Hur man bär högklänning

Hur man bär högklänning

Ibland när du lägger till ett asymmetriskt element i din outfit lägger det till en slumpmässighet i det övergripande utseendet och får dig att se snyggare ut. Ett trevligt sätt att uppnå detta snygga utseende är att bära en hög, låg klänning. En hög-låg klänning finns i olika former, till exempel en knälång klänning eller en maxiklänning. Hur som helst gör den hög-låga designen vanligtvis klänningen mer luftig. För det här blogginlägget har jag samlat några av de vackraste idéerna med hög-låg klänning och jag kommer att dela dem med dig nu.

Maxi hög låg klänning med svart bälte


källa

Den svarta klänningen har alltid varit den mest populära klänningen på ett cocktailparty och prom. Det är bara så enkelt att utforma och ser fantastiskt ut. Så jag börjar listan med en svart bälte maxi hög-låg klänning som är extremt lätt att ta av. Kombinera bara med nakna sandaler så får du ett minimalistiskt och vackert utseende.

Svart Empire Midja Blommig Hög Låg Klänning

svart empire midja blommig hög låg klänning
källa

Här är en relativt mer avslappnad tvåfärgad klänning. Det är en svart empire midja blommig högdjupsklänning. Bär klänningen med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att ge en elegant touch på kläderna.

Gul knapp upp hög låg klänning

gul knapp upp djup klänning
källa

Fram till denna punkt har vi tittat på några snygga klänningar avsedda för barnvagnar och fester. Låt oss nu titta på en som du kan bära som en street- eller arbetsdräkt. Den här knälånga knälånga knäklänningen har en fin avslappnad klippning medan den gula färgen verkligen kan göra att du sticker ut. Bär klänningen med en brun läderhandväska och bruna sandaler med klack för en elegant outfit som är perfekt för arbete eller dejting.

Vit och persikofärgad chiffongklänning med djup V-ringning

vit och persikofärgad chiffongklänning med djup V-ringning
källa

För en svettig och sexig klänning att ha på stranden, här är en klänning gjord av vit och persikofärgad chiffong. Det är en tvåfärgad klänning, den övre delen är en vit kropp med en djup V-ringning och den nedre delen är en hög kjol av persika-chiffong. Bär den här klänningen med rosa klackar och en guldkoppling för att göra ditt utseende elegant.

Hög låg klänning med blommönster på insidan

Hög låg klänning med blommönster på insidan
källa

Dessa är två vackra axelbandslösa höga låga klänningar som har en mycket unik design. Både de svarta och vita klänningarna har ett iögonfallande blommönster på insidan av klänningen, och det syns bara på grund av den höga, låga klippningen. Detta är en så kreativ och genomtänkt design. Tanken att ha på sig systerklänningar med din bästa vän är också ett så coolt och roligt koncept.

Belted White och Aqua Wrap Dress

Bälte vit och aqua wrap klänning
källa

Det här är en damliknande klänning som kan få dig att se så attraktiv ut på en cocktailparty, speciellt när alla andra bär aggressiva färger som rött och svart. Klänningen är en tvåfärgad wrap-klänning med bälte. Delen ovanför guldbältet är i vitt medan den nedre delen är i vatten- eller tiffanyblått. Komplettera din outfit med svarta klackar med öppen tå och ankelband för en elegant twist.

Axelbandslös svart och kungsblå chiffong hög klänning

Axelbandslös svart och kungsblå högklänning
källa

Att se skarpt och ljust ut är inte rött och gult ditt enda val. Vad sägs om kungsblå den här gången? Använd den axelbandslösa hög-låga klänningen i svart och kungsblå med svarta klackar för ett unikt och reserverat, vackert utseende.

Svart och vit axelbandslös rynkad paljettklänning

svart och vit axelbandslös rufsig klänning med paljetter
källa

Ruffle cutting och high-low cutting kan kombineras perfekt. Ta en titt på den här axellösa ruffle-klänningen med paljetter i svart och vitt. Ruffle cut leder naturligt in i den hög-låga designen och gör den här klänningen så luftig och elegant. Bär bara svarta klackar med öppna tå för att slutföra kläderna. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om att bära svarta klackar med ankelband.

Axelbandslös röd maxi flare hög låg klänning

Axelbandslös röd Maxi Flare hög låg klänning
källa

Den här röda klänningen är bara en klassisk och tidlös design. Det är en röd axellös maxiklänning med en subtil hög-låg klippning. Bär rosa klackar med den röda klänningen för att komplettera detta minimalistiska och fantastiska utseende.

Vit, grå & persikafärgad klänning

vitgrå persikafärgad blockklänning
källa

För en uppfriskande look kan du bära den här vita, grå och persikafärgade klänning. Använd den med bruna sandaler och en stråhatt för det luftiga utseendet. Denna outfit är särskilt lämplig för en vårfotografering.

Svart och rosa axelbandslös hög låg klänning

svart och rosa axelbandslös hög låg klänning
källa

För ett prinsessliknande utseende kan du använda kombinationen av svart och chockerande rosa. Använd till exempel en tvåfärgad klänning med en svart axelbandslös topp och en hög kjol av rosa chiffong. Bär ett uttalande halsband och svarta öppna tåklackar för att komplettera detta fantastiska damliknande utseende.

Marinblå och orange axelbandslös klänning

axelbandslös klänning i marinblå och orange
källa

Nu när vi har nämnt många enfärgade klänningar, låt oss prata om en som är en tryckt klänning. Kombinationen av marinblå och orange var redan ett blickfång. Bär den här axelbandslösa tryckta klänningen i marinblått och orange med ljusrosa klackar för ett unikt och bedårande utseende.

Vit blomma Axelbandslös hög låg klänning

vit axelbandslös hög låg klänning med blommönster
källa

Det här är en helt ren och vacker klänning. Det är en vit axelbandslös klänning med ett högt blommigt tryck. Vanligtvis är en blommaklänning väldigt färgstark, men den här klänningen ser bara väldigt subtil ut med färgerna vit och ljuslila. Bär bara klänningen med nakna sandaler för att slutföra detta anmärkningsvärda utseende.

Vit blommig klänning med jeansjacka

vit jeansjacka med blommig klänning
källa

Vilken jacka ska jag ha på mig med en hög-låg klänning? Jag fick två svar, den svarta skinnjackan och denimjackan. För den här outfitidén, låt oss prata om den senare. Du kan bara bära en vit blommig hög-låg klänning, jeansjacka och svarta fotkängor för en luftig och avslappnad street look.

Svart axelbandslös knälång hög-låg klänning

svart axelbandslös knälång hög-låg klänning
källa

För en cocktail finns en svart, axellös, knälång, hög klänning som lätt kan tas av. Du kan bara göra det med svarta klackar med öppen tå och du är redo att gå.

Här är idéerna för kläder med hög-låg klänning som jag tycker är bra och som jag vill dela med dig. Nästa gång du går på festen, lägg till en lite luftig känsla i ditt utseende genom att bära en av de kläder som nämns ovan. Du kan alltid justera dem lite för att göra idén till din egen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*