Hur man bär harembyxor

Harembyxor är byxor som sitter mycket löst och är gjorda av mjukt tyg. Byxorna smalnar också runt kalv- eller fotledsområdet. Med andra ord är de som joggare, men de passar vanligtvis mer löst och är gjorda av mjukare material. Det är en av de saker som du inte gör så ofta, men du gör det några gånger om året bara för att ha kul och lägga till variation i din stil. Eftersom de inte bärs så ofta tycker många att det är svårt att utforma dem och det är problemet som detta blogginlägg försöker lösa. Jag är här för att dela med dig om några av de bästa idéerna för harembuksbyxor jag har sammanställt.

Harembyxor med låg midja och svart väst


källa

Låt oss börja med en sexig outfit med låg vikt som visar huden i midjan. Bär bara en svart västtopp med olivgröna harembyxor med låg midja. För att slutföra denna snygga outfit, para ihop dem med öppna läderstövlar och ett långt halsband.

Harembyxor med svart väst och grön kofta

Harembyxor svart väst topp grön kofta
källa

För en unik feminin outfit som du faktiskt kan bära på jobbet kan du bära bruna harembyxor i bohostil med svart västtopp, grön kofta och svarta klackar.

Svarta byxor med vit väst

svarta harembyxor vit väst topp outfit
källa

För en minimalistisk casual outfit kan du helt enkelt bära en vit västtopp med svarta harembyxor. Använd svarta remmar på hälen och ett uttalande halsband för att ge din outfit elegans.

Grå t-shirt med cheetah harembyxor

grå t-shirt cheetah harembyxor
källa

För de av er som älskar gepardtrenden är den här casual outfit något för dig. Bär bara en grå t-shirt med cheetaharembyxorna och svarta hälklackade sandaler.

Bär med en grå kavaj

svart harembyxor grå blazer gul väst topp
källa

Blazers är mestadels något du bär på jobbet. Men eftersom blazers är så bra på att få dig att se smal och elegant ut, ibland vill vi låna dem och lägga dem i våra avslappnade kläder. Denna outfitidé är ett utmärkt exempel på hur man bär en blazer avslappnad. Bär bara den grå ullblazern med en gul västtopp, svarta harembyxor och sandaler.

Vit t-shirt med harembyxor i olivolja

vit t-shirt olivgrön harembyxa
källa

För en riktigt avslappnad street look som är perfekt för kausala vänner och matinköp, kan du bara ha på dig en vit t-shirt och olivgröna harembyxor med röda klackar. Använd ett långt halsband för att undvika att se för underklädda ut.

Svarta harembyxor med läderjacka

svart harem byxor läderjacka outfit
källa

Mitt favorit sätt att utforma den svarta skinnjackan är att bära den med mörkblå skinny jeans. Men om du letar efter ett alternativ kan du bära det med svarta harembyxor och balettlägenheter.

Byxor med hög midja och svart bh-topp

Harembyxor med hög midja, svart bh-topp
källa

För en sommardräkt som ser mörk och sexig ut, kan du bära en svart bh-topp med svarta harembyxor med hög midja. Komplettera denna unika outfit med klackar med öppen plattform

Bär med v-ringad tröja och blommig kavaj

V-ringad tröja harembyxor blomma blazer
källa

Bland den här listan med outfitidéer har den här den bästa färgen. Bär en grå tröja med en djup V-ringning och en färgglad blommig kavaj för toppen. Bär de svarta harembyxorna med höga gångskor för botten.

Vit linne med svarta harembyxor

vit linne i svart harem
källa

Denna outfit består av tre enkla bitar som ser så bra ut tillsammans på grund av kombinationen av färger, snitt och stilar. Bär bara en vit knuten linne med svarta harembyxor. Använd svarta remskor för dina skor. Det är de små detaljerna som den knutna toppen, den svarta handväskan och armbandet som gör att denna enkla outfit ser elegant ut.

Bär med ullvit topp

Ullsvarta haremsbyxor i topp
källa

Bär en vit ulltopp med svarta harembyxor för en affärsavslappnad arbetsdräkt. Harembyxor är löst sittande byxor som är mer avslappnade. För att göra kläderna mer professionella, balansera harembyxorna med eleganta skor som de svarta remmarna.

Använd den med en svart skinnjacka och en filthatt

svart skinnjacka med harembyxor av filthatt
källa

För det mesta bär vi alla svarta kläder för att se mörka och snygga ut, men denna outfit är ett undantag. Denna outfit består av den svarta boho-toppen, läderjackan, de prickade harembyxorna, de strappiga ballerinorna och filthatten. Att sätta ihop alla dessa bitar skapar faktiskt ett väldigt sött och kreativt utseende. Förresten, du kanske är intresserad av att läsa om hur du bär en filthatt på vårt blogginlägg.

Bär den med en vit, halvskön boho-blus

vit transparent blus svarta harembyxor
källa

Haremsbyxornas löst sittande karaktär gör att de passar bra med en bohostil. Till exempel är den här vita halvblå boho-blusen, svarta harembyxor och sandaler en väldigt bekväm look.

Drop Shoulder White Top & High Waist Pants

Drop axel vit topp hög midja svarta harembyxor
källa

För att klä dig som en minimalist kan du helt enkelt ha på dig en vit topp med en tappad axel i tjockt tyg, så inget som en skjorta. Kombinera den med svarta harembyxor med hög midja och svarta och vita klackar. Den svarta och vita outfit ser bara konstnärlig och elegant ut.

Byxor med låg midja och svart skinnjacka

låg midja byxor svart läderjacka harembyxor
källa

Harembyxor med låg midja kan se ganska snygga ut med en svart skinnjacka. I denna outfit kombinerar du helt enkelt dessa bitar med en grå t-shirt och svarta läderstövlar.

Här är listan över några av mina favorit sätt att bära harembyxor. För dig som är hardcore jeansfans, förhoppningsvis kommer du att prova några av dessa och komma ut ur din komfortzon. Bortsett från det tillhör jag också den grupp människor som bara älskar att kombinera någon topp med smala jeans eller pojkvänjeans. Jag försöker bara alltid ha roligare genom att lägga till mer variation i min vardagliga outfit. När allt kommer omkring handlar mode om att ha kul, vara kreativ och prova olika saker. Det är för både kul och skönhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*