källa

Det här är en snygg och avslappnad sexig casual casual outfit som inte kräver att du visar mycket hud. För toppen är det bara att bära en ärmlös topp med en vit och svart grimehals som fokus för outfit. Kombinera den med en lätt utsvängd ljusblå jeans. För skorna, ha ett par svarta kattunge hälpumpar för att förbättra utseendet.

Svart skinnjacka med en grå knälång kjol

svart skinnjacka med grå knälång kjol
källa

För att uppnå detta eleganta och eleganta affärsutseende kan du bära en ljusgrå spetsblus med en svart skinnjacka på toppen. Kombinera dem med en ljusgrå knälång kjol. Bär ett par svarta kattunge hälpumpar för dina skor. Slutligen bär en ljusrosa läderhandväska för att komplettera utseendet.

Gul stickad tröja med svarta, tunna läderbyxor

gul kabelstickad tröja med svarta tunna läderbyxor
källa

För att se superglada ut på jobbet finns det inget bättre sätt än att bära något ljusgult. Till exempel kan du bara ta på dig en ljusgul kabelstickad tröja som kärnan i din outfit. Koppla ihop den med svarta läderbyxor. Bär ett par svarta kattungepumpar för dina skor för att göra utseendet komplett.

Svart tröja med blå manschettjeans och kattungeklackar

svart tröja med blå jeans med muddar och kattunge klackar
källa

För att uppnå denna snygga och avslappnade outfit, här är några saker du kan göra. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en mysig svart kofta. Kombinera dem med ljusblå tvättade slim fit-jeans med manschetter. Använd ett par svarta kattunge hälpumpar för dina skor för att krydda saker.

Svart skinnjacka med chiffongrå kjol och rodnad plånbok

svart skinnjacka med chiffongrå kjol och rodnad plånbok
källa

För att se elegant och snygg ut på jobbet är här en outfit att tänka på. Bär vit spets och en chiffongblus med en svart läderblazer på toppen. Kombinera dem med en knälång kjol i ljusgrå chiffong. För skorna, ha ett par svarta läderpumpar med glänsande, spetsiga tår och kattungeklackar. Lägg till en rodnad läderhandväska i blandningen för att se mer ladylike ut.

Vit knäppt skjorta med ljusblå, sönderrivna knäjeans

vit skjorta med knappar och ljusblå, rippade knäjeans
källa

För att se super luftig och minimalistisk ut, här är en outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende, ha på dig en vit, smal skjorta med en svart silke choker halsduk. Kombinera dem med en ljusblå, rippad slim fit-jeans. Bär ett par svarta spetsiga mocka kattunge pumpar för att göra din outfit i stil.

Grå överdimensionerad blazer med blå jeans och vita kattunge hälpumpar

grå överdimensionerad kavaj med blå jeans och vita pumpar med kattungehäl
källa

För att uppnå det stiliga och lite pojkaktiga utseendet här är vad du vill göra. Bär en grå spetstopp med en överdimensionerad grå lång kavaj för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå flared jeans. Bär ett par vita kattungspumpar med dina skor. Slutligen ha på dig en svart läderhandväska för att slutföra outfit.

Blush maxi-kappa med svarta kattunge hälpumpar

Blushing maxi kappa med svarta pumpar med kattunge klackar
källa

För att uppnå denna snygga och luftiga outfit, här är några saker du kan göra. Bär en vit blus med en svart minikjol. Bär en rodnande maxi-kappa över den för att se snygg och attraktiv ut. För skorna kan du använda svarta läder kattunge hälpumpar med spetsiga tår. Använd en svart minikoppling för att göra utseendet komplett.

Svart kavaj med minikjol & läderhandväska

svart kavaj med minikjol och läderhandväska
källa

För att uppnå det eleganta, formella affärsutseendet kan du bära en vit blus med blus och en svart kavaj. Kombinera dem med en svart mini-pennkjol och ett par svarta kattunge hälpumpar.

Vit Lace Fit och Flare Belted Mini Dress med ljusrosa kattunge klackpumpar

vit spetsklänning och utsvängd miniklänning med bälte och ljusrosa pumpar med kattungeklackar
källa

För att se dammig och luftig ut, använd bara den här vita spetsen kortärmad passform och flare miniklänning som kärnan i din outfit. Kombinera den med rodnande rosa kattunge hälpumpar för att uppnå denna outfit.

Hoppas att du tyckte om kattungens hälpump outfit idéer jag delade med dig ovan. Testa dem och se om dina fötter känns lite bekvämare än att ha på sig höga klackar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*