Hur man bär höga stövlar

Hur man bär höga stövlar

Idag vill jag prata om ett mycket brett och intressant ämne, hur man stylar de höga stövlarna. Anledningen till att jag sa att det var ett brett ämne är att höga stövlar är en allmän term som inkluderar lårhöga stövlar, lårhöga stövlar och knähöga stövlar. Du kan också hävda att mellankalvstövlar också bör inkluderas. Med dessa stövlar ser du lång, smal och elegant ut. För att göra det lättare för dig att utforma det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för stora bootoutfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Grå långärmad t-shirt med kall axel och höga mockaskor


källa

Låt mig börja den här listan över vackra och snygga outfitidéer med en enkel och attraktiv casual casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en grå långärmad, kall axel, avslappnad t-shirt med en ljusgrå stickad halsduk. Bär den med kol skinny jeans och grå mockaskor för att komplettera utseendet.

Grå longline-ullrock med vit tröja och svarta höga stövlar

grå longline ullrock med vit mock-neck tröja och svarta höga stövlar
källa

Låt oss nu titta på en mysig outfit att ha på kontoret när vädret blir lite kallare. På toppen bär du en vit stickad tröja med en uppstående krage och en grå ullkavaj. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och svarta lårhöga stövlar för en elegant finish.

Rutig svartvit skjorta med knappar och mockaskor

svartvit rutig skjorta med knappar och overknee mockaskor
källa

För att bilda denna relativt avslappnade och påfallande arbetsdräkt kan du bära en svartvitt rutig skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta mockaskor över knäna. Lägg till en himmelsblå axelväska i läder så att du ser elegant och ungdomlig ut.

Vit, grovstickad tröja med grå skinny jeans och svarta, knähöga, höga stövlar

vit, grovstickad tröja med grå skinny jeans och svarta, knähöga, höga stövlar
källa

Detta är en mycket mysig och uppfriskande outfit som är perfekt för avslappnade hangouts eller för arbete. Till toppen kan du bära en vit tjock stickad tröja med en grå halsduk. Koppla ihop dem med gråa skinny jeans och svarta mockaknäskor för att komplettera utseendet i stil.

Brun matt läderjacka med svarta jeans och höga kamelstövlar

brun matt läderjacka med svarta jeans och höga kamelstövlar
källa

Detta är en mycket snygg brun och svart outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. På toppen bör du ha en svart stickad tröja med en turtleneck och en brun skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par kamelmocka över knästövlarna för att slutföra outfit.

Brun jacka med vit och svart prickig polotröja

brun jacka med vit och svart prickig polotröja
källa

Bär en vit och svart prickig skjorta och en brun skinnjacka för ett vintagemässigt och snyggt casual-look. Koppla ihop dem med ett par mörkblå skinny jeans för att se långa och smala ut. För skorna, ha ett par bruna läderstövlar i läder med dragkedjor för att komplettera utseendet med en snygg twist.

Vit och svart färgblok med en matchande miniklänning

vit och svart färgkavaj med matchande miniklänning
källa

Detta är en mycket konstnärlig och iögonfallande semi-formell affärsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och svart färgblockerande kavaj över en matchande svartvitt bodycon-miniklänning. Koppla ihop dessa bitar med en svart läderhandväska och ett par svarta lårhöga stövlar för att komplettera utseendet.

Ärmlös topp med svart mock-urringning, vinröd minikjol och höga stövlar

svart ärmlös topp med stand-up krage, vinröd minikjol och höga stövlar
källa

För att uppnå denna ladylike och minimala outfit kan du bära en svart ärmlös bodycon stickad tröja med hög hals för att visa upp några kurvor. Kombinera den med en figurkramande minikjol i vinröd. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor med hög klack för att få dig att se lång, smal och elegant ut.

Rosa trenchcoat med blå skinny jeans och höga stövlar

rosa trenchcoat med blå skinny jeans och overknee stövlar
källa

För att uppnå denna luftiga, lagerlagda outfit kan du bära en svart v-ringad linne och en rosa trenchcoat för toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans för att se uppfriskande, ungdomlig och smal ut. För skorna kan du bära ett par kamelhak lårhöga stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Grå kofta med blå denimskater minikjol och svarta höga stövlar

grå kofta med blå jeans skater mini kjol och svarta höga stövlar
källa

För att forma denna mysiga lagerlagring kan du bära en svart denim minirater kjol med en svart mock-topp. Bär en grå lång linne kofta över dessa bitar för några fina lager. För skorna kan du bära ett par svarta läder knähöga stövlar med dragkedja i sidan för att komplettera klädseln i stil.

Blå långärmad chambray skjortklänning med höga stövlar

blå långärmad chambray-skjortklänning med stövlar över knäna
källa

Detta är en mycket minimalistisk och luftig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär först en långärmad skjortklänning med en blå chambray-knapp som fokus för din outfit. Koppla ihop det med ett par grå mockaskor med hög klack för att se snygga och snygga ut. Slutligen lägg till en svart vadderad axelväska i läder för att se mer elegant och attraktiv ut.

Blå chambray-knapp med skjorta med svarta, rippade skinny jeans

blå chambray-skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

Detta är en avslappnad och lite pojkaktig outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bära en ljusblå, smal chambray-skjorta med knappar. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se smal och smal ut. För skorna kan du bära ett par bruna läderstövlar i läder för att göra det här enkla och coola utseendet.

Grå tweed-kavaj med svartvitt randig långärmad T-shirt

grå tweed-kavaj med svartvit randig långärmad T-shirt
källa

För att uppnå denna relativt komplexa affärsavslappnade outfit kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med rund hals, en grå tweed-kavaj och en svart chiffonscarf för toppen. Bär dem med blå skinny jeans och svart mocka över knästövlarna för ett snyggt utseende.

Här är outfitidéerna för stora stövlar som kan hjälpa dig att se snygg och elegant ut. Det bästa med dem är att de är lätta att ta bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*