Hur man bär hög midja nödställda shorts

Hur man bär hög midja nödställda shorts

För de av er som gillar att se snygga och lite pojkaktiga ut, borde ni redan känna de nödställda pojkvänjeansna. Idag ska jag prata om något väldigt likartat, det vill säga de höga midjerna Distresses shorts. Det finns två huvudfördelar som du kan få från att bära den. En av dem är att de rippade detaljerna kan få dig att se väldigt snygg ut och ibland till och med återhållsam sexig när den slits illa. För det andra låter snittet med hög midja dig se särskilt lång och smal ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa outfitidéerna för höga midjor med nödställda shorts för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit knuten långärmad T-shirt med hög midja nödställda shorts

vit knuten långärmad T-shirt med hög midja nödställda shorts
källa

Låt mig börja den här listan över häftiga outfitidéer med en superunglig och lågmäld sexig outfitidé. För att forma denna outfit kan du bära en vit och svart knuten långärmad T-shirt med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ett par blå mini-shorts med hög midja. Koppla ihop dem med vita sneakers och en röd basebollkeps för att göra utseendet komplett.

Vit och svart chiffongblus med prickar och blå midja med hög midja

vit och svart chiffongblus med prickar och blå shorts med hög midja
källa

För att uppnå det lite vintage-utseendet kan du bära en vit och svart minitröja med prickar som kärnan i outfit. Kombinera den med ett par ljusblå jeansshorts. För resten av utseendet, använd ett par vita låga sneakers och en svart snygg korsväska för att komplettera utseendet på ett uppfriskande och vackert sätt.

Ljusgul, kortklippt mock-tröja med ljusblå jeansshorts med hög midja

Ljusgul, beskuren mock-neck tröja med ljusblå denim shorts
källa

För att forma denna optimistiska och lågmälda sexiga outfit kan du bära en ljusgul beskuren mock-halströja som låter dig visa lite hud på midjan. Koppla ihop den med ljusblå jeansshorts med hög midja. Bär ett par grå lårhöga gladiatorstövlar för att komplettera denna superchika outfit.

Svart ärmlös topp med ljusblå denimshorts med hög midja

svart grafisk ärmlös topp med ljusblå jeansshorts i hög midja
källa

För att uppnå det ungdomliga och glada utseendet kan du börja med den svarta ärmlösa grafiska tee ovan. Koppla ihop den med en ljusblå denimshorts med hög midja. För resten av utseendet, använd ett par svarta spetsiga fotkängor och en saknad fransficka för att se extra snygg ut.

Vit, halvtransparent chiffongrörstopp med grå, midjeborta, rippade jeansshorts

vit, halvgenomskinlig tubtopp i chiffong med grå, midja, rippade jeansshorts
källa

För att skapa det konstnärliga och avslappnade sexiga svartvita utseendet kan du bära en vit halvklädd axelbandslös chiffongtopp och para ihop den med nödställda grå jeansshorts. Koppla ihop dem med nakna sandaler för en uppfriskande touch. Slutligen lägg till en svart filthatt för att se mer konstnärlig ut.

Grå tröja med scoop-hals och avslappnad passform och ljusblå denim-shorts

grå, löst sittande tröja med halsringning och ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en mycket mysig och minimalistisk outfit att prova. För toppen, använd bara en grå stickad tröja med en scoop-hals och en avslappnad passform. Kombinera den med en hög midja blå jeansshorts. Använd vita sneakers för att se extra ungdomliga och uppfriskande ut. Detta är en perfekt outfit för avslappnade hangouts.

Vit och svart beskuren grafisk tröja med ljusblå jeansshorts

vit och svart kort grafisk tröja med ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå den lågmälda sexiga och ungdomliga outfit kan du bära en vit och svart grafisk beskuren tröja för toppen. Koppla ihop den med ljusblå jeansshorts med hög midja. För resten av kläderna kan du helt enkelt ha på dig ett par vita sneakers med låg topp för att prydligt klä kläderna.

Vit slim fit-skjorta med ljusblå shorts i midja med hög midja

vit smalskjortad skjorta med ljusblå jeansshorts med hög midja i nödläge
källa

Ett par rippade jeansshorts kan se riktigt bra ut i kombination med en överdimensionerad skjorta. I det här fallet kombineras en vit, lite överdimensionerad men smalskuren skjorta med knappar med de blå, hög midjade denimshortsen med en nödställda effekt. Använd en svart läderkoppling och ett par svarta balettlägenheter för att se rena och attraktiva ut.

Knapplös skjorta i vit spets med kraftigt sönderrivna jeansshorts

vit knapplös spetsskjorta med kraftigt sönderrivna jeansshorts
källa

Detta är en väldigt intressant outfit som försöker sätta ihop en spets topp med nödställda shorts och resultatet är förvånansvärt bra. Bär i detalj en vit spetsblus med knappar och blå, kraftigt belastade jeansshorts. Kombinera dem med en vit högkonversation och en svart basebollkeps för att se ungdomlig och snygg ut.

Blush Pink Lace Cardigan med Crop Top & Denim Shorts

rodnande rosa spetskofta med crop top och jeansshorts
källa

För att uppnå detta damliknande utseende kan du bära en vit spets topp med en lång rodnad rosa spetsjacka för att skapa några fina lager. Kombinera dem med ljusblå höghus denim mini-shorts så att dina ben ser särskilt långa och smala ut. Använd ett par vita låga sneakers för att skorna ska avsluta utseendet snyggt.

Ljusgrå ärmlös kavaj med vit linne och ljusblå jeansshorts

Ljusgrå ärmlös kavaj med vit linne och ljusblå jeansshorts
källa

Här är en annan cool lagerlagring som du kan ha på dig som både en affärsavslappnad outfit och en street outfit. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit linne med en ljusgrå långvästväst över. Koppla ihop dem med ljusblå jeansshorts och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Rosa figur-kramande t-shirt med blå hög midja nödställda shorts

rosa bodycon-t-shirt med blå shorts i hög midja
källa

För att forma denna damliknande outfit kan du bära en rosa, kortärmad, figur-kramande t-shirt för toppen. Kombinera det med en ljusblå rippad denimshorts med hög midja och ett par vita höga Converse för att komplettera denna minimalistiska och eleganta outfit.

Lila chiffongblus med nödställda jeansshorts

lila chiffongblus med bekymrade jeansshorts
källa

För att få denna feminina och snygga affärsavslappnade outfit kan du bära en lite överdimensionerad lila chiffongskjorta med knappar och para ihop den med blå, hög midja jeansshorts. Använd ljusrosa lägenheter med öppen tå och en svart läderkoppling för att komplettera utseendet.

Här är de höga midjeavdelningarna med shorts i outfit som kan hjälpa dig att se väldigt elegant och smal ut. Prova dem och se om dessa kläder passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*