Hur man bär ingen krage klänningskjorta

Att ha på sig en skjorta, vanligtvis en vit, till kontoret är ett vanligt sätt att se elegant och passande ut. Oavsett om du bär det mer formellt med en pennkjol eller något mer avslappnat med smala jeans, ser det snyggt och elegant ut i processen är inte så svårt. Idag vill jag introducera en liten variation som får dig att se lite mer unik stil ut. Denna intressanta artikel är skjortan utan kragen. Du kan i princip behandla det som en vanlig krage skjorta och resultatet blir ganska bra. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt trevliga outfitidéer för krage skjortor. Låt oss dyka in.

Vit skjorta utan krage med svarta skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en som är lätt att ta fram. Denna business-casual outfit lutar något till den avslappnade sidan. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit kragefri skjorta och para ihop den med svarta skinny jeans. Använd svarta spetsiga tåklackar för att göra det här enkla och rena utseendet.

Vit halvtransparent chiffongskjorta utan krage med svart sammet

vit halvtransparent skjorta gjord av chiffong utan krage med svarta sammetstrumpbyxor
källa

För att se mer ladylike ut kan du välja en vit halvtransparent skjorta i chiffong utan krage, som är gjord i chiffon. För att se ännu luftigare ut, kan du helt enkelt bära skjortan med blixtlås. Kombinera den med svarta sammet leggings för att se elegant och smal ut. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se mer eleganta ut.

Vit skjorta utan krage med mager jeans

vit skjorta utan krage och smala jeans
källa

För att se ännu mer avslappnad ut, men ändå i kategorin affärsavslappning, använd helt enkelt blå skinny jeans istället för en vit skjortklänning utan krage med svarta jeans eller chinos. För skorna kanske du vill ha svarta balettplattor istället för klackar för att se mer elegant och avslappnad ut.

Ljusblå linneskjorta utan krage med blå skinny jeans

ljusblå linneskjorta utan krage med blå skinny jeans
källa

Om du vill se ännu mindre formellt ut är det väldigt bra att ha på sig en blå linne eller chambray skjorta utan krage istället för en vit skjorta. För att se elegant och smal ut kan du stoppa skjortan i blå skinny jeans. Bär ett par svarta loafers för extra stil.

Vit skjorta utan krage med svarta jeans

vit skjorta utan krage med svarta jeans
källa

Här är en härlig vit kragefri skjorta med subtila detaljer i detaljer. Du kan bara para ihop den med svarta skinny jeans för ett enkelt och rent utseende. För skorna kanske du bara vill ha ett par svarta balettlägenheter för att hålla kläderna minimala.

Vit och svart prickig kragefri skjorta med chinos

vit och svart prickig skjorta utan krage med chinos
källa

För att se lite lekfull och vintage ut, är en prickig skjorta ett utmärkt alternativ. I det här fallet väljs en vit och svart prickig skjorta utan krage. Kombinera skjortan med svarta chinos. Antingen svarta tofflor eller svarta ballerinor fungerar perfekt för skorna.

Ljusgul skjorta utan krage med ljusgrå jeans

Ljusgul skjorta utan krage med ljusgrå jeans
källa

Det är inte bara vita skjortor som ser bra ut. En blekgul skjorta kan faktiskt se snyggare och mer unik ut. Här är en vacker som kommer i form av en chiffongskjorta utan krage. Koppla ihop den med ljusgrå jeans med raka ben och svarta balettlägenheter för att lägga till lite grovhet i det påstådda damliknande utseendet.

Vit kragefri mini-v-ringad skjorta med mock-halsringning och svart kjol

vit mock neck krage mindre mini VV hals skjorta med svart kjol
källa

En vit knapp- och krageskjorta och en svart penskjol är en mycket klassisk kombination som ser snygg ut men är lite för tråkig. För att krydda saker lite kan du byta ut din vanliga skjorta med krage med den här vita mini-V-skjortan med en ståkrage och utan krage. Ett par svarta klackar skulle vara perfekta för skorna.

Vit tjock skjorta med svarta skinny jeans

vit tjock skjorta med svarta skinny jeans
källa

Med en vit skjorta kan tjockleken göra stor skillnad i utseende och känsla. Till exempel, en tjock no-shirt som den här känns nästan som om du bär en vit jacka. För att fylla i kläderna kan du bära svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för att se rena och lite ladylike ut.

Vit, oversized, kragefri skjorta med halva ärmar och blå jeans

vit skjorta med överdimensionerad krage utan ärmar och blå jeans
källa

För de av er som är fria att bära casual jeans på jobbet, här är en trevlig idé för en elegant casual outfit. Du kan bära en vit, överdimensionerad skjorta utan krage. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Plisserad blus med knäppning i knäppning med svarta skinnshorts

Veckad blus med mock-hals-knapp och svarta skinnshorts
källa

För en ännu mer elegant och unik outfit kan du lägga till ett läderelement i mixen. Du kanske till exempel vill ha en vit veckad skjorta utan krage med svarta skinnshorts. För skorna kan du bära ett par svarta besättningsstrumpor med ett par svarta oxfordskor för en snygg touch.

Överdimensionerad himmelblå skjorta utan krage med marinblå jeans

Överdimensionerad himmelblå skjorta utan krage med mörkblå jeans
källa

För att se mer avslappnad, luftigare och mer uppfriskande ut, bör du ha den här himmelblå, överdimensionerade skjortan utan krage istället för en vit skjorta och stoppa den delvis i mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar för att se mer ladylike och smalare ut.

Vit V-ringad skjorta och blå skinny jeans

vit V-ringad skjorta och blå smala jeans
källa

Här är en mycket enkel chic casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit V-ringad skjorta utan krage och mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bara bära svarta balettlägenheter för att hålla kläderna avslappnade och rena.

Vit skjorta med lång slips och kragefri med blå jeans med vida ben

vit lång slips midja kragefri skjorta med blå vida jeans
källa

För ett unikt och snyggt streetlook kan du bära en vit lång knytskjorta utan krage och para ihop den med blå vida jeans. Koppla ihop jeansen med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att se snygga och eleganta ut.

Hoppas att du gillade dessa kragefria idéer för skjortoutfit som jag just nämnde för dig ovan. Om du redan har knäppta skjortor mycket, prova dessa kläder för att lägga till variation i ditt vardagliga utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*