Hur man bär Jersey Stickad klänning

Hur man bär Jersey Stickad klänning

Om du letar efter en mysig, naturlig look som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig ut, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar jerseystickad klänning, som är ganska lätt att ta av sig och utforma. Vanligtvis är allt du behöver göra att välja en jerseystickad klänning i din favoritfärg och sedan para ihop den med ett par fina klackar eller flats och du får en snygg outfit som passar dig ganska bra. För att inspirera dig att komma med fler egna idéer har jag sammanställt några riktigt fina jerseystickade klädesdräktidéer för att visa dig. Låt oss dyka in.

Grå långärmad jerseystickad klänning med rund halsringning


källa

Låt mig börja den här listan över mysiga och uppfriskande outfitidéer med en fin och lite tjock outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en ljusgrå långärmad jersey miniklänning med rund hals och rund hals. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa lägenheter för att komplettera klädseln på ett enkelt och snyggt sätt.

Gråtryckt djup V-ringad passform och flare jersey stickad klänning

grå tryckt, djup V-ringad klänning och flared jersey stickad klänning
källa

För dig som vill delta på en cocktailparty med en relativt låg profil men lite sexig look, här är en outfit som är speciellt för dig. Du kan bära en gråtryckt långärmad passform med en djup V-ringning och en utsvängd midi jersey stickad klänning. Koppla ihop det med ett par svarta klackar för en elegant touch för att komplettera outfit.

Ljusgrå, skräddarsydd passform och flared maxikjersey stickad klänning

Ljusgrå, rynkad midja och fläckad stickad klänning i maxitröja
källa

För att uppnå den superminimala outfit som du definitivt kan ha på dig på jobbet, särskilt på avslappnade fredagar, kan du bära en ljusgrå passform och en utsvängd maxiklänning som kärnan i outfit. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler med rem. Det är allt. Det är en minimalistisk och vacker outfit som består av två enkla delar.

Knälång klänning med senapsgul V-ringning och flare med vita plattor

Senapsgul klänning med V-ringning och utsvängd knä med vita plattor
källa

För att uppnå det glada och ungdomliga utseendet kan du bära en senapsgul v-ringad klänning och en knälång fläckad klänning med ett par vita ankelbandslägenheter som är prydda med några snygga paljettdetaljer. Om du vill ha en plånbok passar en vit läderkoppling perfekt till resten av kläderna.

Grå, figur-kramande långärmad jersey stickad klänning med ljusrosa klackar

grå, figur-kramande långärmad jersey stickad klänning med ljusrosa klackar
källa

Här är en väldigt enkel outfit som är så minimal som det kan vara med en business casual outfit. För att forma det här utseendet hittar du bara en grå mini stickad klänning gjord av långärmad tröja som är ganska figur kramande. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa höga klackar gjorda av spetsig tånäder för att ge outfit en damliknande touch.

Svart och vit randig mock hals halv ärm passform och flare klänning

svartvita randiga mock-halva ärmar med passform och fläckad klänning
källa

För att uppnå detta lite mer sofistikerade utseende kan du bära en svart och vit, smal randig midjepass med halva ärmar och en utsvängd jerseystickad klänning. Kombinera den med ett par svarta läder med spetsiga höga klackar för en elegant och damliknande touch för att komplettera outfit.

Belted Half Sleeve Striped Fit and Flare Maxi Jersey Stickad klänning

randig passform med halva ärmar och en utsvängd maxikjersey stickad klänning
källa

För att se mer mogen och professionell ut, här är en klänning som hjälper dig att göra det. I detalj är klänningen här en svartvit randig maxikjersey stickad klänning med halva ärmar och en sofistikerad bandbältedesign. Du kan para ihop klänningen med ett par svarta läderklackade sandaler för att komplettera kläderna i stil.

Mörkblå miniklänning tryckt med blommor med ljusrosa fotkängor

Mörkblå miniklänning med blommönster och ljusrosa fotkängor
källa

För att skapa detta färgstarka och eleganta utseende kan du bära en mörkblå blommig långärmad minitröja stickad klänning. Använd ett par ljusrosa stövletter i läder för skorna för att ge en snygg och damliknande touch till kläderna. Slutligen lägg till en rosa läderkopplingsväska för att se snygg och attraktiv ut.

Lila Puffärmad passform och flare Midi V-ringad klänning

lila puff ärm passform och flare midi V-ringad klänning
källa

Detta är en mycket enkel men unik outfit som ser väldigt attraktiv ut tack vare dess vackra färganvändning. För att forma det här utseendet kan du bära en lila puff långärmad passform och en flared midi jersey stickad klänning som kärnan i outfit. Koppla ihop klänningen med glänsande rosa guldplatta skor för att se djärva och attraktiva ut.

Ärmlös stickad klänning i maxitröja med grön halsringning

grön ärmlös maxi jersey stickad klänning med scoop halsringning
källa

Om du tycker att det bara är för lätt att kombinera en klänning med skor kan du alltid lägga till en uttalandekedja för att krydda saker. Till exempel kan du bära en grön tank maxi jersey stickad klänning med en silver kedja. Koppla ihop dem med svarta sandaler för att komplettera klädseln i stil.

Rosa kortärmad midiklänning med en urringning och utsvängd häl och öppen tåklack

rosa, kortärmad ubåt med en urringning och en utsvängd midiklänning med klackar med öppen tå
källa

För en damliknande och attraktiv look kan du bära en rosa kortärmad passform och en utsvängd midi jersey stickad klänning. Koppla ihop det med ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se extra feminin ut. För att lägga till en plånbok till mixen skulle en rodnande rosa läderhandväska vara ett mycket bra val.

Vinröd rygglös, figur-kramande minikjoltrikåklänning

Burgundy rygglös, figur-kramande minitröja stickad skjorta
källa

För att forma denna fantastiska och sexiga cocktailpartydräkt kan du bära en burgundy backless mini jersey stickad klänning. Bär ett par ljusrosa klackar för skorna för att lägga till en extra damliknande touch till mixen.

Ljus, grå, ärmlös maxi jersey stickad klänning med hög tonhöjd

Ljusgrå ärmlös maxi jersey stickad klänning med hög tonhöjd
källa

För att se enkelt och rent ut, använd bara en minimalistisk ljusgrå stickad maxi-jerseyklänning med hög slits. Bär svarta sidosandaler för att avsluta din outfit med klassen.

Svart och vit randig mini-långärmad jersey stickad klänning

svart och vit randig mini långärmad jersey stickad skjorta
källa

För att uppnå detta ungdomliga och snygga utseende kan du helt enkelt ha på dig en svartvit randig långärmad jerseystickad miniklänning. Koppla ihop den med rosa klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade de jerseystickade klänningidéerna jag bara pratade med ovan. Testa dem och se om de framgångsrikt kan få dig att se mysig och tillgänglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*