Hur man bär Hippie Vest

Det finns många olika typer av västar som du kan få från marknaden. Vilken man ska välja beror helt på vilken typ av resultat du vill få. Idag ska jag prata om några hippivästar, saker som kan hjälpa dig att se snyggare och lekfullare direkt när du lägger dem över dina signaturdräkter. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med riktigt coola idéer för hippivästkläder. Låt oss komma in direkt.

Svart hippieväst med vit linne och jeansshorts


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket ungdomlig och cool streetoutfit som innehåller shorts istället för jeans. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart hippie-fransad väst över en vit linne med öppen hals. Koppla ihop dem med ett par blå jeansshorts och ett par vita sneakers för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Camel hippie fransväst med gultryckt, kortklippt t-shirt

Camel hippie fransad väst med kort snitt t-shirt med gult tryck
källa

Detta är en mycket lekfull och kreativ outfit som jag absolut vill lägga till i listan här för att få din kreativitet att gå. För att forma denna outfit, bära en vit tryckt beskuren t-shirt med en brun hippie fransad väst för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och vita sneakers för att komplettera den glada outfiten.

Vit mini-skiftklänning med klockärmar och brun hippiväst

vit skiftklänning med klockärmar och svart hippiväst
källa

För de av er som älskar boho-stilen, här är en riktigt trevlig outfit att ha på sig för hangouts utomhus, särskilt på stranden. Du kan bara bära en vit klänning lång klänning med lång ärm och sätta en kamelhippie fransad väst över den. Lägg till ett par sandaler med mockafärgad mocka i mixen för att ge outfit en extra boho-stil.

Vit chiffongblus med hippiväst med crepe-fransar

vit chiffongblus med hippiväst med crepe-fransar
källa

För att uppnå detta minimalistiska och damliknande utseende kan du bära en vit långärmad chiffongskjorta med knappar och en crepe hippie fransad väst i lager. För resten av kläderna kan du bara hålla kläderna minimala genom att bära mörkblå skinny jeans och ett par svarta läderstövlar.

Vit kortärmad chiffongskiftklänning med kantad väst

vit kortärmad chiffong miniklänning med fransad väst
källa

Detta är en mycket vacker och damliknande outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en vit chiffong kortärmad miniklänning som kärnan i denna underbara outfit. Bär en crepe hippie fransväst över den för snygga lager. Bär nakenplatta sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Svart ärmlös linne med jeansshorts

svart ärmlös linne med jeansshorts
källa

Detta är en väldigt enkel och cool outfit som du enkelt kan ta av. Bär bara en svart t-shirt med ett par svarta mini-jeansshorts. Placera en kamelfärgad mockaväst över dessa bitar. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att hålla det svala och mörka temat konsekvent.

Cropeet stickad väst i crepe longline med smala jeans med muddar

Virkad stickad väst i crepe longline med smala jeans med muddar
källa

Här är ett riktigt kreativt sätt att bära en lång väst. Bär en vit spagettistropp och marinblå mager jeans med denna outfit. Lägg till en virkad fransad crepe longline stickad väst för en snygg lagerlagd outfit. Bär grå sandaler och en grå floppy hatt för att göra denna outfit unik och attraktiv.

Vit virkad maxi-stickad hippiväst med leggings med blommönster

vit virkad maxi-stickad väst i maxilängd med leggings med blommönster
källa

Här är en mycket attraktiv och kreativt designad outfit. På toppen bär du en svart linne med vit virkad maxi hippie väst. Koppla ihop dem med svarta blommiga leggings för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta mocka ballerina lägenheter för dina skor för att hålla kläderna enkla och rena.

Brun hippieväst med vit, ribbad, genväg, figur-kramad tröja

brun hippiväst med vit, ribbad, genväg, figur-kramad tröja
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga utseendet kan du bära en vit ribbad ärmlös tröja med rund hals och en kamelhippie-väst. Kombinera dem med blå höghusjeans. För skorna passar antingen vita sneakers eller låga svarta och vita konversationer perfekt med resten av kläderna.

Olivgrön mocka hippieväst med mörka jeans

Olivgrön hippiväst i mocka med mörka jeans
källa

För att skapa denna minimala outfit som kan betraktas som en affärsmässig casual outfit, kan du bära en vit linne med en hippieväst i olivmocka. Bär dem med marina skinny jeans och svarta ballerinor för att hålla outfit minimal och elegant.

Kamel mockaväst med ljusblå jeans med smal snitt

Kamel mocka väst med ljusblå, smala jeans
källa

För att uppnå en snygg och ungdomlig klädsel kan du bära en vit linne med en hippiväst med kamelmocka-fransar som topp. Kombinera dessa bitar med ljusblå skinny jeans. Bär ballerinor med leopardmönster för att göra din outfit elegant. Lägg till en röd slät axelväska i läder för att krydda hela kläderna lite.

Crepe fransväst med vit chiffongblus

Crepe fransväst med vit chiffongblus
källa

För att forma denna minimala och tillmötesgående business casual outfit kan du bära en vit chiffongblus med en crepe fransad väst för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ankelstövlar i mocka för att se snygga och smala ut.

Vit hippie blommig spetsväst med kungsblå miniklänning

vit hippie blommig spetsväst med kungsblå miniklänning
källa

Här är en väldigt lady hippiväst. För att forma denna outfit kan du bära en kungsblå miniklänning med en vit virkad blommväst. För resten av klädseln, ha på dig ett par svarta och nakna sandaler och en svart läderhandväska för ett snyggare och elegant utseende.

Chambray samlad midjeklänning med Camel Fringe Hippie Vest

Midjeklänning i denim med hippiväst i kamel
källa

För att skapa detta avslappnade och snygga utseende kan du bära en ljusblå ärmlös knälång chambray-klänning med en kamelhippie-kantad väst. Bär ett par silvermetalliska sandaler för att göra det här utseendet på ett flashigt sätt.

Här är hippievästens outfitidéer som jag vill dela med dig. Om du är lite uttråkad av vad du bär varje dag, lägg en hippieväst över din outfit och se om det kan få dig att se snyggare och lekfullare ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*