Hur man bär kaki shorts

Det är ingen tvekan om att de blå jeansshortsen har blivit den mest populära typen av shorts genom åren. De ser bara snygga, ungdomliga och reserverade sexiga ut. Men medan alla har på sig kläder som liknar varandra, kan du se unika och uppfriskande ut genom att bära kakishortsen istället. För att visa dig några riktigt bra sätt att utforma dem har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för khaki shorts outfit för dig. Låt oss nu titta på de coola och vackra idéerna.

Kaki shorts med vit skjorta med knappar


källa

För att starta den här listan över avslappnade och snygga outfitidéer, kommer jag att visa dig vilken typ av scenario ett par khaki-shorts skulle se bättre ut än jeansshortsen. Här kan du se att kakishortsen är ihop med en vit skjorta med knappar. Om de byttes ut med jeansshorts skulle kläderna inte se lika naturliga ut. För skorna kan du bära bruna eller röda läderskor för att se mer märkbara ut.

Gröna khaki shorts med vit tröja

grön khaki shorts vit tröja
källa

Bär en vit stickad tröja med gröna khaki-shorts för en uppfriskande och ladylike business casual outfit. Använd ljusrosa sandaler för skor för att ge outfit en särskilt feminin touch. Du kan till och med bära ett boho-stil uttalande halsband för att göra outfit mer vacker och snygg.

Vit chiffongskjorta med gröna khaki-shorts med hög midja

vit chiffongskjorta med hög midja, gröna khaki shorts
källa

För en absolut damliknande look, överväga denna outfit som använder en mycket mjuk nyans och tyg. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit chiffongskjorta med knappar. Kombinera den med gröna khaki-shorts så att du ser längre och smalare ut. Kombinera dessa bitar med ljusrosa sandaler för att komplettera feminin outfit.

Chambray-skjorta med vita khaki-shorts

Chambray skjorta vita khaki shorts
källa

För en avslappnad och snygg look kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Koppla ihop den med vita khaki-shorts och ett smalt läderbälte. För att se snygg ut och till och med lite unisex kan du bära oxfordskor i mocka i mocka för att komplettera outfit.

Ljus orange khaki shorts med marinblå stickad tröja

Ljus orange khaki shorts marin stickad tröja
källa

Detta är en outfit som är kreativ med färg. Till toppen kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och ett mörkblått stickat tröjeskikt över. Kombinera dem med ljusorange khaki-shorts för en intressant och intensiv kontrast. Koppla ihop dem med vita och guldskor för att se sportiga och skarpa ut.

Bär med en mörkblå och vit prickig skjorta

mörkblå och vit prickig skjorta
källa

För ett snyggt och tillgängligt utseende kan du bära en marinblå och vit skjorta med prickade knappar. Koppla ihop den med vita khakishorts och ett brunt, smalt läderbälte. Slutligen ha på dig ett par bruna sandaler för att ge outfit en uppfriskande känsla och boho-stil.

Bär med en vit blus med kepsar och en stråhatt

vit keps ärm blus stråhatt
källa

Det här är en av de kläderna som du kanske vill ha på dig för att se helt avslappnad ut när du är på semester. För att uppnå detta utseende kan du bära en chiffongblus med vit ärm och gröna khaki-shorts. Koppla ihop dem med nakna sandaler och en vit stråhatt för att se uppfriskande och elegant ut.

Vit överdimensionerad pojkvänskjorta med kakishorts och remmar i sandaler

vit överdimensionerad pojkvänskjorta khaki shorts remmar sandaler
källa

Detta är ett snyggt och kontrasterande utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit pojkvänskjorta med khaki-shorts. Fram till denna punkt ser outfit ut coolt och lite unisex. Genom att kombinera dessa bitar med ett par svarta sandaler med remmar har outfit den feminina touch som gör att denna outfit ser vacker ut.

Grå och vit rutig pojkvänskjorta med khaki shorts

grå och vit rutig pojkvänskjorta med khaki shorts
källa

Här är ett mycket ungdomligt sätt att utforma kakishortsen. Du kan också ha en grå och vit rutig pojkvänskjorta med en vit t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med ett par gröna khaki-shorts för att se uppfriskande ut. Gör kläderna med nakna eller vita sandaler.

Elfenben khaki shorts med svart ärmlös knapp upp skjorta

Elfenben khaki shorts svart ärmlös skjorta med knappar
källa

För att uppnå ett relativt svalt och mörkt utseende kan du bära en svart ärmlös skjorta till toppen. Koppla ihop den med benvita kaki-shorts för att ge outfit en feminin touch. För skorna kan du bära ett par rodnande rosa axelremmar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Gröna khaki shorts med svart och randig t-shirt

grön khaki shorts svartvit randig t-shirt
källa

Det här är den typ av avslappnade kläder du skulle ha på dig om du snabbt skulle vilja stanna vid en god väns hus. För att uppnå detta enkla utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart-vit randig T-shirt med gröna khaki-shorts. Använd vita och nakna sandaler för att komplettera utseendet.

Vit knapp-up skjorta med beige khaki shorts

vit skjorta med knappar beige khaki shorts
källa

För att skapa en uppfriskande och elegant arbetsdräkt kan du bära en vit skjorta med höga, låga knappar och spetsdetaljer. Stoppa skjortan delvis i beige khaki-shorts för att se fräsch och luftig ut. För skorna, ha på dig ett par ljusrosa mockaskor med öppen tå för att ge en feminin touch till denna härliga look.

Bär med långärmad svartvit randig t-shirt

långärmad svartvit randig t-shirt
källa

För att se snygg och konstnärlig ut kan du bära en långärmad svartvit randig t-shirt. Koppla ihop den med khakishorts och ett svart bälte. För skorna kan du bära ett par neonrosa sandaler. Slutligen bär en stråhatt för konstnärlig touch.

Elfenbenshaki shorts med vit skjorta med knappar

Elfenbenshaki-shorts med vit skjorta med knappar
källa

Detta är en väldigt enkel och uppfriskande business casual outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta med knappar och khaki-shorts i elfenben. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Beige khaki shorts med en mörkblå och vit randig polotröja

beige khaki shorts med en mörkblå och vit randig polotröja
källa

För en avslappnad men ändå elegant lagerlagring, lag en marinblå och vit randig polotröja med en marinblå koftatopp. Kombinera dem med beige khaki-shorts och ljusrosa loafers för att se både feminina och snygga ut.

Här är några outfitidéer för kakishorts som är både vackra och lätta att ta av. Om du vill ha roligare, håll dig inte med denimshortsen hela tiden. Försök. Det är okej att inte gilla henne efter att du har försökt, men det är inte okej att gissa att du inte gillar henne bara genom att titta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*