Hur man bär höga strumpor

Hur man bär höga strumpor

Om du vill krydda alla kläder du bär, lägg bara till strumpor! De håller dig inte bara varm, utan ger också din outfit ett mycket snyggt och modernt utseende.

Denna typ av plagg ansågs provocerande och billig. Kanske tjejer inte vet hur man utformar det med andra delar? Eller är du rädd för vad andra kan säga om din outfit? Hur som helst, lårhöga strumpor ses inte så ofta på gatorna.

Jag tycker att dessa strumpor är väldigt vackra och förtjänar chansen att bäras. Speciellt på höst- eller vinterdagar när du kan känna dig varm och mysig överallt.

Jag har förberett några kläder för att ge dig en idé om hur du bär den här typen av strumpa.
Låt oss testa dem nu!

Mini kjol + höga strumpor

minikjol med höga strumpor
källa
Den perfekta kombinationen av platta oxfordskor och höga svarta strumpor. Den är ihop med en minikjol med tweedmönster och en enkel men elegant svart tröja. Sammantaget erbjuder det ett perfekt vardagligt utseende som passar en lugn promenad, en brunch med vänner eller till och med för en kväll i klubben.

Överdimensionerad tröja + höga strumpor

höga strumpor stor tröja
källa
Komfort kommer först, eller hur? Jag tror definitivt att särskilt när jag har höga strumpor.
När du bär den här kläderna kommer du alltid att känna dig som hemma. Även om du befinner dig i stadens centrum.

Ta på dig en fin kappa, ta på dig mer stickade kläder som hatt och handskar så är du redo för snö.

Skater kjol + höga strumpor

hög strumpa skater kjol
källa
Skaterkjolen kan se ut som den är reserverad för tonårsflickor, men jag kan försäkra er att långa tjejer kan ha på sig den också. När du parar ihop den med svart eller vit färg ser det mer allvarligt ut och du ser inte ut som om du ska åka till skateparken.

Det är ganska enkelt att para ihop den med en jeansjacka och ett par oxfordskor, precis som bilden ovan.

Färgblockrock + höga strumpor

Färgblock med höga strumpor
källa
Det finns många kläder i det här utseendet liksom många färger! Om du gillar färgblockering bör detta utseende definitivt prövas. Och oroa dig inte, du kommer att känna dig väldigt varm i denna kombination.
Det jag gillar bäst med denna outfit är hur bra de ljusa färgerna som rosa och gult går ihop. Strumporna är här för att ge känslan av chic till det här färgblocksutseendet.

Overknee stövlar + höga strumpor

höga strumpor höga stövlar
källa
Att ha matchande höga stövlar och långa strumpor kan vara väldigt intressant. Speciellt när de har samma färg! Om du vill att hela utseendet ska matcha, ta på dig alla dina grå kläder så är du klar!

Bonustips: bära stickade strumpor med denna outfit för en bra blandning av mönster.

Svart och vit kombination + höga strumpor

höga strumpor vit svart
källa
Om du gillar svartvita kombinationer bättre än färgblockering är det här perfekt för dig.
Samma mönster i två basfärger är allt du behöver. Du kan till exempel göra det med en kappa och en snygg halsduk. Höga strumpor ger dig ett elegant utseende och balanserar det tunga ensemblet mellan kappa och halsduk.

Regnskor + höga strumpor

höga strumpor regnstövlar
källa
På de kalla och regniga dagarna vill vi bara stanna inomhus. Men låt oss se hur du kan se fräsch och modern ut om du måste gå ut av någon anledning.

Koppla ihop dina favorit Hunter-stövlar med de höga strumporna för extra värme och lägg till några ljusa färger precis som tjejen på bilden ovan genom att lägga till den här röda togglacken.

Boho klänning + höga strumpor

höga strumpor boho
källa
Tro det eller ej, du kan para ihop höga strumpor med sommarbohostilen.
Som du kan se är den härliga babyrosa klänningen flytande och avslappnad. Parat med en vit ruffad högstrumpa gör den den romantiska klädseln för varje dag.
Prova höga stövlar och ha massor av smycken för att komplettera boho-utseendet.

Militärjacka + höga strumpor

Militär jacka med höga strumpor
källa
Denna outfit kan bäras på kontoret eller efter jobbet. Ganska mycket som du vill. Det ser väldigt modernt och elegant ut samtidigt. Militärjacka är ett måste för några säsonger i rad, och nu kan du se att det är väldigt enkelt att kombinera med den randiga pennkjolen och höga strumpor.

Grungy stil + höga strumpor

höga strumpor grungy
källa
Om du älskar grungemusik och växte upp med nirvana kommer du sannolikt att gilla denna outfit.
Som du ser gör kombinationen av vitt och svart denna outfit väldigt lätt. För att göra det mer intressant måste detaljer som den svarta tröjan och fedora införlivas.

Enkelt och perfekt för musikkonserter!

Tweed-kavaj + höga strumpor

tweed blazer med höga strumpor
källa
Om du gillar en avslappnad hangout i staden är det här det bästa alternativet att mixa och matcha.
Tre ord beskriver det perfekt: elegant, modernt och varmt. Vad mer behöver du Om du tror att du inte kan hantera högklackade sandaler som den på bilden ovan, byt ut dem mot lägenheter eller fotkängor.

Remklänning + höga strumpor

hög strumpor pinafore klänning
källa
Jag läste någonstans att denna typ av klänning är ett vanligt val för unga flickor. Jag håller inte med den tanken. Jag tycker att det här är en perfekt outfit för kallare dagar och den här tankklänningen med en burgundy skjorta under är en bra lösning. Höga strumpor är en perfekt detalj som du kan använda för att krydda denna outfit som ligger långt över åldersgränserna.

Det här är de 12 bästa kläderna jag valde åt dig. Hoppas att du köper dina höga strumpor nästa gång du ser dem i din favoritbutik.
Var försiktig när du handlar. Gör ditt bästa för att välja strumpor av hög kvalitet och välj de som kompletterar benlängden.

Lycka till med din sökning! Jag hoppas verkligen att du kommer att ”kopiera” några av kläderna i den här artikeln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*