Hur man bär Hot Pink Blazer

För de av er som gillar att klä upp chic casual för jobbet, bör ni redan vara mycket bekanta med hur en blazer kan få dig att se smal och chic ut. Idag ska jag prata om en mycket speciell version av den, nämligen den rosa blazern. Tänk dig hur det här stycket skulle se ut med en smal passform och ett elegant snitt med en extremt iögonfallande och damliknande färg. Du kan i princip få det bästa av två världar, vilket innebär att du kan se smart ut och få allas uppmärksamhet samtidigt. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa rosa blazer-outfitidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Varmrosa kort kavaj med vit peplum och läderjackor


källa

Som du kanske hade förväntat dig, kommer detta att vara en lista med några vackra och uppmärksamhetsgränsande outfitidéer. För att starta den här listan visar jag dig en outfit som använder ett trick för att hjälpa dig att se extra smal ut. Bär bara en rosa kort kavaj med en vit peplum. Kombinera dem med svarta läder leggings och ett par klackar med leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Rosa färgad kavaj med grå tröja och randig halsduk

rosa kavaj med grå tröja och randig halsduk
källa

För att se mysigare och lite mindre prickig ut, överväga att använda rosa och grå som basfärger. Till toppen kan du bära en grå tröja med en rosa kavaj och en grå och vit randig infinity-halsduk. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter. Ett par solbränna oxfordläderskor är ett utmärkt sätt att komplettera ditt utseende.

Grå tryckt t-shirt med rosa kavaj och svarta, smala chinos

T-shirt med grått tryck, rosa kavaj och svarta, smala chinos
källa

Låt oss nu titta på en affärsavslappnad outfit som lutar mot den avslappnade sidan. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå t-shirt med en rosa kavaj. Kombinera dem med svarta chinos och svarta balettlägenheter för att hålla kläderna rena och eleganta.

Rosa kavaj med en vit linne med en urringning och rippade jeans

rosa kavaj med vit linne med scoop-urringning och rippade jeans
källa

Här är en annan relativt avslappnad affärsdräkt. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en rosa kavaj med en vit linne. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med revben och manschetter. Bär ljusrosa läderstövlar och en senapsgul läderhandväska för att krydda saker ytterligare.

Blus med vit rosett och neonrosa kavaj och jeans

Blus med vit rosett och neonrosa kavaj och jeans
källa

För att skapa det snygga och damiga affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit v-ringad blus med en rosett med en rosa kavaj för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans med manschetter. Bär ett par ballerinor med leopardtryck för att se mer mogen ut. Slutligen lägg till en neonrosa kopplingsväska för att komplettera utseendet.

Rosa kavaj med koppling i leopardmönster och rippade jeans

rosa kavaj med leopardmönster och rippade jeans
källa

Här är ytterligare en super chic outfit som innehåller både ett leopardmönster och en rosa kavaj. För att slutföra denna outfit, lägg en svart t-shirt med en rosa kavaj och en svart stickad halsduk för toppen. Koppla ihop dem med rippade blå jeans med manschetter och svarta sandaler med klack. Slutligen lägg till en koppling för leopardtryck för att se mer elegant och mogen ut.

Rosa lätt överdimensionerad kavaj med grå T-shirt och läderbyxor

rosa, lite överdimensionerad blazer med grå t-shirt och läderbyxor
källa

Ett sätt att se smalare ut är att ha på sig en topp och byxor med en lite överdimensionerad jacka. Du kan till exempel ha på dig en grå t-shirt med leggings i svart läder. Kombinera dem sedan med en lite överdimensionerad rosa kavaj. Använd svarta fotkängor för att avsluta din outfit i stil.

Rosa färgad kavaj med himmelblå blus och smala jeans

rosa kavaj med himmelblå blus och smala jeans
källa

För att se ladylike ut för arbete, här är en outfit som är fylld med rosa element. För att forma denna outfit kan du bära en himmelblå blus med en rosa kavaj till toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par neonrosa ballerinor som passar perfekt med blazern.

Blazer med en avslappnad linne med en urringning och smala jeans med muddar

Blazer med en löst skuren linne med en urringning och smala jeans med muddar
källa

För att se avslappnad och snygg ut, överväga att använda en avslappnad passform eller till och med överdimensionerade föremål. Du kan till exempel ha på dig en vit litet överdriven linne med öppen hals och en rosa kavaj för toppen. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter och en vit undertröja för att se snygg och ren ut.

Rosa kavaj med en ljusblå knapp-up skjorta och svarta skinny jeans

rosa kavaj med ljusblå skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

För att forma denna eleganta och eleganta casual casual outfit kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och en rosa kavaj till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och grå läderskor. Lägg till en stor brun läderhandväska i blandningen för att se ännu bättre ut.

Bär den med en svartvit randig långärmad t-shirt och ljusrosa lägenheter

svartvitt randig långärmad T-shirt och ljusrosa lägenheter
källa

En blazer passar inte bara med en blus utan också med en skjorta, särskilt en ikonisk och snygg skjorta som den här långärmade svarta och vita randiga t-shirt. Kombinera t-skjortan med en rosa kavaj och svarta skinny jeans. Använd ljusrosa lägenheter med öppna tår för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Rosa färgad kavaj med en helt svart outfit

rosa kavaj med en helt svart outfit
källa

För att få din rosa kavaj att sticka ut kan du bara ha den med svarta delar. Till exempel kan du bära den rosa kavajen med en svart t-shirt, svarta skinny jeans och svarta läderballettlägenheter. Naturligtvis kan du lägga till lite färg på ett subtilt sätt genom att bära ett smalt brunt läderbälte och en liten plånbok med ett vitt och pint-tryck.

Blazer med vit chiffongskjorta och rippade mörkblå jeans med raka ben

Blazer med vit chiffongskjorta och rippade mörkblå jeans med raka ben
källa

För att uppnå detta ladylike och pojkaktiga utseende kan du bära en vit chiffongskjorta med en rosa kavaj för toppen. Team dem med en mörkblå, kraftigt rippad rak ben och jeans med raka ben. Använd klackar med öppna tå med leopardtryck för en sofistikerad touch.

Rosa kavaj med en blå prickblus med V-ringning och smala jeans

rosa kavaj med en blå prickblus med V-ringning och smala jeans
källa

För att uppnå det vackra och lättillgängliga business-casual-utseendet kan du bära en blå och vit blus med en prickig V-ringning och en rosa kavaj. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och ljus chockerande blå balettlägenheter för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Hoppas att du gillade de rosa blazer outfit idéerna jag just delade. Att ha på sig något som är skarpt och damligt kan ge dig en enorm boost av energi och positivitet. Prova och se hur det går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*