Hur man bär huva med huva

Hur man bär huva med huva

Det finns några element som du snabbt kan lägga till i din befintliga outfit och omedelbart göra din outfit mer elegant på mindre än fem sekunder. Som nämnts i ett tidigare blogginlägg är koftan en av de magiska föremålen. Idag ska jag prata om huvan, en annan produkt som har den här coola och magiska effekten. Att bära den kan ofta hjälpa dig att skapa en mycket avslappnad och snygg lagerlagring. Bara para ihop den med en långärmad t-shirt och jeans kan få dig att se bra ut. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina idéer med huvklädsel. Låt oss dyka in.

Grå dunväst med huva och ribbad tröja med vit halsringning

grå dunväst med huva och vit, ribbad tröja med ståkrage
källa

För att starta listan med en liten överraskning vill jag visa dig en vinterdräkt innan jag visar dig alla dessa avslappnade och luftiga utseende. För att forma det vinterutseendet kan du bära en vit ribbad tröja med en uppstående krage och lägga en grå pufferväst med huva över. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor. Bär en vit stickad hatt för att se snyggare ut.

Olivgrön linväst med huva med svart, figur-kramande långärmad T-shirt


källa

Här är en mycket mer avslappnad outfit som är perfekt att ha på hösten eller våren. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart långärmad bodycon-t-shirt med grön linne med huva. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Horisontell randig t-shirt i grått och svart med huva väst i fuskpälskrage

grå och svart horisontellt randig t-shirt med huva med huva med fuskpälskrage
källa

För att forma denna platta och snygga streetoutfit kan du bära en svart och grå randig långärmad T-shirt med en mörkgrå huva med en fuskpälskrage. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och vita sneakers för att göra utseendet komplett.

Senap huva med huva med mörkblå och rosa randig t-shirt och rippade jeans

Limegrön huva med mörkblå och rosa randig T-shirt och rippade jeans
källa

För att se mer glad ut är ett mycket trevligt alternativ att lägga till ett gult element i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en senapsgul huva med huva över en mörkblå och rosa horisontellt randig långärmad t-shirt. Bär dem med rippade blå skinny jeans och svarta läderstövlar för ett snyggt utseende.

Militärväst med huva, svart t-shirt och rippade pojkvänjeans

Militärväst med huva, svart t-shirt och trasiga pojkvänjeans
källa

Här är en riktigt cool och unisex street outfit som är kul att ha på sig, speciellt när du umgås med dina vänner. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en svart långärmad t-shirt och lägga en militär camo-väst med huva över den. Koppla ihop dem med blå, illa rippade pojkvänjeans och knähöga bruna läderstövlar för att se helt elegant ut.

Grå huva med huva i fuskpäls med vit blus med knappar och smala jeans

grå huva med huva i fuskpäls med vit blus med knappar och smala jeans
källa

För att forma detta superchika utseende kan du bära en vit blus med en avslappnad passform och en grå huva med huva i fuskpäls. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta mockaskor för att se feminina och eleganta ut. Lägg till en rosa plånbok i mixen för en extra damliknande touch.

Grå militärväst med svartvitt randig långärmad T-shirt

grå militärväst med svartvitt randig långärmad T-shirt
källa

För att forma denna avslappnade streetoutfit kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en grå militärväst med huva för toppen. För resten av kläderna, bära svarta skinny jeans och svarta mockasko stövlar för att hålla denna outfit snygg och underskattad.

Camo väst med dåligt sönderrivna pojkvän jeans

Kamouflageväst med dåligt slitna pojkvänjeans
källa

För att forma det pojkaktiga och snygga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart långärmad bodycon-t-shirt med en kamouflageväst i lager. Denna kombination av väst och figurkramande långärmad skjorta är ett trevligt knep för att få dig att se särskilt tunn ut. Koppla ihop dessa bitar med blå pojkvänjeans och vita sneakers för att komplettera utseendet i stil.

Ljusröd huva med huva med fuskpälskrage och mörkblå rutig pojkvänskjorta

ljusröd huva med huva med fuskpälskrage och mörkblå rutig pojkvänskjorta
källa

Här är en ljus och snygg outfit som inte alls är svår att ta av. Du kan bara bära en röd huva över en mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta. För resten av kläderna, använd mörkblå skinny jeans och ett par bruna läderstövlar i läder för att komplettera utseendet.

Svart huva med huva och vit passform för långärmade T-shirts och läderjackor

svart huva med vit, långärmad T-shirt och läderjackor
källa

För att skapa detta snygga svartvita utseende kan du ha på dig en vit långärmad bodycon-tunika-t-shirt med en svart quiltad huva med väst till toppen. Kombinera dem med leggings i svart läder för att se snygga och smala ut. Bär ett par svarta ankelstövlar i mocka för att göra utseendet stilfullt.

Armégrön väst med en helt svart outfit

Armégrön väst med helt svart outfit
källa

Här är en outfit som visar hur du gör att din väst sticker ut. I grund och botten kan du bära en armégrön huva med huva med en lista över svarta delar, inklusive den svarta formpassade långärmade T-skjortan, de svarta, rippade skinny jeansen och ett par svarta mockasko.

Elfenbenskabelmönstrad huva med vit långärmad T-shirt och stövlar

elfenbenfärgad huva med huva, svart långärmad T-shirt och stövlar
källa

För att forma det mysiga och lättillgängliga utseendet kan du bära en vit långärmad t-shirt med en elfenbensjacka med huva och huva. Bär gråblå skinny jeans och knästövlar i brunt läder för att göra det här stiliga utseendet.

Svart och röd väst med fuskpälskrage och rippade pojkvänjeans

svart och röd väst med fuskpälskrage och sönderrivna pojkvänjeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som kombinerar ett pojkvänligt utseende och ett elegant utseende. Bär en vit långärmad T-shirt med en svart och röd huva med huva med fuskpälskrage. Koppla ihop dem med kraftigt rippade blå pojkvänjeans och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Senapgul kabelstickad huva med vit form

Senapsgul stickad väst med huva och vit topp
källa

För att se glad, mysig och snygg ut, här är en fin outfit som du kanske vill prova. Bär en senapgul kofta med huva över en vit långärmad t-shirt. Koppla ihop dem med rippade jeans i smal passform och svarta ankelstövlar i mocka för att se pojkiga och vackra ut samtidigt.

Här är idéerna för hoodie-outfit som hjälper dig att se unik och snygg ut. Pröva det och se om du kan utöka ditt casual outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*