Hur man bär höstkängor

Hur man bär höstkängor

När jag bloggar om kläder fokuserar jag vanligtvis på ett specifikt objekt som denim mini-kjol eller den svarta lädermotojackan. Men idag ska jag göra något annorlunda och fokusera på en säsong istället. Jag ska prata om hur man utformar höstkängorna, eller med andra ord, vilka stövlar ska du ha på hösten? För att svara på den frågan fokuserade jag på att erbjuda dig kläder som ser både luftiga och ladylike ut. Med det i åtanke har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för fallkängor för dig. Låt oss dyka in.

Virkad stickad tröja med vitt bälte och brun skinnjacka och kamelstövlar


källa

Istället för att starta den här listan med ett enkelt höstlook, kommer jag att visa dig en ganska unik och snygg skiktad outfit för att överraska dig lite. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit stickad virkad miniklänning med svarta leggings. Lägg till en brun läderjacka och grå stickad halsduk för att se super chic ut. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att slutföra kläderna.

Vit, tjock tröja med en ljusgrå, överdimensionerad läderjacka och höga stövlar i mocka

vit, tjock tröja med ljusgrå, överdimensionerad läderjacka och mockaskor över knäna
källa

Här är en outfit som är lite mer pojkaktig och snygg. Till toppen kan du bära en vit tjock stickad tröja med en ljusgrå, lätt överdimensionerad läderjacka. Koppla ihop dessa bitar med blå ribbade skinny jeans och grå högklackade stövlar för att komplettera outfit på ett feminint och elegant sätt.

Grå jeansjacka med randig t-shirt och ankelstövlar i mocka

grå jeansjacka med randig t-shirt och ankelstövlar i mockakamel
källa

För att få den affärsavslappnade outfit som lutar mot den avslappnade sidan kan du bära en svartvit randig t-shirt med en grå jeansjacka över. För resten av kläderna kan du bära mörkblå skinny jeans med muddar och ett par mocka höstkängor med kamel anklar för att göra utseendet rent och snyggt.

Vit turtleneck med turtleneck och crepe jeans med muddar

vit ribbad turtleneck med crepe blazer och smala jeans med manschett
källa

Tack vare den ribbstickade tröjan med polotröja är detta en ganska mysig och vacker outfit. Du kan para ihop den med en crepe-blazer och blå slim fit-jeans med manschetter. Lägg nu till ett par ankelstövlar av kamelmocka för att göra denna outfit perfekt för höstarbete.

Grå kavaj med crepe fransduk och stövlar med öppen tå i kamelläder

grå kavaj med crepe fransduk och öppna tåstövlar av kamel
källa

För att uppnå denna luftiga och snygga streetoutfit kan du bära en grå casual blazer med en svartvitt randig T-shirt och en crepe fransduk för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och öppna kamelskor i stövlar för en snygg finish.

Elfenben ribbad cape tröja med svarta leggings och grå över knä stövlar

Elfenben ribbad cape tröja med svarta leggings och grå över knä stövlar
källa

För att uppnå den avslappnade höstdräkten kan du bära en elfenbensfärgad bredärmad tröja eller en capetröja över en svart långklippt t-shirt. Kombinera dem med svarta leggings så att dina ben ser extra långa och smala ut. Lägg till ett par grå läderstövlar ovanför knäet för att se både elegant och elegant ut.

Grå stickad mössa med vit virkad tröja och rippade jeans

grå stickad mössa med vit virkad tröja och rippade jeans
källa

Här är en mycket trevlig och attraktiv outfit som är perfekt för dejting. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit virkad tröja med en grå stickad halsduk och grå stickad mössa för att bilda kärnan i denna mysiga outfit. Använd blå ribbade slim fit-jeans och ett par svarta och bruna stövlar i läder för en liten pojkaktig touch för att komplettera outfit.

Svart tröja med skater minikjol och ankelstövlar i brunt läder

svart tröja med skater mini kjol och bruna läder ankel stövlar
källa

Vanligtvis ser en helt svart outfit lite för mörk och allvarlig ut, men det problemet verkar inte finnas för denna outfit. För att uppnå detta utseende, slå ihop en svart kabeltröja med en svart minikjol. Använd svarta leggings för att se smala och långa ut. Lägg till lite brun färg genom att bära de bruna läderstövlarna.

Blå jeansjacka med ljusgrön halsduk och svart miniklänning

blå jeansjacka med ljusgrön halsduk och svart miniklänning
källa

Ett annat enkelt knep för att se lång och smal ut är att bära en mini-skiftklänning med en jacka i lager. I det här fallet kombineras en svart miniklänning med en blå jeansjacka. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta korta läderstövlar för att komplettera outfit på ett snyggt och feminint sätt.

Grå kofta med svart miniklänningsklänning och höstkängor med fransar mitt på kalven

grå kofta med svart miniklänning och höstkängor med fransar mitt på kalven
källa

För att uppnå detta enkla grå och svarta utseende kan du bära en svart mini-shift-klänning och toppa den med en tunn grå kofta. För resten av klädseln kan du bära svarta lager i midkalvkanten för att göra kläderna mer unika. Glöm inte att bära en ljusrosa läderhandväska för att ge en feminin touch till din outfit.

Rosa blus med mörkblå jeans med muddar och grå mockaskor

rosa blus med mörkblå jeans med muddar och grå mockaskor
källa

För att forma denna enkla och avslappnade streetoutfit kan du helt enkelt ha på dig en rosa långärmad blus med mörkblå manschettjeans. Bär ett par grå mockaskor för att komplettera klädseln på ett lågmäldt men ändå attraktivt sätt.

Vit knäppt skjorta med blå jeans och en grå filthatt

vit skjorta med knappar, blå jeans och grå filthatt
källa

För att se snygg ut och lite unisex kan du bära en vit, oversized skjorta med knappar. Koppla ihop den med blå skinny jeans och grå mockaskor. Bär en grå filthatt för att ge den coola och konstnärliga touchen till din outfit.

Grå tröja med halsringning, brun mockakjol och svarta stövlar med högt fall

grå tröja med halsringning, brun mockakjol och svarta overknee stövlar
källa

Ett litet knep för att göra dig mer sportig och mer avslappnad på hösten bär en basebollkeps. För resten av kläderna kan du bära en grå ribbstickad tröja med en halsringning och en brun minikjol i mocka. Bär ett par svart mocka över knästövlarna för höststövlar.

Hoppas att du gillade idéerna om höstkängoutfit jag gav ovan. Om du letar efter sätt att se mer attraktiv ut på hösten, prova kläderna ovan och se om de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*