Hur man bär kaki klänning

Hur man bär kaki klänning

För att se snygg och luftig ut, finns det en typ av klänning som kan hjälpa dig med detta. Det kan ha varit lite underskattat. Det speciella är khakiklänningen, som inte har någon kristallklar definition. För många människor betyder en khakiklänning en klänning som är grön och är vanligtvis gjord av ett grovare och något tjockare tyg som känns lite pojkaktigt. För vissa andra människor kan varje grön klänning som ser snygg ut kallas en khakiklänning. Den sanna definitionen spelar ingen roll så länge vi vet hur man ser bra ut med den. Vad jag ska visa dig är några riktigt fina khaki-outfitidéer. Låt oss titta på dem.

Grön khakiklänning med vita sneakers


källa

För att börja med den här listan över fantastiska outfitidéer, ska jag visa dig ett mycket snyggt och ungdomligt streetlook. För att uppnå detta utseende, bär en grön mini-khaki klänning som kärnan i kläderna. Kombinera klänningen med en vit, vit, klassisk Converse. Lägg till en svart läder crossbody väska till din outfit i stil.

Grön, smalskuren mini-kakiklänning med knäppt bälte och svarta stövlar

grön, smalskuren mini-khakiklänning med knappfästning och svarta stövlar
källa

För att skapa denna eleganta affärsdräkt som är någonstans mellan affärsavslappnad och halvformell, här är vad du vill göra. Bär en grön khakiklänning med bälte och en smal passform. Kombinera klänningen med svarta fotkängor. Använd en svart läderhandväska för att avsluta din outfit.

Grön kortärmad kaki t-shirtklänning med vita sneakers

grön kortärmad khaki t-shirtklänning med vita sneakers
källa

Ibland är det enklaste och mest minimalistiska klädseln det du ser bäst ut med. Det är inte intuitivt, men det är vad det är. För att uppnå detta superuppfriskande utseende kan du till exempel ha på dig en grön khaki-klänning med kort ärm t-shirt och ett par vita sneakers med låg topp. Bär en korsväska i svart läder för att avsluta din outfit.

Grön kakiklänning med axelväska i vitt läder

grön khaki klänning med vit läder axelväska
källa

Detta är en mycket elegant outfit som du kan bära till en semi-formell eller till och med en formell händelse. Dräkten är inte så komplex och du kan ta av den väldigt enkelt. Bär en grön ärmlös smal minikaki-klänning för att forma denna outfit. Koppla ihop den med en vit handväska i läder och ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Belted Button Up Flared mini khaki klänning med öppen tåklack

Flared mini khaki klänning med knappfästning och klackar med öppna tå
källa

Här är en mycket snygg och luftig outfit som har en elegant boho-känsla. Bär en kortärmad grön mini-kakiklänning för att uppnå detta utseende. Koppla ihop den med ett par öppna tåklackar i svart och silver tribal stil. Lägg till en svart läderkorsväska i mixen för att göra ditt utseende elegant.

Svart skinnjacka med slips miniklänning i midjeband

svart skinnjacka med miniklänning med slipsband
källa

För dig som vill se ännu snyggare ut är det en bra idé att göra några skiktningstrick och lägga till ett läderelement i mixen. Du kan till exempel ha på dig en grön klänning med en mini-kakislips och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta läder med spetsiga tåklackar för att se snygga och smala ut.

Långärmad Chiffon Criss Cross Neckline Khaki Dress

långärmad chiffong khaki klänning med korsad halsringning
källa

Här är en mycket luftig outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Det är perfekt att bära den här outfit för möten eller vänner dejting. Bär en grön korsade chiffong maxi khaki klänning för att forma denna outfit. Koppla ihop klänningen med ett par svarta stövlar med mockaklack för att se super chic ut.

Svart filthatt med en långärmad tröja och en kaki-klänning med miniband

svart filthatt med långärmad tröja och mini-khaki klänning
källa

Detta är en mycket konstnärlig outfit som du kanske vill ha på dig om du vill sticka ut ännu mer. För att uppnå detta utseende, samla en svart slim-fit kabeltröja med en grön kakiminiklänning. Lägg till en svart filthatt och ett par svarta ankelstövlar i mocka för att se elegant och konstnärlig ut.

Bodycon knälång klänning med en lång läderblazer

Figurkramande knälång klänning med en lång läderblazer
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se återhållsam sexig ut genom att visa upp några kurvor. För att uppnå detta utseende kan du bära en grön bodycon-knälång khakiklänning med en svart läderjacka i läder. Koppla ihop dessa bitar med ett par nakna sandaler för att se elegant ut.

Grön slips midjeknapp upp kaki klänning

grön khaki klänning med midjeknapp
källa

Detta gör att du kan se luftig och attraktiv ut. Bär en grön midiklänning med khaki-slips som kärnan i klädseln för att forma detta utseende. Klänningen har några subtila silverfärgade detaljer som gör den mer unik och snygg. Koppla ihop klänningen med ett par svarta stövletter i läder för att göra utseendet komplett.

Djupt slits khaki maxiklänning med V-ringning och silver, häl med öppen tå

djupt slits khaki maxiklänning med djup V-ringning och silver, klackar med öppen tå
källa

För att se sexig och prickig ut på en cocktailparty är detta en härlig outfit, speciellt om du har lagt mycket arbete på att komma i form. För att uppnå detta utseende kan du bära en grön khaki maxiklänning med djup slits och en djup slits. Koppla ihop klänningen med ett par silverklackar med öppna tå för att slutföra kläderna.

Blå jeansjacka med grön klänning och vita remmar i sandaler

blå jeansjacka med grön klänning och vita remmar i klackarna
källa

För att se lite mer ungdomlig ut är det en bra idé att lägga till ett element av denim i mixen. Du kan till exempel ha på dig en grön bodycon midi khaki klänning med en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med vita öppna gladiatorklackar för att se super chic ut.

Grå longline-kavaj med en grön, ribbad khakiklänning

grå longline blazer med grön ribbad khaki klänning
källa

För att uppnå detta mysiga utseende, skapa en grön ribbad khaki midiklänning med en grå lång kavajjacka. Koppla ihop dem med grå sandaler i fuskpäls för att komplettera utseendet.

Hoppas du tycker om khaki-outfitidéerna som jag just delade med dig. Om du vill se luftig och snygg ut är listan ovan verkligen ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*