Hur man bär höga lågskjortor

För dig som känner till den hög-låga klänningen bör du inte bli förvånad över hur snygg och luftig den hög-låga skjortan kan få dig att se ut. För de av er som ännu inte vet vad ”höga låga” nedskärningar betyder betyder det i princip att skjortans främre del är kortare än den bakre delen. Vid någon tidpunkt mycket och ibland bara lite. För att visa dig kraften och magin i det här asymmetriska föremålet har jag sammanfattat några av de bästa idéerna med hög-låg skjortoutfit. Låt oss titta på dem nu.

Vit knapplös hög-låg skjorta med svarta leggings


källa

Ett av de säkraste och snyggaste sätten att bära en hög-låg skjorta är att bära den med leggings. Jag börjar listan med ett exempel på en sådan outfit. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit hög-låg skjorta, en knapplös för just den kläderna. Svarta leggings och vita plattformiga sandaler med öppen tå är ett säkert sätt att göra din outfit enkel.

Vit peplum hög låg skjorta med leggings

vit peplum hög låg skjorta med leggings
källa

För ett lite mer iögonfallande utseende kan ett volangelement hjälpa. Använd till exempel en vit hög-låg peplumskjorta med detaljerade detaljer. Kombinera den med svarta leggings för en avslappnad och feminin outfit. Du kan bära ett par svarta snörade ankelstövlar för att ge en mer snygg och robust look till kläderna.

Vit knapp upp hög låg skjorta med svart läder gamacher

vit knapp hög låg skjorta svart läder leggings
källa

Denna vita skjorta med hög knapp är en mycket trevlig och intressant produkt i sig. Den har en mycket speciell design som bara ser ut som en vanlig skjorta när du ser den framifrån och den ser ut som en midiskjortklänning när du ser den bakifrån. Om du kombinerar det nu med leggings i svart läder skapas en mycket snygg outfit. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att göra outfit ännu snyggare.

Svart hög t-shirt med rippade jeans

svarta rippade jeans med hög låg t-shirt
källa

Det här är inte precis en hög-låg skjorta. Istället är det en hög-låg skjorta. Att veta att många av er har en tillväxtfilosofi som ni tycker om att titta på när det gäller relaterade och liknande kläder, jag lägger till denna outfit i listan här. Hur som helst kan du bära den här svarta hög-låga skjortan med rippade jeans och nakna sandaler för ett enkelt men elegant utseende.

Svart V-ringad hög låg skjorta med jeansshorts

svarta v-ringade högshorts med låga skjortor i denim
källa

En outfit som kombinerar en hög-låg skjorta med mini-shorts ser riktigt bra ut. Skjortan visar eller döljer shortsen, beroende på vinkeln du tittar på. Som ett exempel på en sådan outfit finns en svart hög-låg skjorta med V-ringning som kombineras med jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för en sexig och snygg look.

Ljusblå bältad knapp upp Peplum Top

ljusblått bälte med spade på toppen
källa

Det här är en så vacker och iögonfallande skjorta. Du kan även kalla detta en klänning om du vill. Det är en ljusblå, bältad, hög peplum-knapp som har lite överdriven volangdetaljer. Kombinera skjortan med vita skinny jeans och vita klackar för att se elegant och vacker ut.

Kall axel hög låg skjorta med jeans

kall axel hög låg skjorta med jeans
källa

Här är en outfit som ser både snygg och återhållsam sexig ut. Det är också väldigt lätt att dra av. För att uppnå det här utseendet kan du bära en ljusblå skjorta med kall axel och para ihop den med blå rippade skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med kala boho-sandaler och några boho-armband och ett halsband för att komplettera denna unika outfit.

Svartvit randig hög-låg skjorta med jeans

svartvita randiga jeans med hög-låg skjorta
källa

Här är en annan överst men ändå underbar hög låg lång skjorta. Det är en svartvit randig skjorta. Kombinera den med svarta skinny jeans och klackar med spetsig tå i svart mocka för att se stilig och feminin ut. Det här är en av dessa överraskningsdräkter att ha på sig till en prom eller formell händelse.

Blå och svart rutig lång lågskjorta

blå och svart rutig hög låg skjorta
källa

Denna blå och svarta rutiga hög-låga skjorta påminner mig om den ikoniska röda och svarta rutiga pojkvänskjortan. Denna hög-låga skjorta ser också avslappnad och snygg ut. För att utforma denna skjorta feminin och elegant kan du bära svarta lårhöga mockaskor för att ta denna outfit till nästa nivå.

Vit skjorta med krage och smala jeans med hög midja

vit krage skjorta, smala jeans med hög midja
källa

Om jag måste välja en färg för en hög-låg skjorta måste den vara vit eftersom den alltid har varit den ikoniska färgen för skjortor. Den här vita krage skjortan har en överdriven hög klippning i kombination med lite volang. Du kan helt enkelt para ihop skjortan med blå midja med hög midja och vita klackar för att komplettera denna enkla men ändå anmärkningsvärda outfit.

Gul maxihög skjortklänning med vita byxor

gul maxi hög låg skjorta klänning vita byxor
källa

En citrongul skjorta är ganska sällsynt och unik. Den här gula hög-låga skjortan tar den unika nivån till en annan nivå. Framifrån är denna skjorta en midikjolklänning, medan den bakifrån ser ut som en maxikjolklänning. Kombinera den här skjortklänningen med vita spetsbyxor och en ljusrosa ankelrem med öppen tå för ett roligt och kreativt utseende.

Blå flerskiktad peplum-hög-låg skjorta med läderjackor

blå flerskikts peplum leggings med hög låg skjorta läder
källa

Denna outfit är ett intressant försök som kombinerar en feminin bit med en snygg bit. I detalj kombineras en blå flerskiktad peplum hög-låg skjorta med svart läder damask och svart läder ankel stövlar. Resultatet är förvånansvärt naturligt och ser bra ut.

Vit broderad hög låg skjorta med slits

vit broderad hög låg skjorta med slits
källa

För ett kreativt och ungdomligt utseende kan du bära den här vita broderade hög-låga skjortan som ser väldigt unik och flickaktig ut. Kombinera den med blå ribbade manschettjeans och svarta och vita sneakers för det kausala och snygga streetlooket.

Vit chiffongskjorta med jeansshorts

vita shorts i chiffongskjorta
källa

Denna vita chiffong hög-låga skjorta har en snitt i smoking-stil. Framifrån ser skjortan ut som en vanlig skjorta, medan bakifrån ser det ut som en midiskjortklänning. Koppla ihop den med jeansshorts och svarta ballerinor för att se feminina och snygga ut samtidigt.

Hoppas att du gillar de hög-låga skjortoutfitidéerna jag satte ihop åt dig. Om du gillar det här blogginlägget är chansen att du tycker om att läsa om tusentals andra outfitidéer. Kolla in dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*