Hur man bär kakijacka

Hur man bär kakijacka

Låt oss först bestämma kakifärgens exakta utseende. Jag är säker på att många av er fortfarande är oklara. Jag måste erkänna, jag var aldrig riktigt säker på vilken färg det var. Det är en blandning av olivgrön och mörkgul. Du får den perfekta jordtonen som du kan utforma med vilken annan färg som helst. När vi har löst det, låt oss se hur du kan bära khakijackan.

Kakijackan är en perfekt häftklammer som kan göra dig varm och också mycket snygg. Du kanske har lagt märke till att it-girls bär sina khakijackor med nästan vad som helst. Det sträcker sig från sportiga leggings till super eleganta klänningar.

Låt oss nu se vad jag har förberett för dig. Jag har delat kläderna i följande avsnitt: Hur man bär buffertar, bomberjackor och trenchcoats.

Hur man stylar vanligt och trench khaki jacka

Kakijacka regelbundet
källa
Om du vill se elegant ut men inte överdriven, bör du kombinera din khakijacka med vita knappar och utsvängda byxor. Outfiten kommer att se väldigt elegant och snygg ut. Om du inte är på humör för superhöga klackar, bära snygga sandaler.

Khaki jacka rodnad rosa tröja
källa
Som du kan se på bilden ovan passar jackans kakifärg perfekt med tröjanas rodnadrosa färg. Kombinationen är bara så vacker att du aldrig kan föreställa dig att khaki är basfärgen för armén. Använd den med solida smycken och mörka jeans. Fyll på allt med en beige mocka axelväska.

Jacka i kaki
källa
Tack vare Erica Hoida – stylisten och bloggaren – såg vi många khakijackor på hennes blogg. Hon älskar den här färgen. Kombinera denna khaki-kavaj med de mörka jeansen och sandaler med nakenrem. Krydda upp denna kombination med axelväskan med ormskinn.

Khaki jacka snörning stövlar
källa
Denna långa parkajacka är perfekt för avslappnade och eleganta tillfällen. Det är det helt acceptabla alternativet att blanda med högklackade snörstövlar och blå randig knapp. Jackan är perfekt när du vill se snygg ut. Men du vill inte se ut som om du lägger för mycket ansträngningar för att skapa denna outfit.

Vit klänning i kakijacka
källa
Att lägga till kakimilitärjackan i den vita stickade klänningen verkar vara en dålig idé. Du kan dock alltid försöka. Om du tittar på bilden ovan ser du den underbara, kantiga blandningen av frans och arméjacka. Det verkar väldigt snyggt och elegant.

Hur man stylar en khaki bomberjacka

Bomberjacka i kakijacka
källa
Kakijackan passar perfekt med vita chinos. Det är en fin kombination av två stilar: sportig och elegant. Denna outfit är perfekt om du letar efter nya och attraktiva arbetskläder. Spetsiga tår med leopardtryck är en fantastisk detalj i denna kombination.

Parisienne khaki jacka
källa
När du är i Frankrike klär du dig som en fransk tjej. Denna outfit är så Parisienne ser ut. Du kan göra din khakijacka till ett uttalande i denna svarta outfit. Kombinera den med det fantastiska bältet och de vackra ankelstövlarna.

Svart klänning i kakijacka
källa
Om du tror att bomberjackor endast är reserverade för sportiga och avslappnade kläder, har du inte helt rätt. Du kan bära kakijackan med den eleganta klänningen eller kjolen. Du kan alltid räkna med att en khaki bomberjacka värmer upp dig, även om du ska på vinterfest.

Khaki jacka överknee stövlar
källa
De lårhöga stövlarna passar perfekt med svarta jeans och khaki bomberjacka. Även om khakijackan är en ganska sportig häftklammer, kombineras den med overknee stövlar för ett superchick utseende!

Plisserad kjol i kakijacka
källa
Ett annat enastående exempel på hur khaki-bomberjackan med den eleganta veckade kjolen och fotkängorna kan integreras i en outfit. Det ser fantastiskt ut och unikt. Lägg till en färgglad väska och hatt för en avslappnad atmosfär.

Khaki jacka burgundy byxor
källa
Du kanske inte insåg att kakifärgerna blandas förvånansvärt bra med någon annan färg. Som du ser går det ganska bra med de vinröda byxorna och de röda stövlarna. Om du tycker att det finns för många färger, ta en titt på bilden ovan.

Hur man stylar en puffer khaki jacka

Kaki jacka puffer
källa
Buffertar är bra när du vill se attraktiv och väldigt varm ut samtidigt. Du kan bära den medan du tränar eller kombinera den med avslappnade men sportiga hängslen. Detta foto på bilden ovan är perfekt för att få ditt första morgonkaffe från din favoritbar.

Khaki jacka mulor
källa
Pufferjackorna är en stor trend under höst / vintersäsongen. Du kunde se dem överallt och mestadels på det flickor från modebranschen. De är väldigt underhållande och kakifärgen ger dem en absolut unikhet. Bär din khaki bomberjacka med pojkvänjeans.

Khaki jacka vita sneakers
källa
Om du vill uppnå det djärva 90-talet med svettbyxor och en överdimensionerad jacka, överväga att bära en khaki bomberjacka. Det ser väldigt modernt och modernt ut, men väldigt retro. Använd din khakijacka med svarta leggings och vita sneakers.

Khaki jacka djur tryckficka
källa
Denna guldfärgade khakijacka är en perfekt basutrustning för att forma en avslappnad outfit. Du kan bära den med svarta eller bruna kläder. Krydda kombinationen med den lilla påsen med ett djurmotiv.

Lång khakijacka
källa
Den här khakijackan håller dig varm. Den är lång och ser väldigt bekväm ut. Du kan para ihop den med de svarta culottesna och en kaki-turtleneck för ett superchique utseende. När det gäller tillbehör kan du bära en vintageväska och svarta läderskor.

Det här var några av idéerna om hur du utformar din khakijacka. Om du är ett fan av trenchcoaten, låt din nästa trenchcoat vara khaki. Å andra sidan, om du är mer intresserad av bomber eller pufferjackor, kan du bära dem med dina smala jeans eller till och med klänningar. Du kommer också att hålla dig varm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*