Hur man bär hög klänning med låg spets

Hur man bär hög klänning med låg spets

Höga, låga klänningar har en asymmetrisk fåll, vilket gör dem unika och mycket smickrande. Många tjejer (inklusive jag) skulle välja dessa klänningar för några formella evenemang – prom, bröllop och andra fester. Så i dag ska jag visa dig hur du utformar en hög-låg spetsklänning. Hoppas att du är intresserad av att se mer och bläddra ned i så fall.
Spets är ett av de mest smickrande och känsliga materialen. Om den är formad med satin eller siden får du en vinnare. Det är därför många kvinnor väljer den höga, låga spetsklänningen som sin bröllopsklänning. Vi kommer också att se några av de vita modellerna. Förbered dig på superstarka kläder. Njut av!

Babyblå klänning med öppen rygg

Klänning med hög låg spets Babyblå
källa
Babyblått är en fantastisk färg för i år. Främst på grund av pastelltrenden som dominerade hela modevärlden i år. Den här tjejen har nog visst det sedan hon bestämde sig för att forma den här härliga hög-låga klänningen. Den har korsettlår med öppen rygg och vacker underdel i volanger. Du kan kombinera den med silverdetaljer för ett superelegant och sofistikerat utseende.

Grå glittrande

Hög klänning med låg spets och glittrande grå
källa
Elegant och polerad, den här klänningen är det perfekta plagget för speciella tillfällen. Den har sköldpaddshalsband med korta ärmar. Som du kan se finns det känsliga paljetter över hela klänningen, men de är fortfarande lågmälda och inte överst. Längden på den främre delen av klänningen är midi, så du kan kombinera den här klänningen med snygga silver sandaler eller pumpar.

Bourgogne från axelklänningen

hih lågspetsad klänning burgundy
källa
Av axelklänningarna är smickrande och väldigt sexiga. Du kan också visa dina axlar vid eleganta tillfällen och ändå se passande ut. Den här tjejen visar dig hur du gör det. Toppen ser ännu mer intressant ut på grund av spetsen. Som du ser består resten av klänningen av volanger och chiffong. Du kan utforma allt med fina beige plattor, höga klackar eller sandaler.

Blush Pink High Low Lace Klänning

Klänning med hög låg spets och delikat rosa
källa
Vacker delikat rosa nyans är perfekt för eleganta spetsklänningar som den här. Detta tips är gjort mycket känsligt och subtilt. Det är ett lager av delikat rosa satin. Den främre delen är kortare än den bakre. Rufflehalsen ser bra ut och är mycket smickrande för formella sommarevenemang – poolfester, utomhusbröllop och andra cocktailparty.

Broderi med blommiga spetsar

hög låg spets klänning mjuk rosa broderi
källa
Broderi – vare sig det är med blommor eller med andra motiv – ser bra ut och väldigt intressant. Varje gång jag ser det på en elegant klänning har jag blivit kär. Så var det också med den här klänningen. Den rosa pastellfärgen på klänningen gör den vacker medan spetsbroderiet ger den en romantisk känsla. Bär den här klänningen med nakna sandaler och lägg till guldsmycken.

Snör åt ryggen

Hög låg spets klänning vit
källa
Vit färg betyder inte alltid att det är en bröllopsklänning. Till exempel är den här klänningen snövit och kort. Den har en uttalad snörning som ser väldigt intressant ut. Resten av klänningen hålls låg. Allt du behöver är härlig delikat spets och korta ärmar. Den nedre delen av spetsen i ryggen ser helt fantastisk och smickrande ut. Style det för sommaren när din hud är lite sjunken.

Champagne tyll

hög låg spets klänning champagne
källa
Tulle är en vinnare när vi pratar om eleganta och smickrande material. Det känns bra och framför allt smickrar det din hud. Du kommer inte känna dig obekväm. Den här mjuka rosa tyllklänningen har en asymmetrisk fåll, medan toppen är gjord av spets. Halsen är från axlarna och ser fantastisk ut. Du bör lägga till några fina silver- eller guldsmycken – minimala halsband, armband eller ringar.

Bröllop hög låg klänning

högklänning med hög spets och bröllop
källa
Vem skulle inte gilla den här typen av bröllop? Från platsen till klänningen kan jag inte hitta något emot det. Den höga, låga spetsklänningen används här som en bröllopsklänning. Korsettoppen och resten av klänningen förblir ganska avslappnad och reserverad. Den här tjejen gick efter glittrande örhängen som jag tycker är en perfekt idé. Fyll på det hela med nakna sandaler.

Svart spets och naken satin

Hög klänning med låg spets svart naken
källa
Om du inte har hittat din balklänning ännu är jag här för att inspirera dig. Du kan se hur du utformar en hög-låg bollklänning, eller du kan också kolla in dessa idéer här.
Den här svarta spetsklänningen ser fantastisk ut. Naken satin i kombination med svart spets på toppen ger dig en dos extravagans.

Röd hög klänning med låg spets

Hög låg spets klänning röd
källa
Den här klänningen kan vara en annan inspiration för promklänningen. Det ser elegant ut – inga gnistrande eller andra överdrivna detaljer. Klänningen verkar mycket lämplig inte bara för barnvagnar utan också för bröllop, cocktailparty eller andra formella evenemang. Den här tjejen valde nakna sandaler och med minimala smycken.

Röd korsettklänning

hög låg klänning rött vin
källa
Om du tyckte att den här tidigare klänningen var för lätt för dig, så visa den här. Bourgogne eller vinröd om du föredrar är en härlig färg att bära och stil. Denna spetsklänning har en asymmetrisk fåll och en korsett-topp med spagettiband. Du kan utforma det för många olika fester – gå ut, bröllop eller utomhusfester.

Casual topp

Hög låg spets klänning vit casual
källa
När du säger spets kan de flesta föreställa sig eleganta klänningar, inte casual klänningar. Jag är dock här för att visa dig hur du utformar en avslappnad klänning med hög och låg spets utan att se tråkig ut. Den här vita klänningen är kort och har dragkedja framtill. Den har också långa ärmar så att du kan utforma den även för kallare dagar. Tveka inte om du vill ha det som fritidskläder. Du bör definitivt prova.

Som du kunde se kan den här klänningen vara perfekt för eleganta evenemang. Du kan dock även utforma vissa modeller för vardagligt och vardagligt slitage. Allt hänger på dig. Tveka inte att köpa dessa klänningar till barnvagnar, eleganta evenemang, middagar etc. De kommer att se väldigt sofistikerade och polerade ut och ser fortfarande moderna och trendiga ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*