Hur man bär hängslenskjol

Hur man bär hängslenskjol

De flesta av er kanske redan vet att byxkjolar kan få små flickor att se riktigt söta och attraktiva ut, men ni vet att de också kan få kvinnor att se riktigt bra ut. Var inte rädd för att se söt ut. Dessa byxkjolar kan få dig att se väldigt söt ut på ett naturligt och attraktivt sätt. De är mycket lättare att utforma och ta bort än du kanske hade förväntat dig. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för strumpebandskläder för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit långärmad T-shirt med grå mini-bysterkjol och stövlar


källa

För att starta listan med fina och uppfriskande outfitidéer börjar jag med att visa dig en mycket mysig vit och grå outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit långärmad bodycon-t-shirt med rund hals. Kombinera den med en grå rutig mini-bysterkjol. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Svart skinnjacka med vit skjorta och hängslen

svart skinnjacka med vit skjorta och bysterkjol
källa

Detta är en super chic business casual outfit som du kan bära på kontoret för att se extra tunn och elegant ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit skjorta med knappar och en svart skaterkjol. Koppla ihop den med en svart skinnjacka. För skorna, ha på dig ett par leopardtryckta mocka platta loafers för att slutföra utseendet.

Vit knäppt skjorta med grå höghöjd minikjol

vit skjorta med knappar och grå höghöjd minikjol
källa

Detta är en väldigt söt och unik outfit som är perfekt för att dejta. Bär bara en vit smal skjorta med en grå minikjol för skyskrapa. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta strumpor och ett par bruna stövlar i läder. Lägg till en svart filthatt i mixen för att komplettera utseendet.

Svartvitt randig t-shirt med midi-byxa

svartvit randig T-shirt med midi-byxa
källa

För att skapa det attraktiva och ungdomliga gatutseendet kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en svart midi-byxa. Det fantastiska med midi-skaterkjolen är att det ger dig en luftig känsla som en minikjol inte kan. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit knäppt skjorta med svart mini hög kjol

vit skjorta med knappar och svart mini hög kjol
källa

För att uppnå detta superminimala men ändå attraktiva utseende här är vad du vill göra. Bär en vit skjorta med knappar och en minikjol med skyskrapa för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att slutföra kläderna på ett rent och avslappnat sätt.

Svart filthatt med bandig minikjol i axelband och glidande sandaler

svart filthatt med strappy minikjol och sandaler
källa

För att uppnå detta unika och konstnärliga utseende kan du först ha en vit, kortärmad t-shirt på toppen. Koppla ihop den med en strappy strappy minirater kjol för att se väldigt snygg och unik ut. Bär dem med en silverkoppling och svarta sandaler för ett snyggt utseende.

Grå tweed-midikjol i midikropp med vit skjorta

grå tweed hängslen midi bodycon kjol med vit skjorta
källa

Detta är ett så unikt utseende att det kan få dig att se väldigt annorlunda ut än alla minikjolkläder som nämns ovan. För att forma denna feminina och mogna outfit kan du bära en vit skjorta med knappar och en grå midikjol gjord av grå tweed-hängslen. Bär dem med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att göra din outfit komplett.

Vit t-shirt med svart veckad minikjol

vit t-shirt med svart veckad minikjol
källa

För att forma det ungdomliga och attraktiva utseendet kan du bära en vit t-shirt med en svart mini-byxa. Denna kombination kan få dig att se väldigt smal och ren ut. För att hålla detta minimala tema konsekvent kan du bära ett par vita låga sneakers för att fylla på kläderna på ett uppfriskande sätt.

Vit knäppt skjorta med en rodnad minikjol med hängslen

vit skjorta med knappar och rodnad minikjol med hängslen
källa

Detta är ett mycket vackert och flickaktigt vitt och rosa utseende som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Bär bara en vit knappskjorta och en rodnande minikjol med hängslen med några miniutskärningar. Kombinera dem med vita hälklackar för att se extra smala och uppfriskande ut.

Vit knäppt skjorta med svart fluga och mörkblå rutig byxkjol

vit skjorta med knappar, svart fluga och mörkblå veckad kjol
källa

För att forma denna söta och uppfriskande outfit kan du bära en vit långärmad skjorta med knappar och en svart rosett på toppen. Kombinera dem med en mörkblå rutig mini-bysterkjol. För skorna kan du bära ett par svarta besättningsstrumpor med ett par svarta oxfordskor för att ge stil till outfit.

Vit långärmad T-shirt med en svart mini-veckad kjol och stövlar med fotled

vit långärmad T-shirt med svart mini veckad kjol och stövlar med fotled
källa

Detta är en mycket unik outfit som är fylld med sofistikerade detaljer. För att uppnå det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit långärmad T med en svart miniruspelskridskjol. Kjolen har några mycket speciella remdetaljer som du verkligen kan ta fram. Bär ett par svarta fotkängor i fotläder för skorna.

Svart och vit randig mock Neck-T-shirt med maxi-hängslen i sidokjolen

svart och vit randig T-shirt med mock-hals och sidoklänning med maxremmar
källa

För att uppnå detta vackra och snygga utseende kan du bära en svartvit randig t-shirt med en mock-hals och en svart maxi-byxkjol med en sidoslitsdetalj. Kombinera dem med svarta mockaskor för att se extra feminina och snygga ut.

Grå t-shirt tryckt med blommor med vit mini-åkare

grå t-shirt med blommönster och vit mini-åkare
källa

För att forma det söta och uppfriskande utseendet kan du bära en grå och vit blommig t-shirt på toppen. Kombinera den med en vit minikjol i hängslen. Använd ett par vita sneakers för skorna för att göra det uppfriskande och attraktiva utseendet.

Hoppas att du tyckte om de idéer som jag fick del med dig i byxkjolen. Testa det och du kommer att älska hur smala och vackra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*