Hur man bär hög midja jeansshorts

För dig som älskar avslappnade och snygga streetkläder måste du också älska att ha på dig shorts, särskilt på sommaren och våren. För att se superungdomig och smal ut bör denimshorts med hög midja vara ett objekt som du måste ha i din garderob. Liksom andra shorts med låg midja, är de med hög midja mycket lätta att utforma och ta av. De får också din midja att se högre ut, vilket ger ett högre och smalare utseende. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med några riktigt fina outfitidéer för denimshorts med hög midja. Låt oss hoppa direkt in.

Vit kort spets-t-shirt med denimshorts med hög midja


källa

Ett par shorts med hög midja passar vanligtvis perfekt med en crop top. Detsamma gäller denimshorts med hög midja. För ett ungdomligt och elegant utseende kan du bära en vit beskuren spets topp med blå hög midja jeansshorts. Ett svart läderbälte och grå canvasskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Vit t-shirt med hög midja denim mini-shorts

vit t-shirt med hög midja denim mini-shorts
källa

Ett av de enklaste sätten att se snyggt och avslappnat är att helt enkelt ha på sig en skjorta med jeansshorts. För detaljer, välj en högkvalitativ vit t-shirt och passa ihop den med blå midja i jeansshorts med manschett. Koppla ihop dem med vita sneakers eller en svartvit lågkonversation för att se super tonåring ut.

Grön lång trenchcoat med svart väst och denimshorts med hög midja

grön lång trenchcoat med svart väst och shorts med hög midja
källa

Här är en väldigt snygg business casual outfit som är särskilt lämplig för dig som arbetar i den kreativa branschen. För att uppnå detta utseende, samla en svart väst med en grön lång trenchcoat och blå jeansshorts. Lägg till en svart portfölj och rosa lägenheter i ekvationen för en lätt, elegant touch.

Ljusrosa chiffongskjorta med ljusblå jeansshorts i hög midja

Ljusrosa chiffongskjorta med ljusblå jeansshorts i hög midja
källa

För att uppnå ett uppfriskande och damligt utseende kan du prova att använda den rosa och ljusblå färgkombinationen för att se mjuk och mysig ut. Till exempel kan du bära en ljusrosa långärmad chiffongskjorta med knappar och ljusblå minijeanshorts. Använd ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart kort västtopp med kimono- och mini-jeansshorts

svart kort västtopp med kimono och mini-jeansshorts
källa

Vid det här laget bör du vara medveten om att det är ett trick som kan få dig att se längre ut att ha på dig en crop top med shorts i hög midja. Till exempel kan du bära en svart kort västtopp med en hög midja blå jeansshorts för att se lång och smal ut. Bär en kimono med svart tryck och vita träningsskor för att ge din outfit en snygg touch.

Vit knapp-up skjorta med mini denim shorts med svart knapp knapp

vit skjorta med knapp och mini jean shorts med svart knappfäste
källa

Denna outfit gör det mycket tydligt att mini-shorts med hög midja kan få dina ben att se längre ut utan hjälp av klackar. För att få den långa och smala arbetsdräkten kan du bära en långärmad skjorta med vita knappar och svarta denimshorts med hög midja. Bär ljusrosa sandaler för att avsluta din outfit med en uppfriskande twist.

Svart kort tryckt skjorta med mini shorts

svart tryckt kort skjorta med mini shorts
källa

Här är en sexig och luftig outfit med låg vikt som får dig att se bra ut för en strandfest på ett helt naturligt sätt. Du kan helt enkelt ha på dig en kort, svart skjorta med knappar eller helt enkelt knyta din svarta skjorta med knappar. Kombinera skjortan med hög midja blå jeansshorts och kala sandaler.

Rutig knapphalsad skjorta med vita denimshorts med hög midja

rutig skjorta med knappar och vita denimshorts med hög midja
källa

Medan blått definitivt är den mest populära och förväntade färgen för denimshortsen, kan det också vara väldigt uppfriskande att ha en vit jeansshorts. Du kan till exempel ha vita shorts i hög midja med en svart och vit rutig skjorta. Bär ett brunt läderbälte och bruna bandiga sandaler för att se snyggare och uppfriskande ut.

Svart ärmlös tröja med snygg halsringning och shorts med hög midja

svart, ärmlös, beskuren tröja med hög midja
källa

För att se lång och smal ut kan du bära en svart topp eftersom det vanligtvis gör att du ser mycket smalare ut än en vit topp. Du kan till exempel ha på dig en svart ärmlös tröja med mock-hals som är något förkortad. Bär den med blå denimshorts med hög midja och svarta balettlägenheter för att se både ungdomlig och elegant ut.

Vit kavaj med blå mini-shorts

vit camisole med blå mini-shorts
källa

Som du kan se på bilden ovan ser en mini-denimshorts med hög midja nästan ut som en mini-jeanskjol, vilket kan få dig att se väldigt ladylik ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit kavaj med de blå jeansshortsen. Använd ett svart läderbälte och ett par svarta och vita canvas sneakers för ett snyggt och avslappnat utseende.

Svart axelbandslös älsklingstopp med blå midjeanshorts med hög midja

svart axelbandslös älsklingstopp med blå midjeanshorts med hög midja
källa

Det här är riktigt sexigt som kan vara för mycket för de flesta av er. Oroa dig inte, jag har en tonad version åt dig. För en topp, bära en svart axelbandslös topp med en älskling hals. Du kan eventuellt bära en rutig pojkvänströja. Kombinera dem med blå jeansshorts och vita sneakers för att komplettera denna street outfit.

Blå jeansjacka med vita mini-shorts

blå jeansjacka med vita mini-shorts
källa

Detta är ett mycket ungdomligt och uppfriskande utseende som är perfekt för både dejting och avslappnade hangouts. För att forma denna outfit kan du bära en svart västtopp med vita, midjedunshorts med hög midja och fransar. Bär en överdimensionerad blå jeansjacka över den. För att slutföra kläderna, använd vita sneakers för att göra det fantastiska utseendet.

Svart utskuren topp med mini-jeansshorts

svart utskuren topp med mini-jeansshorts
källa

För de av er som inte vill visa hud på ryggen, prova den här svartklippta västtoppen som kommer att visa upp ungefär en tredjedel av ryggen. Koppla ihop toppen med blå jeansshorts och vita sneakers för att se både sexig och snygg ut.

Vit tröja med blå denimshorts med hög midja

vit tröja med blå denimshorts med hög midja
källa

För en uppfriskande och damliknande look kan du bära en vit långärmad tröja med blå denimshorts med hög midja. Koppla ihop dem med vita sneakers och en halmfilthatt för att se unik och uppfriskande ut.

Här är idéerna för denimshorts med hög midja och outfit som jag vill dela med dig. De är helt enkelt kläder som kan få dina ben att se extra långa ut. Prova och du kommer att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*