Hur man bär joggerbyxor

Joggerbyxor har blivit mycket populära. Du joggar inte bara längre. Faktum är att det finns så många olika sätt att bära dem på att vissa misstag tröjor för de nya jeansen. I dessa blogginlägg kommer jag att dela några av mina favoritidéträningsidéer med dig.

Använd den med en svart skinnjacka

den snygga joggerbyxan svart skinnjacka
källa

Jag ska börja med en outfitidé som får dig att tänka väldigt annorlunda på träningsbyxor. Använd träkol eller marinblå byxor med en grå tröja, svart skinnjacka och ett par Converse. Det är förvånande hur coola och mörka byxor kan se ut när de kombineras med den svarta läderjackan. Observera att du vill använda joggerbyxorna i ett grovare tyg istället för det mjuka, sportiga tyget i typiska joggerbyxor.

Minimalt utseende med en förkortad tröja

kort tröja jogger byxor
källa

Låt oss nu gå vidare till något som har en mycket mjukare ton. Kombinationen av en enkel ljusgrå tröja och mörkgrå byxor ger en bekväm höstdräkt. Du kan enkelt para ihop denna outfit med solida vita sneakers.

Joggbyxor med lång trenchcoat och halsduk

Jogger byxa trenchcoat halsduk
källa

Denna outfit är inte din typiska. Men om du vill ha rätt lång trenchcoat kan du kombinera den bra med en halsduk och grå joggebyxa.

Klädd i skurna joggerbyxor och en långärmad T-shirt för jogging

kortvariga joggerbyxor långärmad T-shirt
källa

Även om joggbyxor nu har utvecklats till en punkt där de inte längre behöver jogga, kallas de av en anledning joggebyxor. Här är en enkel och vacker outfit som faktiskt är avsedd för jogging. Bär en bekväm långärmad T-shirt och vita träningsskor med korta byxor för en avslappnad och fin körning.

Bär med en svart horisontellt randig t-shirt

Marinblå randig t-shirtjacka
källa

För en avslappnad samling, använd bara en horisontell randig svart eller marinblå t-shirt med svarta byxor. Inte bara ser kläderna bra ut, du kommer också att känna dig bekväm att göra övningar som promenader och fritidsvandring.

Jeans med vit t-shirt

Jeans joggerbyxor med vit T-shirt
källa

Joggerbyxor har vuxit så långt att de finns med alla typer av stilar och tyger. Denim joggerbyxor är ett bra exempel på detta. Du kan forma dem precis som du formar typiska jeans. Till exempel kan du enkelt kombinera denim joggerbyxor med en vit T-shirt och högklackade sandaler.

Vita joggbyxor med ärmlös topp

vit joggerbyxor ärmlös topp
källa

Det är inte så vanligt att ha vita joggbyxor. Men om du vet hur du utformar dem kan du se vacker ut med dem också. Du kan prova att ha en grön, brun eller grå ärmlös topp och sandaler för att para ihop med de vita byxorna.

Bär med linne för inomhusidrott

Tank top joggerbyxor
källa

För ett sportigt utseende som du vill ha för inomhussporter som yoga, badminton och aerobics, kan du bära en svart linne och vita sneakers med de grå svettbyxorna. Denna outfit är enkel men återhållen sexig.

Svarta korta byxor med vit t-shirt

vit t-shirt svarta korta byxor
källa

Att klippa joggbyxorna är också mycket viktigt. Svarta, beskurna joggbyxor, svarta sneakers och en vit T-shirt kan redan göra en mycket snygg street outfit.

Joggerbyxor med blommönster, rosa topp och vit kavaj

Floral jogger byxor rosa jacka
källa

Blommor är ett så viktigt mönster i modevärlden. Och lite överraskande fungerar blommiga joggerbyxor också. Du kan para ihop dem med en rosa topp och en vit kavaj så att de ser unika ut, men ändå ser den tillräckligt professionell ut att du kan bära den till jobbet. Om du gillar blommodem kan du också kolla in vårt blogginlägg om maxiklänningar för blommor.

Babyblå byxor med vit crop top

babyblå joggerbyxor vit topp
källa

Denna outfit har en mycket unik färganvändning: babyblå. Den vita crop-toppen och de höga midjebabyblå joggebyxorna passar perfekt ihop, både i färg och i form av sticklingar. De underbara vita sandalerna spelar en stor roll för att komplettera denna fantastiska outfit.

Mörka blommiga träningsbyxor

mörka joggbyxor med blommönster
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar blommiga träningsbyxor. Den här har dock en mer elegant känsla på grund av den mörkare färgen. Bär byxorna med en vit t-shirt och svart bomber eller baseballjacka.

Jeans joggerbyxor med en kall axelvit topp

kall axel vit topp jeansbyxa
källa

För en återhållsam sexig och elegant outfit kan du prova att ha på dig denimjoggerbyxor med kall axelvit. Bär guldsandaler för att komplettera det här härliga feminina utseendet.

Bär med en vit t-shirt och V-ringade sneakers

V-ringad vit t-shirt grå joggebyxa
källa

Här är en annan kausal sportig outfit för de av er som inte har något emot att visa upp lite hud. Bär bara en vit t-shirt med halsringning och byxor. Använd sneakers med fantastiska färger som guld eller silver för att krydda den alltför enkla klädseln.

Använd den med en svart kappa, svart tröja och vita sneakers

svart lång kappa med joggbyxor
källa

Om du undrar om du kan bära träningsbyxor till jobbet är svaret ja. När du inte behöver bära affärsdräkter och kostymer hela tiden kan du utforma tröjor för att se eleganta och professionella ut. Denna outfit är en bra demonstration av en affärs casual outfit. Du kan bära en svart tröja, en svart kappa med de grå svettbyxorna. Använd vita sneakers för att hålla kläderna enkla och eleganta.

Du kan se joggbyxor överallt dessa dagar. Som du kan se på outfitidéerna ovan kan joggerbyxorna utformas på så många olika sätt, från sportiga till casual till business casual. Om jag måste gissa huvudorsaken till att byxorna har blivit så populära genom åren, måste det vara det faktum att de båda ser bra ut, och du känner dig väldigt bekväm att ha på dem också. Förhoppningsvis gillar du de outfitidéer jag just delade. Försök att leka med dina byxor. Ha kul att se bra ut och må bra samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*