Hur man bär Hidden Wedge sneakers

För att se smal och avslappnad är de dolda kilskorna en av de bästa sakerna att bära. De ser mycket ut som vanliga sneakers från utsidan, men ger dig några centimeter mer höjd på ett subtilt och dolt sätt. Du kan behandla dem ungefär som vanliga sneakers, förutom att resultatet är lite mindre naturligt men du kan se mycket smalare ut. Du kan till och med tänka på dem som en nedtonad version av stövlar eftersom de kan få dig att se riktigt snygg ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem, låt mig presentera dig för några riktigt fina dolda kil-sneaker-outfitidéer som jag har samlat.

Svart bomberjacka med jeans i smal passform och dolda kilskor


källa

Som du kanske hade förväntat dig ser du ett antal snygga och snygga streetoutfitidéer. Låt mig börja listan med ett mycket lågt, men ändå snyggt utseende. Du kan bara bära en svart bomberjacka med en grå t-shirt. Koppla ihop dem med svarta slim fit-jeans och ett par svarta och vita höga sneakers med dolda kilar för att göra det coola utseendet.

Elfenben lång kofta med rosa axelbandslös crop topp och blå mini shorts

Elfenben lång kofta med rosa axelbandslös crop topp och blå mini shorts
källa

För de av er som har lagt ner mycket ansträngningar för att få en smal midja, här är en lågmäld sexig outfit som bara visar lite på ditt resultat. Bär en vit eller elfenben långfärgad kofta med en axelbandslös crop top med ett rosa och vitt tryck. Koppla ihop dem med himmelsblå mini-shorts och ett par rosa sneakers med dolda kilar.

Grå t-shirt med mörkblå skinny jeans och svarta dolda kilskor

grå t-shirt med mörkblå skinny jeans och svarta sneakers med dolda kilar
källa

För att forma denna superavslappnade och minimalistiska outfit kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med mörkblå skinny jeans med manschetter som kärnan i outfit. För att inte se för genomsnittligt och tråkigt ut, istället för ett par vanliga sneakers, kan du bära ett par svarta sneakers med en dold kil och hög topp för att se snyggare och smalare ut.

Ljusgrön ruffle linne med scoop halsringning och denim mini shorts

Ljusgrön ruffle linne med scoop halsringning och denim mini shorts
källa

För ett mycket uppfriskande och luftigt utseende, låt oss börja med den ljusgröngröna rynkade västtoppen med spagettiremmar. Koppla ihop den med ett par ljusblå mini-jeansshorts. Använd ett par svarta plattformssneakers för att se längre och snyggare ut. Lägg till en svart filthatt i blandningen för en extra konstnärlig touch.

Vit miniklänning med ljusblå dolda kilskor

vit mini-skiftklänning med ljusblå sneakers med dolda kilar
källa

För att uppnå det luftiga och uppfriskande utseendet på vårsemestern kan du börja med den vita ärmlösa mini-skiftklänningen. Koppla ihop det med ett par ljushimmelblå kilskor för att se snyggare och smalare ut. Slutligen lägg till en stråhatt så att du ser mer uppfriskande och attraktiv ut.

Vit ärmlös kavajväst med svarta minishorts och rodnande sneakers

vit ärmlös kavajväst med svarta mini-shorts och rodnande sneakers
källa

Detta är ett mycket snyggt och unikt lager. För att få en sådan look kan du bära en svart kortärmad t-shirt med scoop-hals och svarta mini-shorts. Lägg en vit väst över bitarna för att skapa dessa snygga lager. Slutligen ha ett par Blush Pink High Top Hidden Sneak Sneakers för att komplettera utseendet med en fin touch.

Svart motojacka med grå leggings och höga dolda kilskor

svart motojacka med grå leggings och dolda kilskor med hög topp
källa

Låt oss nu titta på en mycket snygg och lite mörk outfit. Till toppen kan du bära en svart t-shirt med en svart skinnbikerjacka. Kombinera dem med grå leggings och ett par dolda kilskor i svart och vitt. Vik en rutig pojkvänströja runt midjan för en mer luftig look.

Gråskuren stickad V-ringad tröja, svarta skinny jeans och rosa sneakers

grå, beskuren stickad tröja med V-ringning, svarta skinny jeans och rosa sneakers
källa

Här är en sexig outfit med låg vikt, särskilt för dig som vill visa upp din midja på ett mycket subtilt sätt. Använd en lätt beskuren grå stickad V-ringad tröja för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och ett par rosa och vita höga sneakers.

Ärmlös topp med vitt och svart tigerprint och minikjol

Ärmlös topp med tigerprint i vitt och svart med minirater kjol
källa

Detta är en ganska avslappnad och cool outfit som är perfekt för avslappnade hangouts och till och med casual dating. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös ärmlös topp med en avslappnad passform. Lägg den i en svart minirater kjol. Använd svarta inbäddade kilskor för att komplettera utseendet.

Rosa tröja med V-ringning och avslappnad passform och vit mini-skiftklänning

Rosa V-ringad tröja med en avslappnad passform och en vit miniklänning
källa

Här är en väldigt minimalistisk, rodnad och vit look som gör att du ser väldigt ladylik ut och kan nås. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit mini-skiftklänning och en rosa, lös passform, V-ringad stickad tröja som är avslutad med subtila silverfärgade detaljer. Bär rodnande kilskor för att komplettera det här attraktiva utseendet.

Svart bomberjacka med supermager jeans

svart bomberjacka med supermager jeans
källa

Detta är en mycket lågmäld outfit som använder svart som basfärg. För att forma det här utseendet kan du bära en vit blus med en svart bomberjacka och jeans med smal passform. Bär ett par rosa rosa sneakers med hög topp för att ge en mer damliknande look till denna outfit.

Blå, beskuren jeansjacka med vit tunikatopp och svarta, dolda kilskor

blå, beskuren jeansjacka med vit tunikatopp och svarta sneakers med dolda kilar
källa

För dig som inte är i din bästa form kan du bara ha på dig en lagrad outfit som tar fokus från dina kurvor. Till exempel kan du bära en vit tunika-t-shirt med en blå kort jeansjacka för att skapa de snygga lagren. Bär dem med ljusrosa slim fit jeans och svarta sneakers för att komplettera utseendet.

Vit oversized t-shirt med camo dolda kil sneakers och citrongul plånbok

vit oversized t-shirt med camo sneakers med dold kil och citrongul plånbok
källa

För att se avslappnad och glad kan du helt enkelt bära en överdimensionerad vit t-shirt med svarta skinny jeans som kärnan i klädseln. Koppla ihop dem med camo high top dolda sneaker och en ljusgul axelväska för att komplettera denna attraktiva outfit.

Här är de dolda kil-sneakers-idéerna som kan hjälpa dig att se riktigt smal och snygg ut. Ge det ett försök att krydda ditt street outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*