Hur man bär hög låg topp

Innan det pratade jag om hur vacker och snygg den hög-låga klänningen och hög-låga skjortan är. Som det sista kapitlet i den snygga “High Low” -serien kommer jag att prata om den superluftiga high low top. Jag gillar särskilt den typ av hög-låga toppar som är så över toppen att baksidan av toppen är en maxiklänning medan fronten bara är en vanlig t-shirt. För att visa dig några idéer om hur du utformar det, har jag sammanfattat de bästa idéerna med hög-låg-topp-outfit för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Vit hög låg chiffong topp med smala jeans och stövlar


källa

Låt mig börja den här spännande listan med en outfit som ser både snygg och feminin ut. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en chiffongvit hög-låg topp med ryggen som sträcker sig ner till knäna. Kombinera den luftiga toppen med blå skinny jeans. Bär ett par bruna mocka lårhöga stövlar för att se super chic ut.

Svart hög-låg topp med vita minishorts med kammad fåll

svarta höga låga toppsvarta shorts med kantad fåll
källa

För en cool och enkel outfit kan du bära en svart hög-låg topp. Den här har ett mer unikt snitt med en stor inverterad V-formad slits som leder till baksidan av toppen. Kombinera toppen med vita minishorts med korsade fåll och bruna mockaskor med öppen tå för en feminin touch.

Vit maxi hög låg mock hals topp med läderbyxor

vita maxi höga läder byxor i läder med hög hals
källa

Denna svartvita outfit är bara fantastisk för mig. Det här är helt klart min favoritdräkt på listan. Kontrollera om du är ok med det efter att ha läst det här blogginlägget. För att uppnå detta helt fantastiska utseende kan du bära en vit hög-låg mock-hals topp, vars baksida sträcker sig ner till fotleden som en maxiklänning. Kombinera denna vackra och snygga topp med leggings i svart läder och svarta sammetstövlar för att ge extra stil till din outfit.

Ljunggrå hög låg t-shirt med svarta leggings

Ljunggrå, hög, låg t-shirt svart leggings
källa

Här är en mysigare och mer avslappnad outfit. Du kan nästan tänka på det som en lite mer snygg version av skjortan och leggingskombinationen. För detaljer, ha en ljunggrå långärmad hög-låg t-shirt med svarta leggings. Para ihop dem med kamelstridsstövlar för att ge lite seghet i kläderna och göra klädseln snyggare.

Vit hög låg popover skjorta med svarta dräneringsrör byxor

vit hög låg popover skjorta svarta dräneringsrör byxor
källa

För en avslappnad och luftig look, använd en vit popover-skjorta med hög och låg längd. Koppla ihop den med svarta smala byxor och en ljusrosa fotledsrem med klackar med öppen tå för att se minimal och uppfriskande ut.

Ljusrosa hög låg t-shirt med minikjol

blekrosa lång, låg t-shirt minikjol
källa

För en sommarutseende som ser uppfriskande ut med en elegant touch är detta en outfit att tänka på. För toppen bör du ha en ljusrosa hög-låg t-shirt med en uttalad kedja. Koppla ihop den med en ljusblå bodycon-minikjol och ett par vita platta spetsiga tår för att se uppfriskande och vackert ut.

Röd t-shirt med vita skinny jeans

röd t-shirt vita skinny jeans
källa

Vissa människor kanske tycker att den röda färgen är lite knepig att dra av. Jag tycker att det är både sant och falskt. Inte alla ser bra ut i ljusrött, det är sant och det är säkert. Samtidigt ser de flesta åtminstone anständigt ut i mörkare rött eller vinrött. Du borde till exempel enkelt kunna ta av dig den här vackra och enkla klädseln, som består av en vinröd hög-topp t-shirt, vita skinny jeans och ljusrosa klackar med öppna tå.

Vit hög låg peplum topp med kricka skinny byxor

vita höga låga peplum topp blågröna dräneringsrör byxor
källa

Detta är en söt och uppfriskande vit ärmlös topp. Om du tittar noga kommer den med den subtila hög-låga skärningen som gör att den ser lite luftigare ut. Kombinera det med kricka skinny byxor och ett par vita platåklackar med leopardmönster för ett snyggt utseende.

Röd trekvartärmblus med manschettjeans

röda jeans med trekvartärmar och blusmuddar
källa

Här är en annan röd outfit som är lätt att ta av. Du kan bara bära en röd trekvartärmad skjorta och blå skinny jeans med manschetter. Koppla ihop dem med svarta stövlar i matt läder för ett feminint och snyggt utseende.

Grå hög låg linne med vita shorts i jeans

grå, hög, låg linne, vita mini-jeansshorts
källa

För ett snyggt och unikt sommarutseende kan du bära en grå, hög, låg linne som är lite överdimensionerad för att ge en avslappnad och luftig känsla. Bär den med vita mini-shorts för att visa upp benen lite. Koppla ihop dem med vita klackar för att se snygga och uppfriskande ut.

Ljusrosa långärmad draperad hög låg maxitopp

ljusrosa långärmad draperad hög låg maxitopp
källa

Det här är en så sexig draperad topp som har en hög, låg skärning. Den nedre delen sträcker sig till fotleden. Du kan enkelt kombinera toppen med blå skinny jeans. Manschetten på jeansen och para ihop dem med ljusrosa klackar för att komplettera denna fantastiska outfit. Om du vill lära dig mer om liknande kläder, kolla in vårt blogginlägg om hur du bär draperade toppar.

Gul ruffle topp med vit jeansjacka

gul denimjacka med gul frillad topp
källa

För att uppnå ett glatt utseende kan du säkert satsa på den gula färgen. För just denna outfit kan du bära en gul hög-låg ruffle topp med en vit jeansjacka för toppen. Bär den med svarta skinny jeans och silver metalliska tåklackar för ett iögonfallande komplett utseende.

Grå långärmad hög-låg t-shirt med svarta skinny jeans

grå långärmad hög t-shirt svarta skinny jeans
källa

För ett minimalt utseende kan du bära en kort grå långärmad t-shirt med hög midja och svarta smala jeans med hög midja. Jeansen har hög midja till en punkt där du inte ens behöver visa hud, trots att du bär en crop top. Slutligen ha på dig ett par svarta stövletter i läder för att göra kläderna i stil.

Blush rosa blus med ljusblå pojkvän jeans

rodnad rosa blus ljusblå pojkvän jeans
källa

För en snygg och feminin outfit kan du bära en rodnande rosa hög-låg blus som ser helt ladylik ut. Kombinera blusen med pojkvänjeans med muddar och tryckta läderstövlar.

Vit chiffong hög låg topp med bälte och jeansshorts

vita denimshorts med hög chiffong och bälte
källa

Detta är en uppfriskande och luftig outfit som är perfekt för strandbarer. Koppla ihop en vit nedkastad v-ringad topp med en svart bh-topp och jeansshorts för att se vacker och glad ut. Bär ett par svarta sandaler för att lägga lite boho-stil till kläderna.

Jag hoppas att du gillar de höga låga topp-outfitidéerna som nämns ovan. Om du letar efter en luftig och avslappnad outfitidé är den här listan förmodligen ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*