Hur man bär kabelstickad tröja

Hur man bär kabelstickad tröja

Det finns så många sätt du kan bära en kabelstickad tröja som kan få dig att se så många olika sätt, från mysig, snygg till sexig. De finns i många olika former som tröjor, tröjor och tröjor. Låt oss undersöka hur du kan se fantastisk ut nu med olika typer av stickade tröjor.

Använd den med en lång kappa och lädershorts

Stickad tröja med lång kappa
källa

Jag vill börja med en mindre typisk outfitidé. Det här är sättet att bära en tröja med kabelmodell i hög modestil. Du bör kombinera tröjan med en lång kappa och lädershorts i liknande färger.

Av axelstickad tröja med lårstövlar

stickade bygeljeans utan axel
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur man ser sexig och minimalistisk ut samtidigt. Bär tröjan för att visa upp dina krageben. Stövlarna över knäna är hemligheten som gör denna outfit så snygg och enkel. Det fungerar bäst när färgerna på tröjan och stövlarna är desamma.

En axeltröja med vita heta byxor

Stickad axeltröja i vit denim
källa

Om du har fina krageben men föredrar något mer subtilt än en axelbandslös topp, överväga att prova en tröja med en axel. Koppla ihop den med vita jeans för ett uppfriskande utseende.

Lång stickad tröja med leggings och en lång t-shirt

lång stickad tröja kappa
källa

Som tidigare nämnts kommer stickade tröjor i olika former. En bra, unik variant är den långa tröjan. Använd den med en vit lång t-shirt, grå leggings och fotkängor för att klä dig bra. Du kommer att bli förvånad över hur tunn och bedårande denna outfit kan få dig att se ut.

Använd en grå kabeltröja med en helt svart outfit

grå kabel stickad tröja helt svart
källa

Använd en grå tröja med hög hals med svart kappa, svart kjol, svarta leggings och svarta skor för en halvformell outfit. Denna outfit ser inte bara professionell ut, den är inte lika tråkig som andra halvformella kläder du brukar ha på jobbet, vilket gör att du sticker ut från mängden på kontoret.

Använd den med skinny jeans och läderstövlar

krämfärgad tröja med kalvsticka, svarta skinny jeans
källa

Skinny jeans och läderstövlar är också en bra kombination. När du parar ihop dem med en kabelstickad tröja som topp, fortsätter magin som förväntat. Det här är den typ av minimala kläder som du bokstavligen kan ha på jobbet varje dag på hösten (såvida du inte måste ha på dig kostymer, förstås. I så fall rekommenderar jag att du tittar på mitt andra blogginlägg om läst kostymer.)

Använd en rutig kjol och sneakers

avslappnad kabelstickad kjol
källa

Jag är alltid ett stort fan av dessa outfitidéer som ser underbara och underskattade ut samtidigt. Vilket bättre sätt att visa upp dig själv genom att se så vacker ut medan andra tror att du inte ens försöker. Denna outfitidé är ett perfekt exempel på det. Färgen på tröjan, väskan, kjolen och sneakersna ser perfekt ut tillsammans. Det är fantastiskt hur vackra dessa enkla bitar kan se ut tillsammans.

Bär med träningsbyxor

Kabelstickad tröja joggerbyxor
källa

Om du vill ha något riktigt avslappnat, en outfit att ha på dig när du shoppar eller går en promenad, kan du prova att para ihop tröjan med grå joggebyxa. Outfiten ser varm och mjuk ut.

Lång stickad tröja med lång vit t-shirt och stövlar

vit långstickad tröja
källa

En lång tröja är ett mångsidigt föremål. Ett bra exempel på stilen är att ha på sig en lång vit t-shirt och knähöga stövlar. Den avslappnade street outfit gör att du ser särskilt snygg ut när du kombinerar den med ett coolt långt halsband.

Vit tröja över blå skjorta

vit kabelstickad tröja över blå blus
källa

Om du vill ha ett mer feminint utseende kan du prova att bära en vit tröja över en blå skjorta. Du kan para ihop den med svarta skinny jeans om du vill se mer professionell ut. Eller för att se mer uppfriskande ut, använd bara svarta kjolar eller shorts.

Ljusblå stickad tröja

ljusblå stickad tröja outfit
källa

En atypisk men vacker färg för en kabelstickad tröja skulle vara ljusblå. Eftersom färgen redan är mycket speciell och iögonfallande, använd bara en svart minikjol eller jeansshorts som passar perfekt med den. Även om det ser enkelt ut kommer färgen att få dig att sticka ut.

Bär en lång kabelstickad tröja och en t-shirtklänning

Kabelstickad tröja med t-shirtklänning
källa

Låt oss prata om en annan kombination av två enkla bitar som tillsammans skapar ett fantastiskt resultat: den långa stickade tröjan och t-shirtklänningen. För att se vacker och sexig ut med denna outfit måste du vara uppmärksam på detaljerna. Det föredras att tröjan är lite längre än t-shirtklänningen.

Vit stickad tröja klänning med fotkängor

vit stickad tröja klänning
källa

Jag kan inte avsluta det här stycket utan att nämna en helt vit outfit. En vit trikåklänning och vita fotkängor är den perfekta kombinationen för att få dig att se ren och oskyldig ut. Detta är en fantastisk uppfriskande outfit för en julfest.

Kabelstickad tröja med huva

Huvtröja med kabelstickning
källa

Om du är ett fan av hoodies är det här för dig. Bär tröjan med rippade jeans eller pojkvänjeans. Det är en snygg street outfit att prova speciellt på hösten.

Klänning med tröja med kall axel

Stickad tröja klänning med kall axel
källa

För de av er som har fina axlar, är detta en lågmäld sexig outfitidé för dig. Läkta sandaler med en matchande färg föredras för skor. Förresten, du kan också visa upp dina långa ben med denna outfit.

Hoppas att du gillar de idéer med kabelstickad tröja som jag just delade med dig. Utan tvekan tror jag att en kabelstickad tröja är ett måste för den djupa hösten och vintern. Det finns så många sätt att utforma det på. Innan du åker, kolla in våra andra blogginlägg där vi delar de bästa outfitidéerna vi kan samla in. Hoppas du gillar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*