Hur man bär High Top Converse

Hur man bär High Top Converse

Det är så välkänt att Converse är så mångsidiga att de arbetar med nästan vilken som helst avslappnad outfitidé. För mig finns det så mycket att prata om när det gäller styling av Converse eftersom det finns så många olika stilar, utskärningar och färger på Converse. I det här blogginlägget kommer jag att fokusera specifikt på den höga konversationen, främst prata om svarta och vita. Jag är ganska säker på att det här kommer att bli en bok om jag pratar om alla färger och sticklingar, så det gör jag åtminstone för tillfället inte. Nu, låt oss titta på några av mina favorit Converse outfitidéer med högsta topp.

Svart hög topp Converse med bekväm tröja och minikjol

svart hög topp Converse minikjoltröja
Få svart hög topp Converse här
källa

Detta är ett utmärkt exempel på hur man ser elegant ut med Converse. Bär en svart hög toppkonversation med en svart minikjol och en bekväm tröja för detta enkla men eleganta och vackra utseende. En fin svart plånbok hjälper definitivt.

Vit hög topp med grå tröja och smala jeans

vit Converse skinny jeanströja med hög topp
Få White High Top Converse här
källa

Bär en vit high-top Converse med en grå bekväm tröja och smala jeans för en avslappnad men ändå attraktiv minimal look. Det är allt. Detta visar hur lätt det är att ha Converse och se bäst ut.

Vit Converse med en grön tröja och en röd rutig halsduk

vit hög topp konverserad grön tröja halsduk
Få en liknande tröja här
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur man använder kontrasterande färger för att skapa ett energiskt och iögonfallande utseende. Kombinationen av röd rutig halsduk och grön tröja passar perfekt med den vita höga toppen. Detta kommer att vara en fantastisk avslappnad outfit för hösten.

Vit Converse med crop top och flared kjol

vit Converse crop top flared kjol
Få en liknande vit långärmad crop top här
källa

Ett ungt och sött sätt att bära den vita höga Converse är att para ihop den med en vit långärmad crop top och en svart utsvängd kjol. Denna outfit kommer att visa upp dina ben och midja och det är en trevlig outfitidé för sommar och vår.

Grå hög topp med rutig kavaj och byxor

grå hög topp Converse rutiga jacka byxor
Få en grå högkonversation här
källa

Förutom svartvitt är grått också ett populärt färgval för Converse med hög topp. Denna outfit visar hur du kan bära de grå skorna i en mer konstnärlig stil. Använd den med en rutig kavaj, matchande byxor och en hatt.

Vit Converse med manschettjeans och en vit väst

vit Converse Cuffed Jeans vit väst
Få en liknande svartkantad väska här
källa

Cuffed jeans passar underbart med Converse med hög topp. Denna outfit använder den vita höga toppen, manschettjeans och en vit väst för ett uppfriskande vårutseende. Knyt en jeansjacka runt midjan för att se ännu snyggare ut.

Svart hög topp Converse med jeansshorts och rosa jacka

svart hög topp Converse denim shorts
Få en liknande rosa jacka här
källa

Jeansshorts och Converse med hög topp passar perfekt. Som en fantastisk demonstration av skiktningen använder denna outfit den svarta höga toppen, denimshortsen och en ljusrosa jacka för att uppnå det snygga, snygga utseendet.

Vit Converse med långa ärmlösa koftor och jeansshorts

lång ärmlös kofta vit hög topp Converse
Få en liknande randig ärmlös kofta här
källa

Här är ett annat bra exempel på hur lager kan få dig att se tunn och lång ut. Det är också en annan outfitidé som innehåller jeansshorts och konversation. Det här är en så vacker vårdräkt. Du bär bara en vit T-shirt, en lång ärmlös kofta och jeansshorts med den vita höga toppen. Detta måste vara min favorit outfitidé på den här listan på grund av hur perfekt dessa bitar fungerar tillsammans. Och om du vill lära dig mer om ärmlösa koftor, kolla in vårt blogginlägg om ärmlösa koftor.

Svart hög topp med jeansshorts och vit skjorta

vit skjorta jean shorts hög topp Converse
Få en liknande vit skjorta här
källa

Här är en mycket minimal outfitidé som verkligen kan visa upp dina ben. Du bär bara den svarta höga toppen Converse med jeansshorts och en vit skjorta. Det är verkligen så enkelt. Du vill också ta på dig din skjorta för att se större ut i denna outfit.

Svart Converse med vit tröja och rosa jacka

svart hög topp converse skinny jeans rosa jacka
Få en liknande rosa jeansjacka här
källa

Låt oss komma till en höst- och vinterlook. Denna outfit har en vit tröja och rosa jacka. Bär bara svarta skinny jeans och en svart lång topp. Den helt svarta botten håller människors fokus på den övre delen av kroppen. Detta är en perfekt outfit för att äta ute.

Vit hög topp Converse med en axelblus

underhållande en axelblus högt upp
Få en liknande vit axelblus här
källa

För ett uppfriskande och sexigt utseende finns det en mycket minimalistisk och vacker outfitidé här. Bär bara en blus utan axel med pojkvänjeans och en vit hög topp. Ett långt, snyggt halsband blir pricken över i för den här.

Klä helt svart med läderjacka

helt svart läderjacka converse outfit
Få en liknande svart skinnjacka här
källa

Den svarta Converse passar perfekt med den svarta skinnjackan. Jag tror att det finns svart läder Converse också, men de typiska svarta är tillräckligt för denna outfit. Detta är en helt svart outfit med svart hög topp, svart läderjacka och svart klänning.

Bär med läderbyxor och trenchcoat

Trenchcoat Lederhose High Top Converse
Få en liknande trenchcoat här
källa

Låt oss prata om denna kreativa outfit som inte är så lätt att bära, men den ser bra ut. Kombinationen består av en trenchcoat, en svart och vit horisontell randig tröja, läderbyxor och den svarta Converse. Det är fantastiskt hur dessa till synes orelaterade bitar kan se så balanserade ut.

Bär med Boho-klänning och höga strumpor

Boho T-shirtklänning Svart High Top Converse
Få en liknande boho-klänning här
källa

Ibland fungerar Converse bra med boho-stil bara om du hittar rätt klänning. För den här outfitidén passar den enkla klänningen med ett litet boho-element väldigt bra med den svarta high-top. De höga strumporna hjälper verkligen att gela dem ihop.

Använd den med en horisontellt randig tröja klänning

vit hög topp konverserad randig tröja klänning outfit
Få en liknande randig tröja klänning här
källa

Du kan också ha en svartvitt randig tröja med den vita Converse höga toppen. Det här kan vara en fin vårdräkt utan jacka och en höstdräkt med pojkvänjackan.

Nu kan du se att höga samtal bara är bra när de är ihop med dina kausala kläder. Det bästa med dem är att de inte får folk att fokusera på skorna, men de passar perfekt med olika kläder så att kombinationen av kläder och skor aldrig ser konstig ut. För att sammanfatta det i en mening är Converse säker att bära och får dig fortfarande att se bra ut. Jag hoppas att du gillar de outfitidéer jag just delade och kolla in våra många andra outfitidéer på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*