Hur man bär kaki kjol

Hur man bär kaki kjol

En khaki kjol kan bäras mycket avslappnat som om det vore en denim kjol. Det kan också bäras lite mer formellt och blir en del av en arbetsdräkt. Oavsett om du är här för några avslappnade outfitidéer eller idéer för en arbetsutrustning, har jag lagt dem ihop åt dig. För att göra det lättare för dig att utforma khakikjolen har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för khakyklädsel för dig. Låt oss titta på dem.

Svart och vit randig t-shirt med midi khaki kjol


källa

För att starta listan ska jag visa dig en mycket kausal och snygg street outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig t-shirt för toppen. Kombinera den med en olivgrön kaki midikjol med en avslappnad passform. Komplettera din outfit med rosa sandaler för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Beige khaki kjol med vit blus och kofta

beige khaki kjol vit blus kofta
källa

Låt oss nu göra en 180 graders vridning och undersöka hur en khakikjol kan bli en del av en arbetsdräkt. Bär en vit blus och svart kofta på toppen. Kombinera dem med en beige pennkjol och rosa lägenheter. Bär en plånbok av elfenbenläder för att göra outfit mer elegant och professionellt. Glöm inte att bära ett brett brunt läderbälte för att lägga lite seghet på kläderna.

Svartvitt tryckt crop top med olivgrön kaki midikjol

svartvitt skuren topp, olivgrön kaki midikjol
källa

För att uppnå ett elegant och lågmäld sexigt utseende bör du bära den här outfit. Outfiten består av en kortvarig svartvittryckt långärmad topp, en vit longline-kavaj och en olivgrön, figur-kramande kaki midikjol. Kjolen har en subtil slits som gör outfit mer elegant och unikt. Ett par bruna mockaskor och en brun läderhandväska för att komplettera utseendet.

Beige kjol med rosa kavaj

Böj kjol rosa kavaj
källa

Här är en annan arbetsdräkt. I själva verket är det en formell affärsdräkt som ser mer avslappnad och mysig ut än en typisk svart kostym formell arbetsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus och en rosa kavaj till toppen. Bär dem med en beige khaki-pennkjol och rosa sandaler med öppen tå för att göra utseendet stilfullt.

Blå linne med hög midja khaki kjol

blå linne khaki kjol med hög midja
källa

Bär en ljusblå och vit randig västtopp för det unika och konstnärliga avslappnade utseendet. Koppla ihop den med en beige khaki kjol med hög midja. Bär ljusrosa läderstövletter med klack för att ge en feminin touch till din outfit. Bär en filthatt för att göra outfit mer konstnärligt.

Vit t-shirt med kakimidjekjol

vit t-shirt khaki midi penna kjol
källa

Här är en minimal outfit som bara ser riktigt bra ut. Du kan bara ha på dig en vit t-shirt och en midjekjol i midjan med hög midja för en snygg och avslappnad look. När det gäller enkelhet och renhet, para ihop denna outfit med svarta ballerina-lägenheter och en svart handväska.

Maxi utsvängd kjol med vit väst

Maxi Flared Kjol Vit Västtopp
källa

Detta är en väldigt snygg streetoutfit som verkligen är lätt att ta av. För toppen är det bara att bära en vit, smalskuren västtopp. Koppla ihop den med en olivgrön kakikjol med maxiflare. Använd ett brunt, brett läderbälte för att skapa lite utrymme mellan toppen och kjolen så att du ser längre och smalare ut. Lägg till ett par svarta sandaler i ekvationen.

Svart tröja med smal passform och en beige minikjol med hög midja

blå skinny fit tröja beige minikjol med hög midja
källa

Här är en outfit som kan få dig att se återhållsam sexig ut eftersom människor kan se dina kurvor när du har på dig något som sitter så tunt. Bär en svart skinny fit tröja till toppen. Kombinera den med en beige minikjol med hög midja. För skorna, ha ett par nakna sandaler för att se enkla och eleganta ut.

Svart stickad tröja med en knälång kjol i khaki

svart stickad tröja khaki knälång kjol
källa

För att se mysig och bedårande kan du bära en svart tjock stickad tröja med en beige knälång khakikjol. Kombinera dem med svarta mockaknähöga stövlar för en feminin och snygg touch.

Bär med en brun skinnjacka

brun läderjacka outfit
källa

Detta är en väldigt snygg och unik outfit som du kan bära på jobbet eller bara avslappnad som en street outfit. För att uppnå detta utseende, ha på dig en vit skjorta med knappar och en solbränd skinnjacka till toppen. Kombinera dem med en olivgrön kakiminikjol. Fyll kläderna med kamelfärgade klackar.

Beige bodycon minikjol med vit blus

beige figur-kramar minikjol vit blus
källa

För en enkel och ren arbetsdräkt kan du helt enkelt para ihop en vit knäppt skjorta med en beige figurkramande kakiminiklänning. Koppla ihop dem med vita spetsiga tåklackar för att hålla kläderna smala och smala.

Chambray-skjorta med khakikjol med hög midja

Chambray-skjorta med hög midja i khaki
källa

Här är en underbar lagerlagring. För toppen kan du bara bära en chambray-skjorta. Sedan finns det den beige knälånga kakikjolen med hög midja. Team bitarna med svarta leggings och svarta läder knä höga stövlar för att skapa vackra och snygga lager. Detta är en perfekt outfit för att träffa och träffa vänner.

Vit knapp-up skjorta med en beige maxi khaki kjol

vit skjorta med skjorta och beige maxi khaki kjol
källa

Detta är en minimalistisk och snygg arbetsdräkt. Det ser definitivt inte ut formellt nog för att vara en affärsdräkt, men du kan definitivt bära det på avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit nedskjortad skjorta. Koppla ihop den med en beige maxi khaki kjol och bruna läderstövlar för att komplettera detta minimala utseende.

Använd den med en randig t-shirt och svart kavaj

randig t-shirt svart blazer outfit
källa

Här är en elegant casual outfit. För toppen bör du ha en svartvit randig t-shirt med en svart kavaj. Koppla ihop dem med en beige khaki-pennkjol och bara öppna klackar för att klara kläderna.

Hoppas du gillar de khaki kjol outfit idéer jag just delade med dig. Du borde kunna se att det faktiskt är ganska enkelt att ta av ovanstående kläder. Försök bara med dem och justera dem lite så att de ser ännu bättre ut för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*